Yani esim (kendisine cok buyuk saygim ve sevgim de var) sadece bunu bir gorev gibi goruyor ara sira oral yaptigi da oldu ama hic zevk alamiyorum (sıkılıyor utaniyor bu konularda ve ben de açilamadim hep utandim bu yuzden evlenmeden once de kimseyle olmamistim ondan baska. Istedigi zaman 10 15 dakikalik s*KS gibi birsey yasiyoruz ve bitiyor. Hic askla tutkuyla opmedi beni yillardir. Ve bu durumda bosanmak istiyorum. Kendimden tiksinmeye basladim artik. Ondan da kocam olarak cok sogudum yalnis sevgisiz ve ilgisiz hissetmeye basladim. Sadece cok buyuk saygi ve sevgim vicdanim kaldi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadına kadın gibi davranmayı bileceksin ama aşkla olacak görev gibi demek ne demek ya. Umarım mutlu olursun ama dediğin gibi ayrılıkla sonuçlanabilir.
Eğer yaş sorunun (24) ve aklında unutamadığın bir kişi yoksa olgun fikirli, yerine göre davranan, gözü dışarda olmayan sadece konuştuğu kişiye yükselebilen, sakin ama belayı çeken, büyükle büyük küçükle küçük olabilen biriyim, gerçekten önce burdan bir selam verip güzel muhabbet ile tanışmak istersen beklerim. Artık bu yeni sayfada seni senden dinlemek bir hayata ufak da dahil olmak, dokunmak isterim. Yoğun çalışan biriyim, arkadaşımın bazıları evli, nişanlı veya konuştuğu var kariyer, gelişim peşinde koşarken bir tık geç kalmışlık hissi oldu. Kitap okuyan kült dizileri seven uyumlu kafa dengi biri denk gelmedi sanırım. Önyargısız biriysen tanışmakta, konuşmakta bir mazaret görmüyorum. Belki bu mesajı hiç görmeyeceksin ama olgun düşünen birisin belli herşeyi geçtim, böyle insanlar birbiriyle bir kulbe de olsa sadece konuşabilmeli.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSana kadın olduğunu hissettiremedigi sürece mutsuz olmaya devam edeceksin. Ayrılmak gibi bir seçeneği düşünmeden önce onunla ciddi ciddi oturup konuşmak daha mantıklı. Bunun utanılacak bir yanı yok. Ama yok hayır ben performansından da memnun değilim, soğudum zaten diyorsan da bir şey diyemem haklısın.
012 Yorumla
Soran1 yılBence bir adam kendisi bir kadini mutlu etmeyi bilemiyorsa bunu ona soylemekle degismez
Cevap sahibi1 yılSen tamamen bitirmişsin kafanda hiç tereddüt etmene gerek yok. Olabildiğince kısa zamanda bitir ilişkini. Yoksa ona olan saygını da sevgini de vicdanını da kaybedecek noktaya geleceksin günün birinde. Belki de geldin bilemiyorum. Peki evlendiğiniz günden beri mı bu şekilde?
Soran1 yılBitirmis durumdayim aslinda iliskiyi de. Evet evlendigimiz gunden boyle ve severek evlendik
Cevap sahibi1 yılSenin kendinden tiksineceğin bir durum söz konusu değil. 6 yıl boyunca resmen masayı kurmuş, sofraya oturmuş ama doymadan aç kalkmışsın. Bu kadar zaman dayanabilmiş olmana bile şaşırdım. Peki sen nasılsın sence? Genel olarak libidosu yüksek birisi misin?
Soran1 yılYuksek evet
Cevap sahibi1 yılPeki bu duygusal ilgisizlikle, bu yüksek libidoya rağmen tatmin olamamakla nasıl baş ediyorsun? Çok gençsin daha.
Soran1 yılZaten cok yoruldum artik bitirmeyi bu yuzden karara aldim. Daha fazla dayanamadim.
Cevap sahibi1 yılUmarım olan saygını da yitirecek şekilde çirkinleşmez ve kabul eder ayrılığı. Sonrasında yaşayamadiklarinin acısını cikartirsin :)
Soran1 yılKabul etti zaten. Tesekkurler 😊
Cevap sahibi1 yılHadi ya? Artık bekarsin diyebilir miyiz yani? :) Ben teşekkür ederim.
Soran1 yılEvet ama bosanmadim daha resmi
Soran1 yılOlur
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuşarak çözmeyi dene önce. Ondan sonra denk geleceğin tam tersi olursa? Sadece cinsellik için kullanan ve yatakta iyi ama duygusal anlamda umursamayan biri olursa?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yıluzak dur bencee
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılCinselliği görev olarak gören adamdan uzaklaşın hemen. Ayrıca sadece kendini düşünen bencil insanlardan da..
08 Yorumla
Soran1 yılHaklisiniz
- 1 yıl
Kadının duygularına değer vermeyen, önemsemeyen adamdan hiç bir şey olmaz. O adam sadece kendi dünyasını yaşıyordur..
Soran1 yılCok dogru:(( maalesef.
