Süreyi uzatıyorum bu şekilde saatlerimi alıyor. Ama cok libidom yuksekse rahatladıgımda 1 saat sonra yine aklıma geliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Cevaplara bak ya bırı yazmış 25 dakıka dıgerı yazmış 2 saat hayatınız yalan bu erkek mılletı harbı garıp ya kızların dedıgı kadar var. kızın bırı gel yap dese 15 sanıyede boşalacak adamlar burada atıp tutuyor
Ana yapışına duruma ortama göre herkeste değişecek bir şey kimisi 10 sn sürer kisimi 10 dk
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
İstersem 1 dk. da rahatlayabilirim ama ben uzatmayı tercih ediyorum oda keyfime göre ne zaman istersem o zaman. Genelde 1-2 saat devam ederim bazen boşalmadan bırakırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Seksten kısa sürüyor. Bazen video izliyorum, izlersem 5 DK falan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
5 10 dakika maks ama bi tane kesmiyie biraz bekleyip 2. yi yapiyorim o da 5 10 dakika
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Bazen çok kısa bazen saatler sürüyor
Gerçekten tatmin olup rahatlayacaksam bir saat bile sürer. Sadece boşalacaksam 5 dakika. Ama yarım saate gene kalkar.
Süreyi uzatıyorum bu şekilde saatlerimi alıyor. Ama cok libidom yuksekse rahatladıgımda 1 saat sonra yine aklıma geliyor
Cevaplara bak ya bırı yazmış 25 dakıka dıgerı yazmış 2 saat hayatınız yalan bu erkek mılletı harbı garıp ya kızların dedıgı kadar var. kızın bırı gel yap dese 15 sanıyede boşalacak adamlar burada atıp tutuyor
Hiç sürmüyo 1 dk falan zevkte vermiyo iğrenç olmaya başladı
Mastürbasyon ile rahatlayamıyorum o yüzden yapmıyorum
Ana yapışına duruma ortama göre herkeste değişecek bir şey kimisi 10 sn sürer kisimi 10 dk
İstersem 1 dk. da rahatlayabilirim ama ben uzatmayı tercih ediyorum oda keyfime göre ne zaman istersem o zaman. Genelde 1-2 saat devam ederim bazen boşalmadan bırakırım.
Seksten kısa sürüyor. Bazen video izliyorum, izlersem 5 DK falan
5 10 dakika maks ama bi tane kesmiyie biraz bekleyip 2. yi yapiyorim o da 5 10 dakika
Ogün biraz rahatliyom
Gün boyu yetiyor mu
Ben yaparsam 8-10 defa boşalıyorum yarım saat falan
3.4 saat rahatlatıyor hanımefendi
Hiçbir işe yaramiyor. Ten tene değecek
Zamana ve mekana bağlı
Süreyi ben ayarliyorum
Duruma gire değişiyor
Ortalama 2 gün
10 saniye gibi bir şey
Sevmem oral yaptırırım
10-15 dk