Gizli Üye(30-35)1 yılilk seviştiği kişi kocan olmalı.. çünkü hemcinslerimi tam olarak tanımıyorsun.. seninle sevişir.. alacağını aldığında seni terk ettip giter başka yola sonra ciddi gözle bakmazlar evlnmek istediğinde sadece senin cinsel anlamda kullanır başkasına gittip yapmamış kişiyle evlenirler.. bu yuzden sıkıntı durum düşürsin.. bunu yapanlar kendilerine saygısı olmayanlar yapar.. iki cins için bu böyle
114 Yorumla
Soran1 yılYapmamış kişi de kalmadı ki nasıl bulucam
Cevap sahibi1 yılgenelinde yapan çok var.. ama yapmayanda var sayısı az da olsa var.. yani bulduğun ortama göre değişiyor.. çünkü herkesle olacak bir şey değil.. bu seçici ol yani birde daha önce ilişki oldumu yol ver gitsin diğer türlü sıkıntı durumların fitilini ateşlmiş olursun.. bunu yarın sevgilim falan diğe yaptığında ailenle bile söylerler dikkat ol yani
Soran1 yılO eski zamanda kaldı bence herkes aynı değil. Benim olmadı ama olmayan birini nasıl bulucam gerçi kadında yapmayan eskiye oranla çok azaldı
Cevap sahibi1 yılevet haklısın ama benimde olmadı kariyer sebeb den dolayı istemedim.. ve bu yuzden olmadı ama şimdilerde olsun istiyorum.. ve yapmamış kadın azaldı ama yapmamış kişiyle olabilirim.. diğer türlü kabul etmem.. düşündükce.. üzülürüm.. ama kendine saygısı omayanlar yapmaz.. eski gibi değil belli ama hala önemsen bir mevsu yüzde 60 ,70 önemli buluyor.. yani yapanlar da çok sağlıklı ilişkileri olmuyor o onu aldatıyor bu bunu aldatıyor.. aldatma oranı ve boşanma evlilikten fazla oran var yani... bunu alışan kişi bir kişiyle yetinmez..
Soran1 yılAaa gerçekten senin de mi olmadı? Şaşırdım biliyor musun? Sen yine şanslısın çünkü Türkiye’de yaşıyorsun her ne kadar azalsa da muhafazakar kesimde var. Ancak erkek için onu söyleyemeyiz çünkü ataerkil bir sistem olduğu için bu konuda çifte standart var o muhafazakar kesimde dahil. Ondan sinir bozucu.
Cevap sahibi1 yılevet yani olabilir.. yapmamını sebebi ilerde iyi yaşantım olsun istediğim için ve kimsenin ahını almak istemedim.. evet haklısın.. maalesef çifte standart uygulandığı farkındayım.. bazıları bir kızın bekarettin alıyor sevgilik adı altında sonra evleneceğinde yapmamış kız arıyorlar.. insanlıkla karakterle alakalı
Soran1 yılE tabi öyle. Bu sefer ben de bir kadın olarak bana haksızlık değil mi diye düşünüyorum. Ki haklıyım da bu düşüncede bence. Sonuçta cinsel ihtiyaç ben de hissediyorum yaşamamış olsam bile. O her şeyi yapıp o dursun demesi kabul edilebilir bir şey değil.
Cevap sahibi1 yılhaklısın yani keşke hemcinslerimiz herkes kendi eşine saklasa güzel bir Türkiye olurdu.. hemcinsleri kalmak istemiyolar birde kızları kirletiyolar bir üstelik terk ettiyolar kızın piskolojisi duman yani sonra erkeğim dolşıyolar yazık
Soran1 yılAman bakma sıkıntı anne babada her şeyi erkek diye hak görürsen o adam da öyle olur maalesef ki
Cevap sahibi1 yılevet maalesef öyle ailede bittiyor her şey , sana sorum olacaktım da bir kız falan olursa bugün yarın ilk etaptamı sormalıyım ya da belli bir süre geçtikten sorayım ve nasıl anlayabilirim sence
Soran1 yılYani şimdi sorarsan yanlış anlar kızarlar doğal olarak ama mesela kapalı biriyse falan öyle olma ihtimali yüksek veya dini inancı güçlü
Cevap sahibi1 yılevet haklısın benim için fark etmez zatende sonuçta kalp kimde çarpmaya başlarsa onala olur zaten normal birisi olursa da bellir bir süre bekleyeceğim öyle mi yani
Soran1 yılYani küt diye sorarsan o kişi yaşamamış bile olsa bu sefer dicek ki kendi kendine bunun için mi beni seçti kızar sana ondan direk sorulmaz ama anlarsın illaki
Cevap sahibi1 yılhaklısın. anladım dediğini gibi yapacağım. olumsuz düşünmesi istemem yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal histir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılGuzel bir his eğer ikiside ilk yapıyorsa cok zevkli cokkk
03 Yorumla
Soran1 yılOfff bu zamanda çok zorrrr
- 1 yıl
Evet ama kizlarda da yokki
Soran1 yılE tabi ki öyle
1 yılBence insanları bu kadar önemseme ilki veya sonu olmak çok önemli değil
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabi insan kendini düşünmeli zaten kendim için nasıl hissederdim diye düşünüyorum
1 yılBir kızın ilk seviştiği olma duygusunu 2 kez yaşadım ama benim ilk sevişmemde kızın ilk sevişmesi değildi
00 Yorumlabenim için çok değişik bişeydi. kızın bi önemi yok, olayın kendisi çok yabancı çok tuhaf gelmişti. nokta kadar da zevk alamamıştım ilk seferinde
00 YorumlaValla ilk heycan harbi iyidi bak aklıma geldi ilk patlama yalama vs mis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÖyle birisini bulursan anlarsn
02 Yorumla
Soran1 yılÇoook zorr ama merak ediyorım
- 1 yıl
Yani ediyosunda bunu yaprken evlimi olmak istiyorsan yoksa farketmezmi
Çok güzel olur ucarsın
00 Yorumlaİlkim kim olacak acaba :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet ilkler unutulmuyor 😄
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılEn iyi derecen Kaç peki :))
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNapacağını bilmeden sjsjsj
00 Yorumla Başına mı vurdu kız
02 Yorumla
Soran1 yılEvettttt
Daha sevismeddin mj
10 Yorumla
1 yılkotu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsen çözersin
00 YorumlaÖnemsiz
00 Yorumla
1 yılAnlatayim mi sana