- 1 yıl
Kızlarımıza üzülüyorum sadece , evlenmenin , aile kurmanın , bu sorumluluğun ne demek olduğunu bilmeyen erkekler ile evleniyorlar. Tabii ki birazcıkta aile baskısı yüzünden. Bu yüzden asla hemen çocuk olmamalı, süre geçmeli yani. Çünkü olan , çocuğa oluyor sonrada..
Soran1 yılCok dogru soyluyorsunuz. Bizde ayni oyle oldu. Ve bende bunu dusunerek cocuk yapmadim
- 1 yıl
Çok çok zekice düşünmüşsün. 👍🏻 şunu belirtmek istiyorum , aynı yaşlaeda ve arada 1 - 2 yaş oynayan çiftlerden daima kesinlikle kadın tarafı 5 - 10 yaş , akıl yaşı daha büyüktür. 👍🏻 kadın aklı , zekâsı bi başkadır yani.
Soran1 yılEvet ayni yasta olmak evlilikte kadin icin zor bir durum gercekten.. Yaşin onemi yok olgunluk onemli falan diyorlar hep ama bence degil, kesinlikle yas birseyler katiyor tabiki akli basinda insanlara.
- 1 yıl
Sorumluluğu hissetmekle alakalı her şey. Sorumluluk aşılandıysa en küçüklükten o şekilde devam ediyor insan. O yoksa , 100 yaşında olsun yine de değişmez..
Kendisiyle durumu konuş ona göre karar ver. Ama cinsel performansını istese de yükseltemiyosa ve mutsuzsan o zaman ayrıl.
01 Yorumla
Soran1 yılCinsel performans degil aslinda yani bir saglik sorunu yok ortada. Sadece beni dusunmuyor ilgisiz yaklasiyor
Seksten mutlu edememesi bosanmaya suruklenen bir evlilik cidden Bu bir ihtiyac kadin talep edinde farkli bakiliyor ama seni cok iyi anliyorum
012 Yorumla
Soran1 yılAslinda tek derdim seks degil daha cok tutkusuz olmasi kalbimi cok kirdi artik
Soran1 yılAynen oyle
Soran1 yıl6yil
Soran1 yılHayir yok
Soran1 yılUstu kapali bir iki sey soyledim. Ama bir sonuc olmadi yine ayni.
Soran1 yılHaftada 2 3 olurdu oldugu zamanlar
1 yılbenim karım olacak tutkuyla öpmeyeceğim.. karım olmuş tutkuyla şehvetle öpmeyeceksem niye var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBöyle bir durumda onunla olman işkence olur ve git gelden ibaret olur neden kendine eziyet ediyorsun saygı başka seks yapmak zevk almak başka
02 Yorumla
Soran1 yılSaygi ve sevgim yuzunden bitiremedim yillardir
Cevap sahibi1 yılO zaman bu işkenceye devam edersin
Gizli Üye(30-35)1 yılBunları yapmıyorsa seni sevmiyor demektir. Çocuğun var mı?
07 Yorumla
Soran1 yılYok cocugum
Cevap sahibi1 yılHayat senin hayatın. Mutsuzsan devam etmek zorunda değilsin. Sonucta bu hayatı bir kez yaşıyoruz. Onda da mutlu olmak herkesin olduğu gibi senin de hakkın. Kendini nasıl iyi hissedeceksen, onu yapmalısın...
Cevap sahibi1 yılKonunun sadece seks olduğunu da düşünmüyorum. Asıl sorun ilgisizlik sanirim..
Soran1 yılEvet maalesef oyle sadece seks degil tabiki
Cevap sahibi1 yılEvliligi anlayamamış, sevgiyide bilmeyen biri. Oysa kadınına ilgi sevgi gösteren erkek her zaman mutlu olur.
Soran1 yılAynen oyle
Cevap sahibi1 yılNormal zaman da ilgili olmayıp birde sekste bencilse, çekilmez olur. Seni de tadmin edemez...
Cok zor olmuyor mu nasıl doyuma ulasıyosun kendi kendine mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBende aynı durumdayım yanlız değilsin
00 Yorumla
1 yılZor bir durum hemde çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yolluk evlisin. Böyle hayat mı geçer
04 Yorumla
Soran1 yıl6yil
Cevap sahibi1 yıl6 yıldır hep böyle mi
Soran1 yılEvet hep boyle.
Cevap sahibi1 yılNapıyosun
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok kötü bir durum ya orgazm oldun mu hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAma seks de önemli ki
00 YorumlaYasin kac?
09 Yorumla
Soran1 yıl28
Soran1 yılHayir severek evlendik yok cocuk
Soran1 yılBen cok iyi anne olmak istedim hep ve bunun icin en basta ben kendim mutlu olmam gerek esim bana bu guveni vermedigi icin yapmadim.
Soran1 yılYuksek biriyim ama karsindakin de yuksek degilse anlamsizlasiyor
1 yılBoşannn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevişmeyen normal öpüşmeyen bile bir erkek ile evlilik devam eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat