Milleti görünce bir tuhaf oluyorum. Arkadaşım birine ölüyor, öbürü seks için kuduruyor. Midem bulanıyor bunların erkek meraklı oluşlarından. Ben nedense kimseye bir şeyler hissedemiyorum hissetsem de bunlar gibi sürekli bahsedip dert edinmiyorum. Bir yığın insan var birine bu kadar takıntılı olmak ve sevmek akıl işi mi ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
sevmiyorum ben kimseyi
Sen bitanesin barış 🤣
Aynen bir suru kadin var. Yoksa bile 3000 tl ye cagir gelsin
Sen de ne iğrenç çıktın derdiniz sk * başka bir şey değil. Hayatta konuşulacak tek konu bunlar mı?
Siz kiminiz ne çok kötüsün ki bir muddet sonra konuyu cinsellige getirmeyen erkege baska gozle bakansiniz
Siz kiminiz ne çok kötüsün ki her erkege ufak bir basbasa kalmalik konusunu cinsellige getirensiniz
Siz kiminiz ne çok kötüsün erkeklerin aklinin fikrinin sadece sekste oldugunda oldugunu dusunmeniz
Uza simdi ve tantana yapma. kahir cekecegime her duyguyu yasayabilecegin birine ucretini verip hizmetini almana ve hissiyatini yasamana bakmanda
Kotu *irrenç
Sen esc kovala. Ruhunu bedenini satmış insanlarla yatsan ne olacak? Asla mutlu olamazsın
Bir muddet sonra kocasini begenmeyen kadin modeline denk gelme olasiligina denk gelmekten iyidir. Veya duygusal olarak evlenmis olmak yerine meraktan evlenmis olmak durumunda olan bir kadin yerine.
Soyleki bunlarin aksi olsa ne olur gerek yok kadina. Hos zaten sizin su zamanda cogunuz erkekleri boyle goruyorsunuz. Ben deyince zorunuza gitmemesi lazim
İşte bu gerçekten duygusuz insanların yapabileceği bir şey 😂
Duygusuz olmaya devam. Her gün biri için ağlamak nedir ya zavallılar
Sen çözmüşsün olayı 😂
Ulan ne kızlar varmış ya. Biz de namuslu sanıyoz onları
Kızların tek konuştuğu şey erkekler resmen farklı konuya geçince bile konuyu oraya getiriyorlar. Biri varsa var tamam yeter yani nereye gitsek bu mevzular dönüyor.
Ciddi misin
Namusları değil mesele başka bir konuyu konuşmak istememeleri
Bizim erkekler ortamı bile daha iyimiş o zaman.
Bu kadar mı yanıyor şeyleri
Ben de aşık olamıyorum, aşk hissini çok merak ediyorum
O pislikleri hayatindan cikar sana zararlari dokunur tehlikedesin
Çoğu iş yerinden ya nasıl çıkaracağım ki 😐 işlerini de yapmıyorlar zaten sürekli erkeeeeek de erkeek yahu üstlerine sk yağsın söyleyince de duygusuz oluyorum
Benimle ayni kafadasin bende anlamis degilim bazi kadinlari insan aşık oldugu kisiden baskasina nasil baska anlamda biseyler hisseder hic anlam veremedim bu yasima kadar bu tür seylere bu denli duskun olmak gercekten anormal ve sapkınlık yani ben anlamiyorum ne bileyim bendemi sorun var diger kadinlardami
Hormonları mı karakterleri mi bunda etken anlamadım bende. Kocaman sarılıyorum sana da ♥️
Bende sanaa💓🌸
Duygu v hislerin kontrol edemeyen insanlar onlar knk kendilerini bilmiyorlar
Tek hayatları aşk olmuş ne yaparsın evlenseler de sussalar artık
Yine susmazlar knk aşk değil bence istedikleri aşık olduklarını filan sanıyorlar
Bakma aşık olanlar da var aralarında ama genel konu hep erkekler ve onlara olan davranışları 🥱 Kendilerini de entelektüel göstermeye çalışıyorlar ama sahte hepsi
Fazla basit geliyor bana böyle tipler onları gördükçe soğuyorum
Asla gerçek yüzlerini anlayamazsın sana öyle diyeyim ahaha
Herkesin fantazisi farklı demekki. Senin öyle onların öyle.😅
başına gelince anlarsın nasıl bir şey olduğunu :)
Ben de aşık oldum, sevgilim de oldu ama ben hiçbir zaman bunlar gibi her gün lafını yapmadım.
Arkadaşını bana ayarlasana sen
Bak işine sende
İşim bu zaten çakmak lazım böyle kızlara
sevgilimi
baskalari gerek degil
Sen enejini kaybetmissin yok inancını kaybetmişsin
Tek derdi böyle olanlardan kat kat daha rahatım vizyonsuz sk meraklıları ya
Anladım tercih meselesi tabi
Sen ne konuşmak isterdinki karşı cinsle?
Normal güncel konulardan konuşmak zor değil. Ben kızlarla bile muhabbet edemeyecek hale geldim sabah akşam sevgilileri, flörtleri yani başka mevzuları yok
Anladım istedigin konuyu konuşabiliriz
Sende demekki libido yok
Ay olmasın bunlar gibi kuduruk olmak istemiyorum tek dertleri erkek olmuş iş yapamıyoruz resmen
Sen bitmissin
Sizde kudurmuşsunuz
Sen anirmalsin
Büyük ise
Bekar mısın. ?
Evet