Burada kimse namusluyum naraları atmasın. çoğu evli chat yapıyo üzerine sanal s.. her neyse beni ilgilendiren kısma geçelim. Evliyim. evli bir adı konulmayan ilişkim var. amacı benimle seks beni istediğini söyleyip anca haftada 1 libidosu yükselince yazıyor. Yazdığında deli aşık sanırsınız. 1 kere reel birlikte olduk. o da bende çok heyecanlı idi. ben her görüşelim dediğinde tamam diyorum o her seferinde ekiyor. istemese neden buluşalım diyo çözemedim yaşlarımız 40+ .
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSana tamamen katılıyorum. Ben heyecan için arıyorum aslında. Beni rahatsız etmeyecek birine canım feda. Ben de evliyim 27 yaşındayım. Yanlış kişilerle takılıyorsun. Doğru kişiyi bulman gerekiyor.
Soruna gelince işk defa evli biriyle görüşüyorsa ekmesi normal00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılYani bence onunkisi 40 üstü olduğu için sürekli kalkmıyor bazı evliler de hani sadece aldatayım biliyorsun o dertteler sen zevk için yapıyorsun o sadece cinsellik için aranızdaki fark bu seni yargılamıyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevliden olmaz uzak durun.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boş ver onu
sana değer veren öncelik veren saçının telinden ayaklarına kadar ilgilenen dilini iyi kullanan biri ile ol
bundan iş çıkmaz
ayrıca boşan kocana da kölelik yapma hayatına bak03 Yorumla
Soran1 yıl%1 sanırım bu bahsettiğiniz erkek
- 1 yıl
ben 6 yıldır eşimden ayrıyım. boşanmaya çalışıyoruz ama gelen sıkıntılar işi uzattı. tam mahkemeleştik pandemi çıktı 3 yıl mahkemeler ertelendi. boşanacağğım şahıs adanada ben istanbuldayım. tam mahkemeler açıldı bu kez deprem oldu yine erteleme oldu. ha bir uzayıp gidiyor. kemal sunalın filmine döndü
ama bu süreçte tanıdığım boşanmış bir kadın var. çok iyiyiz. kulak memelerinden ayaklarına kadar yalıyorum. o da kayıtsız değil benimle ilgileniyor. saatlerce mutlu oluyoruz
sana değer veren biri ile ol ve eşinden boşan köle olma kimseye
Soran1 yılhaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yıl:))))) yakalanmadan korkmuş
Otel parasi yok
15 gunde bin anca kaldırıyor
Vs vs
De herkese niye salladın:)))02 Yorumla
Soran1 yılotel ihtiyacı yok. yakalanma korkusu olabilir. 15 günde 1 kalktıkça mı arıyo yani
- 1 yıl
Gayet doğal değil mi
Cunku o aradığında sen kabul ediyorsun zaten
Eeee sadece de sevismek için bir kaç saat
O sana yetersiz geldiğinin farkında o yüzden de bu şekilde sanal kendini egosunu tatmin ediyor
Yani cesareti yok
Bende 40 birisiyim012 Yorumla
Soran1 yılolabilir mi? yetersiz vb ima etmedim ki
Soran1 yılevet
Soran1 yılsanalda olsa ilgisi hoşuma gidiyor
Soran1 yılama onu kişi olarak reel tanıyorum. burada veya sanal herhangi bir yerde kim kim belli değil. ayrıca çok güzel yorum yaptınız. onun aradığı seks benimki ilgilenilmek
- 1 yıl
Sizi asla suçlamıyorum
İnsanı en çok üzen eşiyle Yaşanması muhtemel şeyleri yaşayamamaktir ve bu eksiklikler istemsizce de olsa bu dışarıda arar insan çünkü robot değilsiniz duygularıniz arzulariniz var
Ama yanlış bedende arıyorsunuz bununda farkındasınız. Ve sizi cinsel obje olarak gördüğünün de farkındasınız kabullenemiyorsunuz
Soran1 yılyaşım tüm bunları anlayabilecek kadar. ona da söylüyorum. hatta f/b niyetiyle bakıyosun diyorum. Her ne kadar hayır desede bu böyle. ama nedense arasın yazsın diye bekliyorum sürekli
Soran1 yılişte bunu bilmiyorum. dedim ya ilgi gösterdiği zaman o ilgisini seviyorum. bazen uzun uzun konuşuyoruz. sanırsınız lise aşkı. etkileniyorum o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
1 yılYani nasıl desem kendini düşünen birisi senin ihtiyacın olduğunda gelmez sana ihtiyacı olunca koşa koşa gelir
00 Yorumla Müsait olamıyordur. Devam edin çok heyecanlı bir ilişki 😊
04 Yorumla
Soran1 yıliptal etmek için aramıyor bile
Soran1 yılevli
istiyodur, hatta deli gibi istiyordur ama denk getiremiyordur. sonuçta yakalanma korkusu vardır eşine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İstiyor ama çekinceleri de var senle değil kendiyle alakalı muhtemelen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBu gibi durumlar cesaret yürek özveri ister burada yürekli olan siz ama karşı tarafta iş yok korkuyor çünkü ben kadın olsam hiç işim olmazdı böyle bir erkekle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMilletin namusuna laf atana kadar kendine bak teyzecimmm
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBunları düşüneceğine başkasıyla takıl. Hayat kısa, kişilerin fikirlerine bu kadar kafa yormaya gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni kullandığının farkında değil misin? Ayrıca eşinin veremediği neyi veriyor sana?
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTahmin ettiğim kadarıyla eşinin veremediği ilgiyi veriyor. Ya da sen öyle sanıyorsun bu boşlukta. Senin zayıf noktanı kullanıyor.
Soran1 yılöyle
Cevap sahibi1 yılilgiye aç kalmışsın. O kocan olacak kişi belli ki seni çoğu şeyden aç bırakmış ve bunun farkına varan birine kanmışsın. Peki konu o adam mı yoksa gösterdiği ilgi mi
Soran1 yılçözemediğim bi soru
Cevap sahibi1 yılçözelim mi beraber?
Cevap sahibi1 yılÇözmene yardımcı olabilirm yani.
Gizli Üye(30-35)1 yılYargılamak için değil anlamak için soruyorum, onla birliktelik amacın ne öncelikle?
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSustun
ben atıyorum sanane be teyze
sen harbiden s.. alaksın onun seni sevdiğini mi sanıyon harbi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O gazla söylüyo sonra cesaret edemiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNerden tanışıyorsunuz
07 Yorumla
Soran1 yılreelden
Cevap sahibi1 yılOnu anladım da ortam ne. İş arkadaşı mı akraba mı binadan mı...
Soran1 yıleski iş yeri
Cevap sahibi1 yılKocani tanıyor mu ya da kocan onu. Yaşadığınız şehir büyük mü?
Cevap sahibi1 yılOtel ihtiyacı yok demişsin neden? Nerde yapıyorsunuz?
Cevap sahibi1 yılDeğişiklik var mı?
Cevap sahibi1 yılSustun. Son durumlar ne
1 yılBekar biri olsaydi senin istemene firsat vermezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnun yerinde olmak isterdim
00 YorumlaDegişik
04 Yorumla
Soran1 yılevet
Soran1 yılneyden pişman. peşinde koşmuyorum. asla aramam yazmam. canı isteyince o yazıyo
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evliyim, adı konulmayan ilişkim var. Görüşelim dediğinde tamam diyor ama ekiyor. Sadece libidosu yükselince mi böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat