Sevgililik neydi, ne içindi😄
Soru, cinsel yaşam sorusu değil @kizlarsoruyor
Sevgililik neydi, ne içindi😄
Soru, cinsel yaşam sorusu değil @kizlarsoruyor
Sevgili olan kişilerin birbirlerine bir amaç için kullanma düşüncesinde olması bile başlı başına felaket bir durum ne kadar kötü ve incitici bir durum olsa gerek.
Ben samimi bir cevap vermem gerekirse bakın erkekler evet belki bir cinsellik düşkünü görünebiliriz kadınlara bunun için değer veriyor olabiliriz yani böyle bir izlenim veriyoruz bunu kabul ediyorum. Ama bir kadın olarak sizinle şunu düşünmenizi isterim günümüzde her kadın basit değil ama basit kadınlar da var sırf cinsellik için bir erkekle beraber olan ya da cinselliğini kullanarak erkeğin hissedilme yaptıran kadınlar çoğunlukta olduğu için erkekler kadınları cinsellik olarak görüyor yani aslında kadınlara kötülüğü yine kadınlar yapıyor samimi bir yorum yapmam gerekirse kadınlar buna kapı araladığı için arasında düzgün kadınlarla kötü görülüyor.
Haklı bir yorum ama eksikler var.
Kadınlar erkekleri her haliyle kabul ettiği için ne kadar eleştirselerde yine birlikte oldukları için erkekler halâ bu şekilde kendilerini düzeltme, geliştirme gereği duymuyorlar.
Tutarlı değil kadınlar çoğu yani. Söyledikleriyle yaptıkları farklı oluyor. Bu da erkekleri cesaretlendiriyor.
Kesinlikle
Ahahaha etiketlemişsin ama boşuna etiketlemişsin orada o kelimeyi kullandığın sürece cinsel yaşam etiketi o başka olamaz 😂
Senin onu kullanmadan sormayı başarman lazım. Boşuna meşgul etmeyin gerekli hatları 😀
Kullanma ne için olursa olsun aynı şekilde itici.
Tatmin yüzünden değişmedi. Onu çıkarsam sorumun anlamı bozulacaktı.
Cinseli cin§el yspınca olmuştu daha önce🫢
Tatminden takıldım sjj
Öff yaa sorumu kaldır da rahatla bari🤣🤣
Hain🤣
İşin içinde romantik ilişki yoksa FB etiketi baştan konmalı. Bunu yapmayıp karşı tarafı yanlış yönlendirerek onu kandıran herkes iticidir.
Cevap
9Cevap
Al birini vur ötekine.
Bana göre en iticisi ikisini de sürekli olarak inkar etmek.
sadece cinsel tatmin için kullanmak iticidir
her insan bencildir kendi ihtiyaclarını arar
Sevgililikte iki kişi de birbirini sevecek ve sonunda evlenilecek öyle 2 yıl sevgili olalım falan hikayesi saçmalık. Cinsellik için isteyen de sevgili olmasın.
Beklentileri konusunda açık oldukları sürece iki taraf da değil bence çiçeğim 😅😂
İkiside itici yaa, duygular düşünceler, kullanılmaması gerekiyor.
Yine cinsel e koymuşlar bak , görüyor musun?
cinsel tatmin için kullanan
İkisi de itici
hepsi
İkiside
İkisi itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?