3 senedir birlikteyiz ilk başta bi dokunuşuna bile sular seller oluyordum. Aşırı haz alıyordum. Şimdi de zevk alıyorum fakat eskisi gibi değil. Mesela ön sevismelerimiz hep daha sehvetli geçerdi benim için. Normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 ayMakinenin alıcıları bir yerden sonra işlevini azaltıyor. Ne geleceği belli neticede. Panik ve korku unsuru devre dışı kalıyor. Heyecanın kaynağı budur. Hayat ayrıca seksten ibaret değildir. Hayatı chill yaşamak, şekersiz kahve, sağlıklı rutinler, sabah yürüyüşleri, birlikte yapılan işler de güzeldir. Haz almak kadar hayatı anlamlı ve sağlıklı tutmak, geleceğe yönelik kaliteli planlar için çabalamak, bir kitap okumak, bir yer görmek de insana değer katar. Çok kasma yani. Girer çıkar o hep aynı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBu normal. Seks hayatınız düzenli ve sık ise ilk gün ki gibi yüksek şehvet ve arzu olmayabilir. Farklı pozisyon mekan veya fanteziler deneyebilirsiniz. Sevişme anınızdaki tavırlarınızdaki ufak değişikler seni tekrar eskisi gibi sular seller haline getirebilir ya da daha arzu ve şehvet duyarak öpüşebilir sevişebilirsiniz. Benim önereceğim bir kaç daha farklı fikirlerde var tabi :)
00 Yorumla
1 yılmonoton bir cinsel hayatınız var demek ki. aynı partner ile her defasında keyifli bir cinsel birliktelik için sürekli yeni şeyler ve fanteziler denemek gerekiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılherşeyi tüketmiş olduğunuz gösteriyor.. uzun süren bir ilişki de evlilikle taclandırsaydınız o zaman yapmanız dahaa doğru olurdu ve bu tür şeyler olmazdı yani
02 Yorumla
Soran1 yılEvlilikte de aynısı olacak
Cevap sahibi1 yılama sizin ki çok erken olmuş evlilikte de hep farklı şeyler denenirse aynı olmaz yani
1 yıle normal sonuçta aynı şeyler ilk baştaki gibi haz vermeyebilir.
02 Yorumla
Soran1 yılNapmali?
- 1 yıl
olduğu gibi kabul etmeli ya da başka heyecanlar aramalı. tercih senin.
Yeni fanteziler bulun kendinize ya da konuşun heyecanınızı mı kaybettiniz
00 YorumlaDemek ki birbirinizin ruhuna hitap etmiyorsunuz artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. pek normal değil gibi biraz heyecan katmanız gerek gibi?
00 Yorumla
1 yılAlışkanlık haline gelmiş ya da ilişki sıradanlaşmış diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgiline karşı cinsel çekimin tamamen gitmiş herhangi bir farklılık tutkuyu harlayacak bir şey yapmıyor belli ki haksız mıyım
00 YorumlaRutine binmiş farklılık katın
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl mesela?
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılmonotonlaşmış demek ki.
00 Yorumla
1 yılNormal monotonluk deniyor buna
00 Yorumla
1 yılAynı tene alıştın artık normal yani böyle olması
00 Yorumla
1 yılevet normal tabi. artık ayrıl bence
00 YorumlaSular seller mi fjhgjgf
00 Yorumlaİlişkinize farklılık getirin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılnormal
00 Yorumla