Güncellemeler
1 yıl
Sorumda “cinsellik” kelimesini kullandığım için soru bu bölümde. Site kendisi seçiyor bölümleri sadece değiştirebilme seçeneğimiz oluyor :)
Bir erkek arkadaşı ile eğlenmek için arkamdan başımı itti. 25 saniyeliğine falan başım döndü ama kendime gelince onun saçına yapıştım. Bunu yaptıktan sonra olay çıkarmadı arkadaşıyla güldü hatta ve gidip diğer arkadaşlarına da anlattı. Onun için bu hareket “seni seviyorum” mu demek anlamadım. Bir erkek neden bu harete karşı sorun çıkarmaz? (Nolur saçma sapan cinsellik içeren yorumlarınızı kendinize saklayın düzgün cevap istiyorum)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ona sorun bence
Cinsellik içeren yorum istemiyorum diyorsun ama paylaştığın kategori ‘cinsel içerik’ kategorisi. Sence herkesin içinde kendinden geçecek şekilde başını iten birisi seni seviyor mudur? Çocuk belli ki canım insanın önde gideni, direkt olarak konuşmanı bitir, daha çok zarar görürsün.
Güncelledim soruyu oku istersen. Ve ben “acaba beni seviyor olabilir mi?” gibi bir soru sordum da haberim mi yok anlamadım?
Kusura bakma güzel kardeşim 🙏🏻 gergindim okuduğumu anlayamadım
Cinsellik bölümüne atılan soruya cinsellikle alakasız bir soruya cinsellik olmayan bir cevap istemek hayret içerisindeyim 👏🏻👏🏻😂
Ben sorumda “cinsellik” kelimesini kullandığım için bu bölümde sorulmuş sitenin işi?
Değiştirebilirdin paylaşmadan önce!
Cinsellik kelimesi geçen bir soru başka bir bölümde sorulunca site soruyu kaldırıyor!
Cinsellik yazmasaydın yine o niyetle yazmazdı kimse burası özel bir uygulama tek şikayetle ilgileniyorlar!
Sadece belirtmek istedim ne abarttın ya?
Sadece hatani söylemek istedim amma abarttı sende 🤨😒
Ne soru sorsam illa cinsellik hakkında alaylı yorumlar yapıyorlar alakasız soruda bile konuyu buna getiriyorlar bıktım ya
Sence bu uygulamayı erkekler veya genel olarak kızlar neden indiriyor?
Soru sorma sitesi olduğuna göre tavla atmak için indiriyorlar
Hayır sapkınlık yüzüne çoğu veya istediği soruya cevap bulabilmek için
Cinsellik istemiyorum diyorsun soruyu cinsel kategoriye atıyorsun hani mantık
neden çıkarsın, ne var ki bunda
Hani bazı erkekler vahşiler ya biraz kadınlara karşı özellikle güçlerine hemcinslerine yetmeyince zavallılar
Kafanda kurmuşsun kendi kendine
Olay ortada neyi kafamda kurucam ben mk
Madem niye bu kategoride sordun kanka
Ben bu kategoride sormadım sorumda “cinsellik” kelimesi geçtiği için burada sorulmuş sitenin işi yani
Malın seviyesizin biri uzak dur ondan
Cidden mal
Uzak dur ya ne işin olabilir öyle biriyle yaşı kaç bunun
Tamam kızma abicim söz uzak durucam🥺🥺
Söz verdin tamam mı bak. yaşı kaç ya