6 aydır sevgiliyiz doğru düzgün bi yere götürmedi beni hep ev boşken çağırdı ayrılıyodum yazıyodu barışıyoduk gidiyodum niye geldin başka erkek mi bulamıyosum diyodu ama seviyodum sadıktım anlamıyodu en son buluştuk avm gittik eve gelmedim diye trip attı gittim sonra eve inşallah prezervatif vardır dedi benle uzun zamandır ayrıydı kimle kullandı hepsini yani bide telefonuna sürekli mesaö geldi göster dedim göstermedi dün doğum günüydü ona hediye olarak prezervatif gönderdim sonra mesaj attım s bedeni yoktu büyük gelmez inşallah dedim cevap vermedi içim bi türlü soğumuyo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
nedenini sorardım ilk önce
Nedenini çok sordum güya seviyodu ama kullanıyodu
Açıkcası eve çağrmam hoş değil evlenmeden de dokunmam ama şimdi herkes eve çağırıp yatağa atma derdinde uygun bulmuyorum... Peki birlikte oldunuz mu
Olduk maalesef
@001zaman seviyodum cidden ama şu an intikam alıyorum iş yerine prezervatif yolladım doğum gününde iş arkadaşları falan sormuş ne hediyesi o diye rezil oldu hep rezil etcem
@001zaman evet niye oldun ki kullandirdin değer bilmesler kisilerden
Soran kiş sordum yanlış oldu dostum
Geçti artık şimdi intikam alma vakti iş yeri benim mahallemde gidip rezil etcem
@ Soran kişi, tamamda seviyorsan ilede birlikte olmanız mi gerekiyordu..
Yanıldım diyorum hataya düştüm napıyım
Anladım o zaman yapacak bir şey yok.. intikam mı alıyorsun sumdi
Valla iş arkadaşlarının yanında ona prezervatif hediye gönderdim baya bi rezil olmuş s bedeni yoktu büyük gelmez inşallah yazdım
Ahahaha güzel olmuş almisdir boyunun ölçüsünü s.. hrif
Dimi iyi yapmış mıyım sana gelse böyle bişey doğum gününde ve iş ortamında ne hissederdin erkek olarak
İyi yapmıs tabiki öyle tipler hak ediyor... Vallah yerin dipine girerim.. o iş yerinden direkt ayrilrim..
Ahahaha valla iyi yaptım içim soğudu haketti ama
O tipler az bile kendi ailesinden birine kız yani kullansanan ne tip verir tabiki silah tüfekle vurmayı çalışır
. ama elalimin kızını saçma sapan yapıyor.. bunların aslında şeyini kesmeli yani
Yok kardeş bunlar baya geniş bi aile yani çocuk ğenişti kıskanmıyodu böyle şeyleri normal karşılıyodu iş yerinde iş arkadaşı var evli kadın arkadaşları demişki bu kadını niye yapmıyosun demiş yatsana demiş
Anladım böyle ailelerden doğan çocuklar zaten hayır gelmez.. ulkeyede baskasina da herkesi kendi gibi sanıyorlar şeref yoksunu
Kendine biraz saygın olsun. Şu anlattığın hikaye tam anlamıyla kendini kullandırdığını gösteriyor.
Kullandırdım evet ama sevdiğim içindi onuda seviyo sanıyodum
Seven insan değer verir, ilgi gösterir her fırsatta seninle birlikte olmak ister. Bence sen sevgi nedir arastirmalisin.
Yanıldım işte nefret ediyorum hırsımı almak için bişiler yapmak istiyorum sürekli
Hırsına yenik düşen kaybetmeye mahkûmdur. Hatalarından ders çıkart.
Bu kadar şeye ragmen gorusuyor olman sevıyodum demen cok garıp herseyı geçtım s beden kullanıyor 😀
Cidden seviyodum küçüktü evet zevkte vermiyodu ona rağmen seviyodum düşün
Sevgı degıl bu alıskanlık. Sevıyor olsan kürdan soksa zevk alırdın
Alışkanlık bağlılıkta olabilir tabi bilmiyorum
Ya şöyle oluyor genelde. Biriyle msjlasmaya bıle alıskanlık oluyor onsuz olmaz dusuncesı mesaj gelmegınce sıkılma vs. Kı sz sevısmıssınız yanı ya baskası olmazsa bosta kalırsam birsuru sebep var. Gorusmeye devam edersen bu kendıne yapacagın saygısızlık olur
Artık görüşmek imkansız rezil ettim onu iş yerine prezervatif yolladım s bedeni yoktu büyük gelmez umarım yazdım bitti yani
Şimdi ruhsal olarak çöküntü yasıcaksın boşlul hissedeceksin. Sohbet edecegın birini bulman gerek zaman gecırmek ıcın
Pislik işlerinizde kullanmayın dini ifadeleri
Haklısın
Yaşın kaç senin
23
Onunla mı oluyodun sadece
Evet
Ayrıldıniz herhalde di mi
Ayrıldık işte en son dediki inşallah prezervatif vardır evde dedi bende kimle bitiriyosun dedim kavga ettik dün doğum günande iş yerine prezervatif yolladım rezil ettim iş arkadaşlarına
Hım salla aldatanla ne işin var zaten? Ters mi sana bu tarz şeyler
Ya ben sürekli erkek değiştirmeyi seven biri değilim o yüzden affediyodum yalancıydıda her lafı yalandı
Gittin öyle birine verdin bi de he
Yazık oldu küçüktü bide zevkte vermiyodu
17 yeter mi senin için
Yani sen doyar mısın?
Bunlar önemli değil benim için sevmek önemli
Nerde yaşıyon ki
Ayrıldıysan tanışak
Bir şey de kız
Görünce haber et
Bulamadım senin gibi safını
Deme öyle safım ama bende iş arkadaşlarının yanında onu rezil ettim prezervatif hediye yolladım rezil oldu
İşiniz gücünüz trol
Gerçek hikaye
Ayrılırım tabii ki de
Ayrıldım işte bidaha barışmamak üzere bire prezervatif hediye yolladım iş arkadaşlarının yanında resil ettim
En iyisini yapmışsın
fakirlikten
Neyin fakirliği
İlkin o mu
Değil
Salla o zaman