Kadınlar dişlere gözlere kirpiğe ellere her şeye bakıyor. Boy olarak en az 180 olsun altı olsa kabul etmem diyorlar. KS de bir sürü kız sevgilimin boyu kısa penisi kalın değil diye soru paylaşıyor. Ama sevgilimin vajinası dar değil diyen erkek çok az gördüm. Ya da memesi küçük diye paylaşım yapıp ayrılsam mı diyen. Kadınlar dış görünüşe daha çok takıntılı ama erkekleri sucluyorlar.
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel kızların yanında cirkin erkek cok gördüm yakışıklı erkek yanında cirkin kadın hiç görmedşm
Beklediğim cevap çünkü kadınlar hiçbir zaman ilk adımı atmıyor. Herkes ilk adımı güzel olana atar.100 güzel kız varsa birinin yanında çirkin erkek var.100 kişiden biri karakter bakmış oluyor. Çirkin kızlar ilk adımı atsın bak bakayım kaç tane yakışıklı erkeğin yanında çirkin kız oluyor.
Ne alaka cirkin erkekler adım attığında ona karşılık vermek zorunda değil demekki tipe önem vermiyolar kı o erkekleri de kabul ediyolar erkekler daha cok görünüme önem verir bence bunu kabullen
Ve ben sana kız arkadaşı çirkin olan bir sürü ünlü sayarım hatta sosyal medyada kızlar tarafından eşine laf atılan. avatar atakinin eşine atıldı barış Arduç eşine atıldı daha da sayarım. Sen bana üç tane sayamazsin.
Ben de sana diyorum ki her zaman ilk adımı atan erkek ve yüzde bir gibi bir oranla senin dediğin oluyor. Çirkin bir kızın yakışıklı bir erkeği etkileme ihtimali çirkin erkeğin güzel kızı etkileme ihtimalinden daha fazla
O zaman neden sitede tonlarca cinsel organ ve boy sorusu var
Kanka sence her pembe hesap gerçekten kadın mı sanıyosun
Ben bunları sesli konuşma uygulamalarında da sordum çok sevsen 178 olsa sevgili olur musun diye çoğu hayır dedi
Erkek daha cok bakiyor
Neye göre söyledin bunu @iamdontknwow
Gorduklerimden
Ben de gördüklerimden kadınlar diyorum boyu kısa diye sevgilisinden ayrılan çok tanıdığım arkadaşım var. Ya da boyu kısa diye reddeden.
Ama sevgili olmus demek ki tek sebep o degil
O zaman neden sitede tonlarca sevgilim çok iyi ama penisi kısa ayrılsam mi diye sorular var
O tamamen baska bi konu ama iki taraf da bakiyo cogunlukla dis gorunuse ama erkek daha cok ✍🏻
Bana göre daha çok demek saçma bence kadınlar arasında bu konular çok konuşuluyor işte boyu söyle olsun gibisinden farkettiysen hepsinin kriteri aynı hepsi en az 180 diyor son dönemlerde o 185 oldu. Birbirlerini çok etkilemeye başladılar. Bana göre son zamanlarda kadınlar yavaş yavaş erkekleri geçmeye başladı
Ben bu konularda kadın erkek ayrımı yapılmasına sinir oluyorum. Bütün kadınlar erkekleri kötülüyor. Karakteri daha kötü bir kız bana gelip sen erkeksin böylesin diyebiliyor.
Ama sen de ayrim yapmissin
Evet onu biraz sinirden yaptım erkekler kadar yapmasına rağmen yazmam lazımdı bu arada ben de erkeklerin bu konularda daha kötü olduğunu düşünüyorum ama kadınlarda çok iyi sayılmaz hepsi demiyorum ama inanılmaz şekilde ülkede erkek ırkçılığı var. Yol tarifi sorduğumda bana sapık muamelesi yapanlar bile oluyor. Şey diyor mesela erkeklere neden sormuyorsun. Sanki yürümek için sordum. Tarif et geç yani. öyle denk gelmiş demek ki.
Dogru haklisin ama insanlar tedirgin nerden kimden ne gelecegi belli olmuyor ama o sekilde davranmasi da yanlis. Yine de genelleme yapmamak lazim her sey dis gorunusle olmuyor muhim olan ici
Teşekkür ederim dinlediğin için
Rica ederim
hangi kadinlar soluyor