( bahşedilen Islaklık nasıl bir Islaklık) Rüyamda kendimi tatmin edecektim ama etmedim, ama rüyamda cinsel uyarlandımı hatırlıyorm, uyandığım zaman meni mezi vs hiç. Bir şey yoktu sadece iç çamaşırrım kenarında nemlilik vardı, bu Nemlilik terledim içinde olabilir bacaklarım birleştirip uyuyorum , ama rüyadan dolayı da olmuşmudur bilemedim evli değilim, bahsedilen Islaklık nasıl bir Islaklık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılVajina florası gereği sürekli olarak nemli bir iç yapıya sahiptir
Uyarılma ile ortaya çıkan ıslaklık biraz daha kıvamlı çoğunlukla şeffaf bazende beyaz olabilir
İkisini ayırt etmek kolay bu şekilde011 Yorumla
Soran1 yılBen Islaklık şey olarak düşündüm normal üstümüze Su dökülünce nasıl sadece ıslak oluyor o şekilde düşünmüştüm, bende anlattınız gibi bir durum olmadı Gusüllük durum yok mu yani
- 1 yıl
Üstüne su dökülmüş gibi olan normal durum
Vajina yı nemli tutan sıvı
Gusül için bir gerekçe yok🙏
Soran1 yılBu normal su dökülmüş gibi olan durum rüyada da olunca bozmuyor mu gusülü zevk suyu yerine girmiyor mu
- 1 yıl
Rüyada olanı daha kıvamlı bekleriz
Soran1 yılBen bu konularda bir pimpirikliyim namaz falan kıldım için o yüzden emin olmak istiyorum bozulup bozulmadı hakkında, uyandım da iç çamaşırım da Islaklık yoktu tenimle temas edince normal su gibi ıslak gibi geliyor ama baktım da nemli gibiydi leke falan hiç bir şey de yoktu,
- 1 yıl
Anlıyorum 🙏
Bence bir sorun yok
Soran1 yılBirde bekar biri hiç. Cinsel ilişki yaşamamış birisi uykunda ihtilam olabilir mı bu dediniz durum olabilir mi
- 1 yıl
Elbette olabilir
Rüya ve benzeri durumlara bağlı uyarım ya da orgazm çok normal
Bakirelik ya da ilişki ile alakalı değil
Soran1 yılTeşekkür ederim yorum için
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Selamlar
Nasıl var mı bir değişiklik
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bosalmadinsa gerek yok sadece yıka kurula yeter bu arada oranın nemli olması vaginayi karartır yatarken havalandırma şekilde çok bol set giy ya da giyme kuru kalsın kararmasin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılrüya etkisidir.
00 Yorumla Sen vesveseye kapılmışsın, bir kere guslünü al ibadeetini yap, önemli olan abdestini alman bu kadar detaylı düşünürsen şeytan peşini bırakmaz senin.
04 Yorumla
Soran1 yılEğer bozulmadıysa vesvese uyup gusül alırsam o zaman vesvese peşimi bırakmaz bozulmadı halde vesvese kulak asarsam vesvese daha çok büyür, ihtilam dedikleri şey ne bilmiyorum daha önce cinsellik yaşamadım, uyandıktan sonra normal hissedilen su tatzı hafif Islaklık veya nemlilik hissi mı bozan durum
Soran1 yılDünde uykuda şüpheye düştüm dünde aldım, bu gün işe gıtcem vaktim az emin değilim bozulup bozulmadına, namaz kılıyorum
Soran1 yılUyanıldığında bahsedilen Islaklık meni mı acaba meni olursa meniden kaynaklı ıslaklıktaan mı alınmask gerek
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkeklerde baya kalin tabaka olarak jelimsi bi islaklik oluyor. kadinlarda farkli o detaya girersem ban yerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ruyanda etkilenmişsin ufak bir ıslaklıkl yaşamışsın normaldir
02 Yorumla
Soran1 yılGusül şart mı
- 1 yıl
yani aslında gerek yok ama icin rahat edecekse al ya da yap bir mastürbasyon bari degsin duş aldıgına
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kişiye göre değişebiliyor... Bazıları çok ıslanıyor. Bazılarının sadece dudaklarında ıslaklık olabiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. şüphen varsa ne olduğunun önemi yok gördüğüm kadarıylada şüphe var o zaman gusul tazele
02 Yorumla
Soran1 yılŞüphe olma sebebi Islaklık dan kast ne bunu bilmiyorum Islaklık dedikleri ihtilam denilen şey normal su gibi mı, yoksa biraz daha farklı mı, uyandın da küçük su gibi Islaklık varsa gusül gidiyor mu yoksa ihtilam olmak farklı mı bilmedim içim
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
1 yılEhehhe boş ver yaa kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle takıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu tür olaylar yaşamak istemiyorsan her gece yatmadan önce Ayetel Kürsi duasını oku rahatlayacaksın gece de rahat uyuyacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOrganın kendisi yapısı gereği hep ıslak zaten
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ama işin içine rüya girince kafam karıştı evli değilim, bahsedilen Islaklık nasıl bir şey bilmiyorum, normal üstümüze dökülen su gibi mi bunları bilmiyorum o yüzden şüpheye düşüyorum
Cevap sahibi1 yılHer zamankinden daha fazla anormal bi ıslaklık görürsen al abdest
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
1 yılŞeffaf ve hafif yoğun kıvamı olan birsey
06 Yorumla
Soran1 yılIslaklık mı böyle bir şey, yoksa normal su dökülmüş gibi mı ıslak, bu kadında erkekde aynı mı bilmiyorum tabii
- 1 yıl
Kadında tabi ki farklı her kadına göre değişir kimisi çok az kimisi baya bı islanir
Soran1 yılYok demek istedim iry ıslaklıktan kastınız normal su gibi mi, daha farklı tarz bir Islaklık mı,
- 1 yıl
Su gibi ancak bı tık daha kıvamı koyu
Soran1 yılGerek yok o zaman almama
- 1 yıl
Neden senin nasıldı ki
Senin evlenme vaktin gelmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İçinden ıslak şeffaf gelen sıvı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle bir ıslaklık değil su dökülmüş gibi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSanırım gusül gerekir ya sen riske etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGit bosal iste neyi zorluyorsun
00 YorumlaZevk suyu
00 YorumlaSeninki gibi apla
00 YorumlaVajinandan gelen istek sıvısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli değilsen normal :)
00 Yorumla
1 yılHayal et
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam