Cinsel Yaşam İri memeli biriyle mi yoksa zeki biriyle mi evlenirsiz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 İri dolgun memeli kadınla mı yoksa zeki kadınla mı evlenirsiniz? İri memeli biriyle mi yoksa zeki biriyle mi evlenirsiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. zeki biri tabi ki de.. 1 0 Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ergen erkekler fiziği zekaya tercih eder. Olgun erkeklerde kendinden zeki kadınlardan hoşlanmazlar 2 7 Yorumla siyahcorap 1 yıl keskin cevap, bu özgüvenli cevap yaşantılardan mı geliyor? Yorumla Munkesir 1 yıl @siyahcorap iyi bi gözlemciyim Yorumla siyahcorap 1 yıl genelleme için doğru ama beni yansıtmıyor :) teorik bilgilerini pratik tecrübelerinle desteklemekten çekinir misin? Yorumla Munkesir 1 yıl @siyahcorap vakit kaybetmek olarak görüyorum Yorumla siyahcorap 1 yıl risk almayı sevmeyen, ketum kişiliğiniz erkekler nazarında etkileyici bulunur mu peki? Yorumla Munkesir 1 yıl @siyahcorap evet sevenim çoktur elhamdulillah Yorumla siyahcorap 1 yıl ne mutlu size :) Yorumla
Elendil16 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Çok değişik kardeşisin ne fark eder memesi büyük olmuş küçük olmuş akıllı olmuş veya zeki olmuş seni gerçekten sevsin yeter gerisi boş 1 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Evlenmeyi düşünmüyorum ama illaki evleneceksem kesinlikle küçük memeli ve zeki olmalı 1 0 Yorumla
Kriptolog Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Zeki kadinla evlenirim büyük memeli aptal biriyle ömür geçmez 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. neden bu büyük meme sevdası. aslında erkeklerim çoğu iri meme sevmez. bu bir efsane dedikodu. 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İri memeli kadın severim ama Öncelikle Zeki kadınİkisi de olamıyor mu 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 887 cevap paylaştı. Kesinlikle iri memeli , benim zekam bize yeter 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu düşkünsün memeye Yorumla muhen_diss 1 yıl İri meme severim 😊 Yorumla Soran 1 yıl Neler yaparsın memeyle Yorumla muhen_diss 1 yıl Önce seyrederim sonra sutyensiz tişört giydirip izlerim ev işleri yaparken eğildiğinde seyretmek isterim Yorumla Soran 1 yıl Emip sömürür müsün memeleri Yorumla muhen_diss 1 yıl Sömürmekle olmaz işgal ederim Yorumla Soran 1 yıl Aralarına koyar mısın Yorumla muhen_diss 1 yıl Ordan yukarıya hortum çekerim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zeki kadin her turlu iyidir. Zekasini kullanarak nasil zevk veririm diye dusunur ve zevk verir. Zeka herseydir. 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zeki kadinin memesi iri olmasa ne olurki, oyle fanteziler oyle hareketler yaparki zevkten bayilirsin Yorumla
Altair19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Zeki biriyle merak etme eme eme büyütürüm 1 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Zeki bir kadınla evlenirim. Meme sarkar zamanla 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İkisi bir arada olsa tabiki zeki biri olur 1 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tabi ki zeki kadınla... 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. iri dolgun tercih ederim :) 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hem zeki hem iri memeli olmuyor mu 1 0 Yorumla
Denizadamı34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Dolgun göğüsler tercihim 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Çok mu düşkünsün memeye Yorumla Denizadamı34 1 yıl Evet cok düşkünüm Yorumla Soran 1 yıl Nasıl meme seversin Yorumla Denizadamı34 1 yıl Yumuşak Yorumla Soran 1 yıl Büyük dolgun sever misin Yorumla Denizadamı34 1 yıl Bayılırım Yorumla Soran 1 yıl Naparsın memeyle Yorumla Denizadamı34 1 yıl Yalar bakarım severim operim Yorumla Soran 1 yıl Aralarına koyar mısın Yorumla Denizadamı34 1 yıl Koyarim. Sosisli yaparım iri zaten benimki sıcacık ates gibi. Çok hoş olur için Yorumla Soran 1 yıl Başı ağza gelir mi Yorumla Denizadamı34 1 yıl Gelir Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Zekasına gerek yok bence 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aslında ben bazı şeylere farklı açıdan baktığım için meme olayına önem vermiyorum daha mükemmel daha özel yerler özel zevkler var
İzmirliMuhendisBey Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% 1 yıl Meme severiz de zeki birini tercih ederim 0 0 Yorumla
enes1614 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 43% 1 yıl Fizikte zeka da önemli tabii sadık kalabilmeside 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Zeki biriyle 1 0 Yorumla
Bigboysxx Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Memeli tabikide zekiyi napıyım 1 1 Yorumla Bigboysxx 1 yıl Dimi kız Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zeki biriyle 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Zeki. 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Küçük memeli 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ortası yok mu 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Zeki olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
zeki biri tabi ki de..
Ergen erkekler fiziği zekaya tercih eder. Olgun erkeklerde kendinden zeki kadınlardan hoşlanmazlar
keskin cevap, bu özgüvenli cevap yaşantılardan mı geliyor?
@siyahcorap iyi bi gözlemciyim
genelleme için doğru ama beni yansıtmıyor :) teorik bilgilerini pratik tecrübelerinle desteklemekten çekinir misin?
@siyahcorap vakit kaybetmek olarak görüyorum
risk almayı sevmeyen, ketum kişiliğiniz erkekler nazarında etkileyici bulunur mu peki?
@siyahcorap evet sevenim çoktur elhamdulillah
ne mutlu size :)
Çok değişik kardeşisin ne fark eder memesi büyük olmuş küçük olmuş akıllı olmuş veya zeki olmuş seni gerçekten sevsin yeter gerisi boş
Evlenmeyi düşünmüyorum ama illaki evleneceksem kesinlikle küçük memeli ve zeki olmalı
Zeki kadinla evlenirim büyük memeli aptal biriyle ömür geçmez
neden bu büyük meme sevdası. aslında erkeklerim çoğu iri meme sevmez. bu bir efsane dedikodu.
Denendi onaylandı zeki kafa yapına uyan biri daha iyi
İri memeli kadın severim ama Öncelikle Zeki kadın
İkisi de olamıyor mu
Kesinlikle iri memeli , benim zekam bize yeter
Çok mu düşkünsün memeye
İri meme severim 😊
Neler yaparsın memeyle
Önce seyrederim sonra sutyensiz tişört giydirip izlerim ev işleri yaparken eğildiğinde seyretmek isterim
Emip sömürür müsün memeleri
Sömürmekle olmaz işgal ederim
Aralarına koyar mısın
Ordan yukarıya hortum çekerim
Zeki kadin her turlu iyidir. Zekasini kullanarak nasil zevk veririm diye dusunur ve zevk verir. Zeka herseydir.
Zeki kadinin memesi iri olmasa ne olurki, oyle fanteziler oyle hareketler yaparki zevkten bayilirsin
Kesin erkeksin
Zeki biriyle merak etme eme eme büyütürüm
Zeki bir kadınla evlenirim. Meme sarkar zamanla
İkisi bir arada olsa tabiki zeki biri olur
Tabi ki zeki kadınla...
iri dolgun tercih ederim :)
Hem zeki hem iri memeli olmuyor mu
İkisi bir arada olmaz mı
zeki kadın candır, gerisi halledilir
Dolgun göğüsler tercihim
Çok mu düşkünsün memeye
Evet cok düşkünüm
Nasıl meme seversin
Yumuşak
Büyük dolgun sever misin
Bayılırım
Naparsın memeyle
Yalar bakarım severim operim
Aralarına koyar mısın
Koyarim. Sosisli yaparım iri zaten benimki sıcacık ates gibi. Çok hoş olur için
Başı ağza gelir mi
Gelir
memelerim iri ama azcık sarkık ya
İri dolgun memeli kadinla
Zekasına gerek yok bence
Aslında ben bazı şeylere farklı açıdan baktığım için meme olayına önem vermiyorum daha mükemmel daha özel yerler özel zevkler var
Ayh yok o ne ya öyle iki tane yağ bezesi ıyh
Meme severiz de zeki birini tercih ederim
Fizikte zeka da önemli tabii sadık kalabilmeside
Zeki biriyle
Memeli tabikide zekiyi napıyım
Dimi kız
Zeki biriyle
Zeki.
İkisi bir arada yok mu
Küçük memeli
Ortası yok mu
Nefes alsin yeter