Cinsel Yaşam Başınızdan geçen ilginç ve komik cinsellik anısı var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Başınızdan geçen ilginç ve komik cinsellik anısı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır yoktur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Üniversitedeyken parkta bişeyler yapıyorduk otomatik fıskiyeler bi anda devreye girince üstüm başım sırılsıklam olmuştu 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
Mayakovski19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Ön diye arkadan girdim kız arkadaşıma bağırdı 🥹 1 4 Yorumla ecoocoeco 1 yıl O kadar da acemilik olmaz fjmdnf Yorumla Soran 1 yıl Nasıl oldu o mümkün değil bence Yorumla mad_girl34 1 yıl Yalan Yorumla Soran 1 yıl Aynen yalan hadi sen anlamadin girene kadar kız da mı anlamadı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Partnerim penisimi en doruk zirvede çekiştire çekiştire emerken bir gün kontrol dışı yüzüne sperm boşalmıştım😂 Ama nasıl utandım, kaç kere özür diledim hatırlamıyorum🙂 Neyse ki anlayışlı olduğu için fazla umursamadı🥰 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevişmeye başlamıştık babam eve girdi yıllar önceydi. Balkon panjurluydu kız oraya kaçtı 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Penisinin üstüne kusmuştum malum işi yaparken 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Aaaa neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alkol :( Yorumla Soran 1 yıl Senin penisle ne işin var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gayim Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla
Pashaa_42 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 1 yıl 8 yaşında zorla benden 4-5 yaş büyük kızlarla sevilştim karşı komşunun 0 6 Yorumla ecoocoeco 1 yıl N ee tacize uğramışsın Yorumla Pashaa_42 1 yıl Evet annem onlara emanet etmişti pazara gitti bunlarda benden faydalandı Yorumla ecoocoeco 1 yıl 😮😮 Yorumla Pashaa_42 1 yıl Şimdi bende onlara aynısı yapayım mı Yorumla Pashaa_42 1 yıl Neslihan ve merve Yorumla Pashaa_42 1 yıl Burdaysanız duyun beni😅 Yorumla
chnyldzz266 Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl tabiii ilk seferinde olmamıştı. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Kıyamam geçmiş olsun Yorumla chnyldzz266 1 yıl geçti geçti minnaktım o zman :D Yorumla Soran 1 yıl Ohh iyi 😂 Yorumla chnyldzz266 1 yıl senin peki? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yüzüne boşalmştım baya ilginçti🙈 3 14 Yorumla Soran 1 yıl Oha ciddi mi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Ne tepki verdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaşırdı işedim sandı🤣 Yorumla Soran 1 yıl O kadar mı boşaldın gerçekten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yo çok değildi aslında o öyle sandı Yorumla Soran 1 yıl Bunu yaşamak isterdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin yok mu Yorumla Soran 1 yıl Konuşalım mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olur nasıl Yorumla Soran 1 yıl Çık gizliden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hemen gizlenrim ama tekrar Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır Yorumla Soran 1 yıl Yazdım Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Çok acaip bir durum var ama burada. Yazamıyorum 1 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Evet var, yatağı kırdık 😁 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. Allah yolundayım 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Komik değil de ilginçler var 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. otele gittim. 1 dak sürmedi. 0 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Evet, var 3 1 Yorumla puzzle89 1 yıl Ne var sizin ben merak ettim Yorumla
CananPeri Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl Varr 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ne mesela Yorumla CananPeri 1 yıl Burdan anlatamam Yorumla muhammet0707 1 yıl İlk şey olur tabi ki de Yorumla styxworld 1 yıl Anlatirmisin Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Valla bı tane var çok utandım 0 0 Yorumla
İyiolmayaçalışanbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yanlış kişiyi... 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla İyiolmayaçalışanbiri 1 yıl Ya otelde odalar degişmiş yanlış odaya girdim kadın duş alıyordu bende çok istekliydim. Bir anda kadını... Allahtan kadın çok büyük şikayetçi olmadı Yorumla Soran 1 yıl Feridun abi yine başladın hikâye yazmaya 😂😂😂😂 Yorumla İyiolmayaçalışanbiri 1 yıl Puhahahaha Yorumla İyiolmayaçalışanbiri 1 yıl İyi hikaye yazıyorum ama değil mi? Yorumla Soran 1 yıl Yooo oldukça IQ seviyesi düşük ve kötü Yorumla İyiolmayaçalışanbiri 1 yıl Mükemmel hikaye ağlama Yorumla İyiolmayaçalışanbiri 1 yıl Yat aşşağı Yorumla Soran 1 yıl Ok... Yorumla
eliff_45 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Var tabikidee 1 3 Yorumla muhammet0707 1 yıl Senin demi Yorumla eliff_45 1 yıl Evet Yorumla muhammet0707 1 yıl Olabilir Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Varr😅 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İlginç var 0 0 Yorumla
verenekoyanulaş Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl İşyerinde soğuk hava deposunda com heyecan cardi 0 0 Yorumla
Lullin Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl İshal durumu olmuştu kotu 0 6 Yorumla TRAKYALIKISÇE 1 yıl Iyy nası yaniii düşüncesi mide bulandırıcı... Yorumla Lullin 1 yıl @TRAKYALIKISÇE yetiştim ki Yorumla TRAKYALIKISÇE 1 yıl Hı ben sandım karşı tarafta ilişki esnasında oldu Yorumla Lullin 1 yıl @TRAKYALIKISÇE yok ama insanlık hali rahatsızlanabilir insan belki biz belki karşı taraf Yorumla TRAKYALIKISÇE 1 yıl Ne diyelim geçmiş olsun Yorumla Lullin 1 yıl @TRAKYALIKISÇE :D teşekkürler Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Pek yok amasyada 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaşamadım ki olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
hayır yoktur.
