AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
gidebilir evet
o sırada kendini affettirmek isterken senin telefona yansıyan görüntü
Bunun aynısı oldu apamdfkdkn
ahahah tahmin ettim :)
Sakın öyle bir şey yapma bu erkeklerin kırmızı çizgilerinden biridir. Bunu yaparsan büyük hata yapmış olursun.
Ama görmedim hiç şakanın dozu kaçtı birazcık 🙃
Valla şakadan öte olmuş gerçekten normalde sakın öyle bir şey yapma bir erkege bunu söylersen seni iyi hatirlamaz kendinie yetersiz hissedere. Ve senden uzaklaşıp gider. Cunku böyle birseyin asla şakası yapılmamalı çünkü gerçekten ciddi bir konu. Sonucta konu adamin erkekligine geliyorsa ve bununla dalga geciliyorsa o adam o kadını hayatindan siler. O yuzden sen sen ol boyle birseyi değil söylemek ima bile etme.
Demem bidaha zaten ben diyeli bi seneyi geçti içerlemiş öyle. Daha yeni diyo bana sen böyle demiştin diye. Üzüldüm azıcık unutmuştum ben onun aklında kalmış😏
Erkekler bunu unutmaz. Cunku seni her gördüğünde hatırlayacağı bu olacak. Sen bunu yaptığın an saka bile olsa onun geri dönüşü yok. Cunku bir erkek sevdigi kadından böyle bir şey duydugunda kendini yetersiz hisseder. Sem resmen adama demissin ki sen erkek misin. Sen erkek degilsin demissin. Ha yüzüne bunu söylemişsin ha böyle saka ile başka türlü demişsin ayni sey. Bir adam bunu duydugunda kendini yetersiz hisseder. Demek ki ben erkek degilim onun gözünde der. Ve senden yavas yavaş uzaklaşır. Onu beğenen isteyen onu erkek olarak goren kadına yönelir. Senin icin basit olabilir ama bir erkege asla soylenilmemesi şakasının ya da imasinin bile yapilmamasi gereken birsey bu. Bir erkek icin cok önemli Bir erkek her zaman kendini kadını karsisinda güçlü ve yeterli gormek ister her anlamda maddi manevi ve cinsel sen adami bunlarla vurursan şaka da olsa onu kaybedersin. Sakim. Git açıkla
O çüküş şeyle seni 3-4 posta becerirse inan şikayet etmezsin. 😂
Kadınlar genelde hepsine küçük der ama 15 cm penisin altında perişan olurlar. 😉
Ya küçükse küçüktür bu gerçekle yüzleşmeyi öğrensin
Hem de nasıl. Acayip bozulur. En son şaka yapılacak konu bir erkeğe.
Gider. Canını sıktıyss hiç acıma oradan vur ehdjdjf
sana biri a. mciginin folluk gibi oldugunu soylerse ne dusunursun. benzer etki :)
Büyükse sen düşün ozaman altından nasıl kalkacağını
Ağlar bile ne diyorsun
Harbi mi
Seninkide kara ise sıkıntı olmaz
Kara şimşek demi
Neon yeşil
Yeşil dev yani
Shrek bizim amca oğlu olur
Banada esmer güzeli derler
zoruna gitse ne yapacak. küçüçücük pipisi ile:))
Küçük mü değil mi bilmiyorum ki qiqğödmk şakalaşırken azıcık abarttım 👀
görmedin mi yani hiç?
Hayır
kim bu neyin?
Nişanlımm 🤩
hımm, görmeden bilmeden ösyledi isen sorun yok hissedip görüp söylersen sorun olur
Yani bence de bu kadar içerlenecek bişey değildi sanki. Görseydim demezdim zaten ben unutmuştum dediğimi onun aklından çıkmamış 😂bide te ne zaman 1 seneyi geçti heralde
küçük değilse açsın göstersin kapatsın konuyu, demek k, küçük yarası var dert etmiş
Gider herhalde
Soylemen senin tercihin
Gider heralde
Üzülürler genelde şükür küçük değil.
Başka şekilde söyleyebilirsin
Yani gider o zaten biliyordur
Çok kırılmıştır bir daha aklından çıkmaz
Ben diyeli bi sene falan oldu heralde çıkmamış harbiden. Daha yeni diyo bana ben unutmuştum
Ne dedi ki
Kaç cm
Görmedim de geçen bi elledim iç çamaşırının üzerinden shdhgdn baya büyük gibi geldi bana onu söyledim hani küçüktü ben bamyaydım falan dedi🤣 İçerlemiş. Sen öyle dedin diye çok zoruma gitti dedi. Tahminime göre 16
Dokunmayla anlayamazsın fotoğrafını atmadı mı 😊 aynen çok kırılmış
Yok ya bizim öyle şeylerimiz yok fotoğraf falan atmıyoruz normalde sevişmiyoruz da. 7 sene oldu ilk kez dokundum işte o kadar. Küçük olsa da dert etmem çok önemli bişey değil benim için
Kaç yaşındasınız
Neden hiç bu konulara girmediniz
Ben 24 yaşındayım nişanlım 30 ben evlenmeden girmek istemedim yani en azından bişey olacaksa da evlenmeye az bi zaman kala olsun dedim. Evlenmemizin uzun süreceği baştan belliydi zaten ben 16nın ortalarındaydım ilk sevgili olduğumuzda
Eee ne zaman bu konuları konuşmaya başlayacaksınız
1 aya evleniyoruz artık konuşuyoruz
İyi bari 😄😄 heyecan var mı
bana diyemessin hahhhaa hohohoho
Gitmez neysem oyum o kadar kucukte segil ama
Zoruna gider şakada olsa altinda bir şey arar
Kucukse gıder kendınden emınse gıtmez 😀
Senin de memen yok diyebilir
Buyuktende kaciyorsunuz
Ben anlamam ki öylesine demiştim🤓
Kucuk mu pekı
Bilmiyorum
Hımm gordunde soledın sandım
Görmedim de geçen bi elledim iç çamaşırının üzerinden shdhgdn küçük değildi de ben dokunmadan çok önce söylemiştim unutmamış
Gider amasyada
Zoruna gider tabiki
gider taabi
Gider
Elbette
Odasana şaka yaparsa
%90 evet
ben üzülürüm
Gider