2 sene konustuk ama boşa. Belki bizden olur diye umut ettim fikri değişir diye ama yok değişmedi. Benden küçüktü. 21 ben 26. Uzak mesafedeydikte. O adana ben bolu. Bir ay oldu konuşmayalı. Kesin bitti zaten. Ama bende etkisi büyük kaldı. Çok hayal kırıklığına uğradım. Kötü bir kavgayla bitti. Onu hiç iyi hatirlamicam maalesef. Çok derin bir bağ kurmuştum. Ama o o kadar da kurmamıs. Bu üzdü. Biraz hafifledi acisi ama keşke böyle olmasaydı diyorum. Sizce hata mı yaptım. Sqnaldan birine bağlanarak? Seksting yapıyorduk ve öyle samimilesmeye başlamıştık her şey öyle başladı aramızda aslinda. Seksting yapmasaydım zatwn ben ona bu kadar ait hissetmezdim aptal gibi gelecek bekledim ondan. Ve hala unutamıyorum bana yaptigi saygisizliklara rağmen neden aklımda sizce ya hep evdeyim ondan mı acep?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aranızdaki yaş farkından kaynaklı. O yaşı gereği önceliği seks daha çok olur senin ise biraz daha farklı beklentiler.
Evet qslinda mantık tarafımdan bakınca olan buydu ve daha fazla sürmedi diyorum illa bir gün bitecekti diyorum. Ama duygusal yanım aç kaldı biraz ya keşke bitmeseydi biraz daha devam etseydi diyorum kafam çok karisik
Dedim ya yaşı gereği seninle aynı beklenti olmaz Boşaldığında belki de konuşmayı bırakıyordu. Anlık heyecan yaşıyordu seninle bir de hem kadın hem erkek belli yaşlardaykeb kendinden büyük biri her zaman fantezisidir
Evet bizim onla olayımız anlıktır diğer zamanlar cok havada kaliyodu. Yani iletişim kopuk kopuktu hep sanal fb gibiydik hep. Hiç ugrasmadi hep olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım benim için uğraşsın istedim ama yapmadı bu kadar vurdumduymaz aşktan anlamayan biri daha görmedim
Onunla aşk yaşamadın ki onun boşalmasına yardımcı oldun, reele dönüşme imkanı olmadıpunı gördü veya korktu
Dedim ki ben seni bosaltmakla merhaba gorevlendirildim ya bıktım artık birine anlatsam gülerler dalga geçerler bizle dedim. Konuşalım bunu dedim. Gerçekte beni seven bir çocuk varmışbana şiir bile yazmış gozlerime aşk varmış dedirtti dedim. Sense anca bana az yüksel dedim. Böyle olmaz dedim. Sonra sen ne anlatiyon dedi bencilsin dedi senle artık konuşmak istemiyorum dedi. Ulan ben dedim en başta zaten konuşmayalım birbirimizi oyaliyoruz başka bisey değil dedim. Gelmiş istemiyorum diyor bir de engelledi çok zoruma gitti
Salla gitsin
Böyle pislik aşağılık birine değer verdiğim icin kendimden utanıyorum
Utanılacak bişey değil de umarım fazlasını yapmadın
Yok yok nude atmadım hiç. O atoyodu asıl arada. Atma diyodum yine de atiyodu iyyyy
O zaman boş ver
Duygusal boşlukta olduğun bir dönemde mi tanıştınız cinsel boşlukta olduğun bir dönemde mi
Duygusal bosluktaydim bana iyi geliyordu sarıyorum muhabbeti felan öyle öyle istw
Ne kadar zaman sonra seks muhabbetine dönüştü
3 ay sonra döndü bende alıştım yani ilkti benim için öyle bağlandık.
Konuşmalarda ne kadar yönlendiriyordu ne kadar dediğini yapıyordun, dmden yaz istersen
Alışmışın canım geçer ama zaman alır biraz. benimde olmuştu
Ne zaman bitmişti
1 ay oldu
Tecrübelerimi aktarabilirim
Olur askom yazz
Gizlisn
Burdan yaz canım ne olacak
burada zor oluyo ya bildrim falan
Zamanla her şey unutulmasa bile alışılır.
