Regl ağrısını azaltacak olan şey spermdir. Regl tarihine birkaç gün kala gebelik olmaz. Spermin Rahmi yatıştırıcı bir etkisi vardır. Regl tarihinden birkaç gün önce den başlayarak her gün içeriye boşalma olursa adet sancısı çekmezsiniz.
Rossello Tıp Enstitüsü'nden Dr. Mariano Rossello Gaya "Orgazm yaşanırken kanda oluşan tüm kimyasallar adet ağrıları sırasında ağrıkesici gibi davranıyor. Aynı zamanda kimyasallar genital bölgedeki baskıyı ve rahatsızlığı azaltıyor" diyor.
Dr. Cenk Kiper de adet döneminde hormonlardan dolayı kadınlarda cinsel dürtülerin daha fazla olduğuna dikkat çekiyor ve mastürbasyonun bu dönemde hem psikolojik hem de fiziksel bir rahatlama sağlayacağını belirtiyor.
Aa internetten araştırmam gerektiğini bilmiyordum. Nerden geldi aklına... Regl dönemleri herkeste türlü türlü özellikler gösterir. Yaparken zararları da olur faydaları da bunu bilen yaşayan birinden okumak fikir almak istedim. Yazdığım güncelleme sana niçin dokundu?
cahil çok. sende onlardan biri olabilirsin. ayrıca cevabını bildiği halde burada soru soran ve cevaplardan hazlanan çok insan var. bunlardan biride olabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
bence boşalmak ve penetrasyon regl ile ilgili tüm süreçlere fayda sağlıyor.. gözlemim bu yönde..
dediğim gibi aktif olarak beraber olduğum kadınlarda gözlemledim bunu..
Size bir şey demedim en mantıklı yorum sizin zaten
ve hatta vajina florasını da daha iyi hale getiriyor.. hormon salınımı sayesinde cildine bile yansıyor o mutluluk
:) peki
Regl ağrısını azaltacak olan şey spermdir. Regl tarihine birkaç gün kala gebelik olmaz. Spermin Rahmi yatıştırıcı bir etkisi vardır. Regl tarihinden birkaç gün önce den başlayarak her gün içeriye boşalma olursa adet sancısı çekmezsiniz.
Regl olmadığım için bu bilgiye sahip değilim, işiniz zor Allah yardımcınız olsun, inşallah bir çözüm yolu vardır 😔
Regl öncesi güzel bir sx yaparsan ağrıların daha az olur.. kolay geçirirsin haftayı
valla azalttıgı söyleniyor ordaki kaslar gevşedigi icin
Sen yine ayaklarını sıcak tut. Bitki çayı iç o iyi gelir. Kulaktan dolma bilgilerle olmaz
Anlık bir rahatlama getiriyor evet. 🤣
Reglkyen haram degil mi ln
Cinsel ilişki değil ki benim dediğim
İliski olmadan nasil bosalinir ahshxhjd
Reglken yapiyormusun? Ben igrenyorum
Çok nadir
Geçici bir etkisi var evet, sonra yine devam
Regl olmadım ama doktorum mk
Neye yükseldin bu kadar
derler bilemem
doğrusu ben regl iken yapmam. mikroba açık hihihihih
Ahahhahahahaha
🌹
Rahatlatir
Yaniii
Azaltır
Azaltır sanırım
Öyle birsey ben de duymuştum
dene ve gör :)
Bi erkekler bilmeyiz ama azalttını duydum
Elinle yap rahatlatır
Olabilir denedinmi
Dene bi
bi dene
azaltır diyen erkeklere laf söyleyeceğine oku..
Rossello Tıp Enstitüsü'nden Dr. Mariano Rossello Gaya "Orgazm yaşanırken kanda oluşan tüm kimyasallar adet ağrıları sırasında ağrıkesici gibi davranıyor. Aynı zamanda kimyasallar genital bölgedeki baskıyı ve rahatsızlığı azaltıyor" diyor.
Dr. Cenk Kiper de adet döneminde hormonlardan dolayı kadınlarda cinsel dürtülerin daha fazla olduğuna dikkat çekiyor ve mastürbasyonun bu dönemde hem psikolojik hem de fiziksel bir rahatlama sağlayacağını belirtiyor.
Aa internetten araştırmam gerektiğini bilmiyordum. Nerden geldi aklına...
Regl dönemleri herkeste türlü türlü özellikler gösterir. Yaparken zararları da olur faydaları da bunu bilen yaşayan birinden okumak fikir almak istedim.
Yazdığım güncelleme sana niçin dokundu?
cahil çok. sende onlardan biri olabilirsin. ayrıca cevabını bildiği halde burada soru soran ve cevaplardan hazlanan çok insan var. bunlardan biride olabilirsin.
Değilim cevap için teşekkürler
bişii diil
Ypmaa
Sanmam
azaltabilir
azaltmaz
Evet , üst üste yap
azaltır
Bazen
Bence azılır