Cinsel Yaşam Kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkiye girmiyorum abartı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Ekstra ıslak kaygan zevkli şap şup şlaaap owwyeah Güncellemeler1 yıl Islanıyorumm ne alakaaaaa Kayganlaştırıcı kullanmadan ilişkiye girmiyorum abartı mı? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. abartı değildir. 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence güzel bir şey. Keşke herkes kullansa. Ben severim. 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen tam bir köle ve akılsızsın. yahu vajinanın kendi doğal kayganlaştırıcısı var. bunu ortama sokamıyorsa erek o erkeği kovalayın yahusiz köle misiniz 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Oral seks ile ıslaklık sağlanabilir bence gerek yok onlara.🤫😈 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. öyle alıştığın için güzel bir oral seksle kayganlaştırıcıya gerek yok 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok normal çünkü bize keyf veren haz yaşatan herşeyi ön planda tutarak keyfimize bakmak istiyoruz 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. En güzeli doğal kayganlık bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben de hiç kayganlaştırıcı kullanmam kendi akan zevk suyumla ıslatıyorum öyle giriyorum 🫦 0 0 Yorumla
kenpachilerden Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hahahahaha 😂😂😂 o ne öyle 0 hissiyat 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kayganlaştırıcı çok zararlı diyenler vardı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kayganlaşan yere sürme yapılmaz 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ay bos yapma. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen doktordan daha mı iyi biliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Hemsireyimm yavrusuuu Yorumla
HaFIZ_memo Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Islaniyorsan lazim degilki 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Ekstraaaaaaa Yorumla Soran 1 yıl İslanmadan iliskiye mi girilir kadin islanmadiysa azmamistir zaten Yorumla Soran 1 yıl Hicbisi bilmiyosun kuru kadina ona ver yine zevk almaz Yorumla HaFIZ_memo 1 yıl Evet öyle ama sen islanuyormusun Yorumla HaFIZ_memo 1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran 1 yıl Yirmi3 Yorumla HaFIZ_memo 1 yıl Evlimisin Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla HaFIZ_memo 1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Soran 1 yıl Sanane ya ne bicim hafizsn Yorumla HaFIZ_memo 1 yıl Merak ettim Yorumla HaFIZ_memo 1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla HaFIZ_memo 1 yıl Kiz nerdesin Yorumla
Ege601 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 83% 1 yıl Seslere bak😄 1 1 Yorumla Ege601 1 yıl Ohh sıcacık ıslak zaten kayganlastirici neymiş Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ona gerek yok ki 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evet abarti amasyada 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neden 0 0 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Yeteri kadar Islanmıyorsun sanırım 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Zevk senin 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. gerekli zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
abartı değildir.
Bence güzel bir şey. Keşke herkes kullansa. Ben severim.
sen tam bir köle ve akılsızsın.
yahu vajinanın kendi doğal kayganlaştırıcısı var.
bunu ortama sokamıyorsa erek o erkeği kovalayın yahu
siz köle misiniz
Oral seks ile ıslaklık sağlanabilir bence gerek yok onlara.🤫😈
öyle alıştığın için
güzel bir oral seksle kayganlaştırıcıya gerek yok
Çok normal çünkü bize keyf veren haz yaşatan herşeyi ön planda tutarak keyfimize bakmak istiyoruz
Ne yapalım yani kayganlastirici sponsorun mu olalım 😅😅
En güzeli doğal kayganlık bence
Sen ağzının tadını biliyorsun
Ben de hiç kayganlaştırıcı kullanmam kendi akan zevk suyumla ıslatıyorum öyle giriyorum 🫦
bende girmem geç boşalıyorum çünkü
Hahahahaha 😂😂😂 o ne öyle 0 hissiyat
kayganlaştırıcı çok zararlı diyenler vardı
Kayganlaşan yere sürme yapılmaz
Ay bos yapma.
Sen doktordan daha mı iyi biliyorsun
Hemsireyimm yavrusuuu
Dikkat et yoldan çıkıp başka yerlere kaymasın 😅
O nasıl bir tabir sap sup
Islaniyorsan lazim degilki
Ekstraaaaaaa
İslanmadan iliskiye mi girilir kadin islanmadiysa azmamistir zaten