Eşimle çok sevişmekten dolayı saçlarım çok dağılıyor. Siz bununla nasıl baş ediyorsunuz?

Ben çok bakımlı bir kadınım. Özellikle saçlarım konusunda çok dikkatliyim.
Ama kuaföre gidip özel bakım da yaptırsam , eve döndükten sonra max 3 gün sonra paçoza dönüyor saçlarım.

Eşimle çok sevişiyoruz. Gün aşırı birkaç kere. Çok da keyif alıyoruz. Ama bu duruma bir çözüm bulamadım. Ben neden sürekli saçlarım berbat bir şekilde dolaşmak zorunda kalıyorum? Ter, kılıfların sürtünmesi gibi sebeplerden dolayı güzelim saçlarım mahvoluyor. Sevişmede çok keyif alırken sevişmeden hemen sonra nefret ediyorum kocamdan. Çok istekliyim ama bu duruma yıllardır hiçbir bakımın çözüm bulamaması ve sürekli uğraşmam artık kocamdan soğuttu beni.

Sürekli bakım yapıyorum sürekli saçımla bir uğraş içindeyim. BUNALDIM.

Kocam 1 hafta iş için gitti. Yemin ediyorum bekarlık dönemine döndüm. Cildim güzelleşti, saçlarım pamuk gibi oldu. Döndü, yine aynı b. k

Siz nasıl baş ediyorsunuz bununla kızlar? Üstte de olsan illaki pozisyon değişiyor , ya da ter gibi durumlardan dolayı saçlar inanılmaz yıpranıyor. Gerçekten bekarlığı özlediğimi hissediyorum çoğu zaman.

Güncellemeler
1 yıl
gülmeyin, cidden belli aralıklarla ayrı yaşamayı o da olmazsa boşanmayı düşünüyorum.
Komik değil, işkence bu. Kocam evde yok diye mutlu oluyorum, böyle olmamalı. Vücudum bu kadar tepki veriyorsa demek ki iyi gelmiyor.

Alttakiler de olta atmış ya tutarsa diye. Amacım dikkat çekmek değil, konu ciddi.
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıldık bu arada.
Teşekkürler yorumlar için
Eşimle çok sevişmekten dolayı saçlarım çok dağılıyor. Siz bununla nasıl baş ediyorsunuz?