Üniversitedeyken parkta bişeyler yapıyorduk otomatik fıskiyeler bi anda devreye girince üstüm başım sırılsıklam olmuştu
😂😂😂😂😂
Ön diye arkadan girdim kız arkadaşıma bağırdı 🥹
O kadar da acemilik olmaz fjmdnf
Nasıl oldu o mümkün değil bence
Yalan
Aynen yalan hadi sen anlamadin girene kadar kız da mı anlamadı
Partnerim penisimi en doruk zirvede çekiştire çekiştire emerken bir gün kontrol dışı yüzüne sperm boşalmıştım😂 Ama nasıl utandım, kaç kere özür diledim hatırlamıyorum🙂 Neyse ki anlayışlı olduğu için fazla umursamadı🥰
Sevişmeye başlamıştık babam eve girdi yıllar önceydi. Balkon panjurluydu kız oraya kaçtı 😂
Penisinin üstüne kusmuştum malum işi yaparken
Aaaa neden
Alkol :(
Senin penisle ne işin var
Gayim
Anladım
8 yaşında zorla benden 4-5 yaş büyük kızlarla sevilştim karşı komşunun
N ee tacize uğramışsın
Evet annem onlara emanet etmişti pazara gitti bunlarda benden faydalandı
😮😮
Şimdi bende onlara aynısı yapayım mı
Neslihan ve merve
Burdaysanız duyun beni😅
tabiii ilk seferinde olmamıştı.
Kıyamam geçmiş olsun
geçti geçti minnaktım o zman :D
Ohh iyi 😂
senin peki?
Yüzüne boşalmştım baya ilginçti🙈
Oha ciddi mi 😂
Evet
Ne tepki verdi
Şaşırdı işedim sandı🤣
O kadar mı boşaldın gerçekten
Yo çok değildi aslında o öyle sandı
Bunu yaşamak isterdim
Sevgilin yok mu
Konuşalım mı
Olur nasıl
Çık gizliden
Hemen gizlenrim ama tekrar
Tamamdır
Yazdım
Hemen anlatayım ;
Bir keresinde
Çok acaip bir durum var ama burada. Yazamıyorum
Evet var, yatağı kırdık 😁
Allah yolundayım
Komik değil de ilginçler var
otele gittim. 1 dak sürmedi.
Evet, var
Ne var sizin ben merak ettim
Varr
Ne mesela
Burdan anlatamam
İlk şey olur tabi ki de
Anlatirmisin
Valla bı tane var çok utandım
Yanlış kişiyi...
Nasıl yani
Ya otelde odalar degişmiş yanlış odaya girdim kadın duş alıyordu bende çok istekliydim. Bir anda kadını... Allahtan kadın çok büyük şikayetçi olmadı
Feridun abi yine başladın hikâye yazmaya 😂😂😂😂
Puhahahaha
İyi hikaye yazıyorum ama değil mi?
Yooo oldukça IQ seviyesi düşük ve kötü
Mükemmel hikaye ağlama
Yat aşşağı
Ok...
Var tabikidee
Senin demi
Evet
Olabilir
Yokç
Varr😅
Cinsellik değil, rezillik var
İlginç var
İşyerinde soğuk hava deposunda com heyecan cardi
İshal durumu olmuştu kotu
Iyy nası yaniii düşüncesi mide bulandırıcı...
@TRAKYALIKISÇE yetiştim ki
Hı ben sandım karşı tarafta ilişki esnasında oldu
@TRAKYALIKISÇE yok ama insanlık hali rahatsızlanabilir insan belki biz belki karşı taraf
Ne diyelim geçmiş olsun
@TRAKYALIKISÇE :D teşekkürler
Pek yok amasyada
Yaşamadım ki olsun
Var baya komik ama
Var yaa 🙈🙈🙈
Senin var mı