Dedim ki ben seni bosaltmakla merhaba gorevlendirildim ya bıktım artık birine anlatsam gülerler dalga geçerler bizle dedim. Konuşalım bunu dedim. Gerçekte beni seven bir çocuk varmışbana şiir bile yazmış gozlerime aşk varmış dedirtti dedim. Sense anca bana az yüksel dedim. Böyle olmaz dedim. Sonra sen ne anlatiyon dedi bencilsin dedi senle artık… [+]
Dedim ki ben seni bosaltmakla merhaba gorevlendirildim ya bıktım artık birine anlatsam gülerler dalga geçerler bizle dedim. Konuşalım bunu dedim. Gerçekte beni seven bir çocuk varmışbana şiir bile yazmış gozlerime aşk varmış dedirtti dedim. Sense anca bana az yüksel dedim. Böyle olmaz dedim. Sonra sen ne anlatiyon dedi bencilsin dedi senle artık konuşmak istemiyorum dedi. Ulan ben dedim en başta zaten konuşmayalım birbirimizi oyaliyoruz başka bisey değil dedim. Gelmiş istemiyorum diyor bir de engelledi çok zoruma gitti
Başta dediğim gibi zamanla geçer sıkma canını.
Duygusal boşluktan oluyor hep bunlar onlar bizim kadar umursamıyor olan bize oluyor
Evet baya boşluktayım ya umrunda değildir eminim
Değil tabi umrunda olsa bu hale sokar mıydj
Evet. Ahımı almış sayılır mi bu durumda
Tabi ki sayılır
Sanaldan çıkıp reele dönüşmeyince bırakmış
Biraz dışarı çık nefes al
Ah beeee , cinsel cekim olmuş
alışkanlık seninki
Kanka buna en sin demiştim sen aşktan sevgiden ne anlarsın o anda zaten ofkeliydi biraz bağırdı kapat lan yürü git lan dedi canavar çıktı içinden resmen
Ya işte seni umursamamış bile hiç baksana sadece kullanmak istemiş sende o sırada bağlanmışsın istemeden
Dedim ki ben seni bosaltmakla merhaba gorevlendirildim ya bıktım artık birine anlatsam gülerler dalga geçerler bizle dedim. Konuşalım bunu dedim. Gerçekte beni seven bir çocuk varmışbana şiir bile yazmış gozlerime aşk varmış dedirtti dedim. Sense anca bana az yüksel dedim. Böyle olmaz dedim. Sonra sen ne anlatiyon dedi bencilsin dedi senle artık… [+]
kendinden küçük birisiyle takılmanın problemleri bunlar işte
ya kendini üzme 1 2 ay acı çekersin ama zamanla unutacaksın güven bana
Ya benim üzüldüğüm benim gibi hissetmeyisi oldu bir de prenses gibi bir de sen erkeksin aw cocugu az saygılı ol dimi
seni rahatlatmak için kullanmış kendini devamlı yaa baksana
Ona dedim zaten sen beni cinsellik için kullandin hep hayır dedi vb ama inanmadım. İğrenç ya madem gelecek yoktu bir kızın duygularıyla oynamak bu kadar basit mi ya. Allahindan bulsun plç
Sen dua et reel de buluşup da yapmamısın bir şeyler sanalda yetinmişsin fotoğrafla filan. senden küçük erkeklere güven olmaz
Gerçekte bisey olmazdı ki gelmedi zaten. Korkakti gelmezdi ki hayatta da yapamazdı o işi reelde o kadar eminim ki çünkü gelirdi
Önemli olan sen hazır mıydın reel de vermeye. O önemli hem dua et kurtulmuşsun erkenden
Hayır be yapmazdım asla. İstemezdim. Sanal iyidi benim içinde. Ama tuhaf defilmi başka erkek olsa gelirdi. Demek ki korkakti ve guvenmiyodu kendine
Konfor alanındna çıkamıyor demek ki sende nude filan atıyorsan belki o yetiyordu
Atmadım yok. Zaten bir keresinde şehir dışına çıktı çalışmaya gitti yapamadı sıcaktı geri döndüm eve dedi. Bir de yalan söyledi hala çalışıyorum diye bana hey allahim ya jdjdjfj
dsfsdfdsf İnsan sexting yaptığı kadını bırakır mı ya ne güzel karşılıklı boşalmak varken sddsfds
İşine gelmedi gelecek hakkında konusak dedim nereye kadar konuscaz dedim ki yalan mi
o sadece senin içine hayal de boaşlmaya odaklı kalmıl :D
Pasif ya işte ne anlar sevgiden anca belati
şimdi ne yapcaksın ya kendimden biliyorum insan sextinge alışınca video istemiyor artık
Olmazsa olmaz değil benim için yani olcek değilim ya
belki zamanla
Gecmez o
Özlüyor musun onu
Yani arada
Sor burdan işte
Burdan olmaz hadi çıkıp sorayım