Bu erkeklerin elde etme olayını anlayamıyorum ben elde edince heyecanın isteğin bitmesi gibi. Bence sevişmek ve seks aynı şeyler hatta sevişmek daha zevkli özellikle sevdiğin insanla ben sevdiğim adamla 2 yıldır seks yapmadan sadece sevişiyorum. Ve birbirimze olan arzumuz hala bitmedi..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Merhaba,
Elde etmek, düşürmek, tavlamak, bunlar pis insanların yaptığı şeylerdir!
İnsan sevdiğini elde etmez, etmemeli!
Bazen ne yaparsan yap knk yine olmaz önemli olan senin onu elinde tutmak için yaptığın şeyler değil onun seni elinde tutma sebepleri …
Bazı kızların vücudu güzel oluyor seks yapmadan da yetiyor.
Sevişmede bunun bir başka versiyonu. Tokmak davulun her yerine deniyor ama seks yapmadım, bakireyim oluyor.😅
Bakire olduğumu iddia etmiyorum ki sevdiğim adamla beraberim su an ve o hayatımın aşkı acıkcası onun dısındaki herkesten nefret ediyorum
Kızların çoğu böyle diyor da ondan. Sevişmeden kastın sadece öpüşme falansa normal organlar temasa giriyorsa bu da sekse kayıyor zaten onu diyorum.
Eskiden sevişmenin bile bir adabı vardı şimdi sevişme diyorlar yalaya yalaya kediye dönüyorlar hahahahaha
İçine girmesi seks olmuyor mu direkt
Bence kenarlara falan olması da ona giriyor veya yalamak.
Öyle de olabilir ek olarak ne diyelim iyi şey etmeler mı?
Mesele elde etmek değil. Senin olduğunu hissetmek kendini bırakması
yaşatmadım ki lanet olsun kıza.
Selam sevismek zevk verir ve sexe göre daha romantik ve arzulu istek gibi. dimi
Asel sevişmek elde tutar
Yiyiş Yiyiş bir yere kadar amma
Liseli gibi sadece sevişmek ne lan
Sevişmekten kastın nedir açsana
Normal sevismek ellesmek oral bunlari yasadik anal olmadi
Bu nasıl bir ilişki çeşidi erkek arkadaşın erkek mi bir ürolojiye gitsin.
S@kso çektirdiği kadınla nasıl cinsel ilişkiye girmeden ilişki sürdürüyor?
Ya korkunç bir iradesi var ya da yattığı başka biri vardır aksi takdirde hiç ama hiç mantıklı gelmiyor.
Ve ayriyeten emin ol oral seks yapan kadına da erkeğin arzusu azalır.
Erkeğin heyecanı gitmesi için kadının vücudunu çırılçıplak görmesi ve onunla herhangi bir şekilde orgazma ulaşması yeterlidir.
Oral, anal veya vajinal farketmez.
Onun için evlenmeden cinsel ilişkiye girmek dinlerde haram olduğunu düşünüyorum.
Erkek ve kadının psikolojisinde apayrı etkileri bulunuyor.
1) Beni gerçekten seviyor. ve ben içime girmesini istemediğim için saygı duyup girmiyor.
2) Ben s@kso çekmekten zevk alıyorum onun zevk aldıgını görmek bana daha haz veriyo cünkü cok seviyorum kendisini
3) Yattıgı baska birisi olamaz affedersin dötündeki kıla kadar biliyorum.
4) 2 yıldır hiç arzusu azalmadı sürekli öpme koklama derdinde başbaşa kaldığımızda
5) Birlikte kac defa dus bile aldik sanirsam biz farkli boyutta asigiz...
Erkek arkadaşın muazzam bir pasif karakter iki sene bu şekilde sevişmek ne demek
Ben olsam bana böyle davranıyor beni cinselliğe layık görmüyor geçmiş ilişkilerinde neler neler yapmıştır diye düşünür kafamda seni cinsel tatmin aracı olarak görürdüm.
