Ben bakir istiyorum abicim jxksjdkejdjs saka maka bakır erkek daha iyi değil mi yani onunla bununla yatanı ne yapicam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tamamen senin beklentilerinle alakali. Karsidakinin tecrubelerinden ne anladigina da bagli.
Hepten bakir istiyorum dersen, bir hatuna nasil davranmasi gerektigini senle ogrenecek demektir. Ogrenene kadar "bumuymus yani" dedirtmesi olasi. Surpriz de cikabilir tabi.
Orası öyle bakir daha temiz sıfır kullanılmamış oluyor ve bu çok güzel bir şey ama şimdi işinin ehli olması düşüncesi de iyi geliyor.
Tecrübeli erkek çok tehlikeli risklidir
@Hassasdokunus nedenn
@Hassasdokunus evet orası öyle, neyse bir şey söyliyim mi? Şu görüşü attığıma pişmanım on saniye içinde bir kaç tecrübeli takip attı.🤦🏻♀️
Yanlış anlaşılma olmasın diye söylüyorum böyle bir arayış içinde değilim sadece fikrimi belirtmek istedim.🤷🏻♀️
Örneğin Oytunç erbaş diyorki ülkemizdeki kadınların yüzde ellisinde hpv var yani siğil oral yapınca o hpv dil kanseri gırtlak kanseri hatta akciğere inerek akciğer kanseri bile yapıyor hpv 79 cinsel hastalıktan birisi sadece tecrübeli erkek , kadın virüs ve bakteri yuvasıdır
Yav kim bizim adimıza konuşuyor delircem he. Safsata yalan dolan ya. 828282. El erkeklerin kendini avutması. Tecrübeymiş sanki ne doğuştan gelen içgüdü her iki cinsiyette de var. Tabiki kendim gibi biri istiyorum.
Bakire misin
Erkek adam bakir olmaz bakirse bu konularda beceriksizdir
Erkeklikle ne alakası var ya iyice saçmaladınız
Erkek adam her zaman herşeyin hakkını verir yatakta çömezse erkek değildir
içgüdüsel bir durum. "kimsenin bakmadığı erkek" olarak bilinçaltında oluşuyor bazı kadınlar için. o yüzden çekici gelmiyor bakir erkek
Tecrubeli erkegin baskinligi ve karsi tarafa verebilecegi haz daha fazla olur. Muhtemelen bu nedenle seviyorlar.
Bakır erkek libidosu yüksek bir kadin karşında yetersiz kalabilir çünkü erkekler kadinlara nazaran daha erken boşalır ve bu da kadinin zirvedeyken zevkini yarıda bırakılır ama tecrübeli erkek boşalsa dahi kadinim orgazm olmadan durmaz ;)
Benim gibi olgun tecrübeli erkek partnerini zevkten uçurur çünkü nasıl mutlu edeceğini bilir
32 yaşındayım halen bakrim ben olmadı bsey hiç 8 ay oldu evleneli halen daha bsey yapandk biz saka gibi
Haklısın benim kafadasın ama bizi tecrübesiz diye ezikliyolar bide haha
erkek dedıgın bakır olcak
Ayyyyyynnnnnnnneeeeeennnnnn öyle
Avantaj doymak ister yarım kalmak kimse istemez
Benimle evliyken yaşasın deneyimini neden daha önce yapmış birini isteyim ki
Yapmamış zor bulursun.
Daha öncesini bilemezsin hiç bir erkek de yaptım demez.
Senle iken doyarsa kalır ten uyumu denen şey farklı bir şey yani
Bakir candır gerisi heyecandır
acken alisveris yapmak mi daha iyi doymusken mi
Tecrube her sektorde aranan bi ozellik:)
Isteyen istediğini isteyebilir
Sonra tatmin olamıyorum diye agla
Çırak yetiştirmek istiyorum diyorsun yani
Aliminyum var olmaz mı 🥹🥹
erkekler için de tecrübeli kadın iyi oluyo
Tecrübeli seni doyurur
Evet bence de öyle
Kullanılmış istemem
Tamam
Sen çok haklısın
Herkes kendine
Bence de ahaöqlöd