Komik değil, işkence bu. Kocam evde yok diye mutlu oluyorum, böyle olmamalı. Vücudum bu kadar tepki veriyorsa demek ki iyi gelmiyor.
Alttakiler de olta atmış ya tutarsa diye. Amacım dikkat çekmek değil, konu ciddi.
Teşekkürler yorumlar için
Ben çok bakımlı bir kadınım. Özellikle saçlarım konusunda çok dikkatliyim.
Ama kuaföre gidip özel bakım da yaptırsam , eve döndükten sonra max 3 gün sonra paçoza dönüyor saçlarım.
Eşimle çok sevişiyoruz. Gün aşırı birkaç kere. Çok da keyif alıyoruz. Ama bu duruma bir çözüm bulamadım. Ben neden sürekli saçlarım berbat bir şekilde dolaşmak zorunda kalıyorum? Ter, kılıfların sürtünmesi gibi sebeplerden dolayı güzelim saçlarım mahvoluyor. Sevişmede çok keyif alırken sevişmeden hemen sonra nefret ediyorum kocamdan. Çok istekliyim ama bu duruma yıllardır hiçbir bakımın çözüm bulamaması ve sürekli uğraşmam artık kocamdan soğuttu beni.
Sürekli bakım yapıyorum sürekli saçımla bir uğraş içindeyim. BUNALDIM.
Kocam 1 hafta iş için gitti. Yemin ediyorum bekarlık dönemine döndüm. Cildim güzelleşti, saçlarım pamuk gibi oldu. Döndü, yine aynı b. k
Siz nasıl baş ediyorsunuz bununla kızlar? Üstte de olsan illaki pozisyon değişiyor , ya da ter gibi durumlardan dolayı saçlar inanılmaz yıpranıyor. Gerçekten bekarlığı özlediğimi hissediyorum çoğu zaman.
Bu durum cinsel hayatını hatta evliliğini bile etkileyebilecek noktaya geldiyse eşini dikkatli ve özenli olması konusunda uyarabilirsin ya da saç modelinde değişik falan düşünebilirsin
Senin saçını dağıtacak bir pozisyon olmaması gerekiyor Hani Oral yaptırırken saçlarını eline tutup başına bastıracak Doggy pozisyonunda da saçlarını eline dolayıp Duygu yapacak bu kadar
Merhaba, bazı insanların hassas noktaları vardır, senin de saçların anlaşılan. Ancak, eşinden soğumana neden olacak kadar takıntı yapman çok normal degil
Cevap
17Cevap
o zaman konuş onunla.
Kocana değil kendinden nefret et. En ufak şeyde hassas bedene sahip olan sensin. Senin gibi eşim olsa boşarım direkt
Karşında bir kadın var ve sağlığını etkileyen , iyi şeylerin belirtisi olmayan şeylerin durumları yaşadığını söylüyor. Eğer buna karşılığın boşamaksa kadın için nimet. Çok geç olmadan toksik insanı, kendi uğraşmadan hayatından atmış olur. Matah bir adamlıkmış gibi de yazmışsın, üzüleceğini mi sanıyorsun herhangi bir kadının buna?
ha yani senin kendine ait bir fikrin yok, burada boşanmayı duydun ve öyle mi yazdın?
çocuksun sen yaa..
Saçların çok uzunsa yollayarak yapin ya da örgülü o işi yapın kocadan biraz dikkat etsin saçlara attirmasin
Neden bilmiyorum ama birliktelik sonrası dağınık saç veya ortam benim hosuma gidiyor sen çok kasıntısın bırak dağılsın eşinin daha çok hosuna gider
gidiyor da zaten
ve cok rahatim merak etme bizzat kendisinin ovgusudur hatta
ama o sacla disari sen cikmiyorsun bos konusuyorsun bos
Sabahta bi zahmet kalk fön çek kendide
Elin çok şanslı ama böyle güzel seks hayatın olmasa bu sefer olmuyor diye dert yanacaksın
Kocandan soğumaya bahane mı arıyorsun
saçların onlarca bakım, kaliteli kan testi sonuçları ve onlarca takviyeye rağmen dökülsün seni de görürüm ben. Azıcık kendine saygın varsa ne yaşıyorum ben diye düşünürsün.
Sacini or evin icinde
Tatlım pozisyon değişikliğine gidin bir süre
Cuval. gecir kafana
Tatlım kaç yıllık evlisiniz ki
1 yıl , ama 3 yıl da sevgiliyiz. O zamanlar aralıklı görüştüğümüz için anlamıyordum bu kadar.
Hmm yani daha yeni o zaman ya sıklığı azalır belki giderek
4 yıldır aktif cinsel hayatımız var
Yani bilemedim her güzel şeyin de var bir bedeli işte
Kafana bone tak saçlar rahat sen rahat.
O da ambiyansı bozuyor ama.
Yatakta istekliyim, bütün cilveyi ruhu, benim adaptasyonumu bozar.
Çok mantıklı yazdığın, ama bone ile sevişmek de kadınlığımı sorgulatır.
düşünsene, kolej kıyafetleri falan giyiyorsun fantezi olsun diye ama başında bone var.
Boşanmaktansa bu daha makul değil mi? O zaman peruk al saçın üstüne geçir kısacası saçın dağılıp başka şeyler ile temasını önle.
O zaman peruk kullanacaksın dediğim gibi
peruk mantıklı aslında? :))
çok iyi ! kaliteli peruklar nerden alınır bir bakayım
Bulursun hem fantezi dünyasını da geliştirir farklı renkler v. s. al rahatla
Seninki ne şiş yansın ne kebap olmuş.😃
gülmeyin, cidden belli aralıklarla ayrı yaşamayı o da olmazsa boşanmayı düşünüyorum.
Komik değil, işkence bu. Kocam evde yok diye mutlu oluyorum, böyle olmamalı. Vücudum bu kadar tepki veriyorsa demek ki iyi gelmiyor.
Alttakiler de olta atmış ya tutarsa diye. Amacım dikkat çekmek değil, konu ciddi.
Bunu kuaförüne danıştın mı hiç?
bu şekilde değil ama çok sık kuruyup döküldüğünü anlattım.
O da anlamadı, klasik setler verdi. İnan işe yaramıyor. Bir de düşün, her gün HER GÜN önce iki adım maske sonra krem sonra bakım yağı sürmem gerek ki normale dönsün. Dalga geçiyorlar yorumlarda. NORMAL Mİ BU?
Psikolojim bozuldu, ben alışık değilim böyle bakımsız kendinden vazgeçmiş gibi dolaşmaya. Bence insan kendisine saygı duyduğu sürece de razı olmamalı. Aralıklı olarak ayrı yaşamayı ya da boşanmayı düşünüyorum ciddiyim. Sağlıklı bir şey olsa vücudum böyle tepki vermez.
Bak bazı etkili operasyonlar var, sadece 1 gün saçı islatmiyorsun sonrasında yikansan da islansa da etkisi süren saç müdahaleleri var
keratin tedavisi mi? onu da yapmıştım ondan sordum.
Bence kuaförünü değiştir ya da başka uzmanlara sor ve bu konuda onlardan bilgi al, özellikle saç tasarım uzmanlarını tavsiye ederim
Ne dertler var bee
eşin ne şanslı ya
Kısa kestir bence
Çok hırpalatma çabuk sarkarsın sonra aldatır
Terbiyesizzz nen düzgünce cevap vermiştim sana yazıklar olsun
Pompa
Saçını topla
Eşin nimetmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?