Eğer hiç kimseyle bir şey yaşamayıp ilk defa bana bunu yapıyorsan bile çok zehirli bir zihniyet
Biriyle cinsel birleşme yaşamayayım ama bu şekilde tatmin olayım.
Hayatına bakir (herhangi bir yolla cinsellik yaşamamış bir erkek) girdiğinde senden hoşlanıp ciddi düşündüğü için sana “ Bakire misin? “ diye bir soru yönelttiğinde yanıtın ne olacak?
Muhtemelen evet diyeceksin bu yüzden inşaAllah bu şeyleri yaşadığın kişiyle evlenmek sana nasip olur.
Şey benim hiç sevgilim olmadı. Onun da birbirimizin ilkiyiz. İnşallah da bunları yaşadığım sevdiğim adamla evlenirim çünkü bu adam dışında geri kalan hiçbir erkek ilgimi çekmiyor
İşte bu yüzden çok sıkıntı bak benimde hiç sevgilim olmadı flörtlerim oldu sevgiliye hiç dönmedi.
Cinsellik yaşamak bu yüzden düşündürüyor örnek bunları yaşadığın kişiyle olmasan cinsel birleşme yaşamamış ama her türlü şeyi yaşamış bir kız olarak hayatına devam edeceksin.
Bir erkek olarak bir kadını bu şekilde bırakmak da insanı vicdanen rahatsız eder kızın iç dünyasında yaşadığı durum ve psikolojisini tahmin edemiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Zaten birbirimizden ayrılırsak da ikimiz için bir daha böyle bir ilişki yaşanmayacak ki hem benim hayatıma girecek kişi için bir sorun hem onun hayatına yeni biri girerse sorun tabii allah korusun inşallah evleniriz..
Bak benden sana bir tavsiye yuvayı dişi kuş yapar diye bir söz vardır.
Sen evliliğe erkeği yönlendirmedikçe seni cinsel tatminini elde eder sonrasında da eğer gerçekten senin düşündüğün gibi aşık ve bağlı değilse seni bırakır.
Bu platformda birçok kızın sorusunu okudum bu şekilde ilişki yaşayan veya normal senelerce sevgili olup 7-8 sene cinsel hayatı olan ve sonrada ortada bırakılan burada kadının erkek arkadaşına yaklaşımı ve yönlendirişi çok önemli
Bende cinsel hayatı rahatça yaşasam kadın evliliğin sözünü açmasa ben onu sevsemde sevmesemde evliliği ilk açmam duygularımı saklarım kadından görmek ilk isterim.
Erkek arkadaşında böyle bir profil olma ihtimali %50 böyle olmayıp evliliği o da dile getirebilir tabiki ama yinede bence evlilik konusunu aç çeyiz eşyaları için sende o da para biriktirin yavaşça alın ve evlenin ilişkinin süresi ne kadar uzarsa o kadar sona erme riski artar.
Çünkü insan doğası bu alıştıkça zevk almamaya başlar zevk almadıkça da farklı birine yönelir.
Çok ama çok iyi anlaşıp eğlenseniz bile her şey bir eylemden ne kadar keyif aldığımızla alakalı bu sözlerimi ciddiye almanı tavsiye ederim.
Sürekli aynı aktiviteyi yapsak bile sıkılmıyoruz garibiz biraz evlilik konusunu ikimizde açıyoruz.
Ben beyin ve psikoloji hakkında bilgi sahibi biriyim.
Beynin ödül sistemi nasıl çalışır bu konu hakkında bilgim olduğumdan dolayı söylüyorum.
Neden evlilik bir süre sonra sıradanlaşıyor?
Sebebi ilk başta cicim ayları derler
Cinsellik ilk defa yaşanır aşırı haz keyif alınır birkaç sene sonra buna 2-3 sene derler hadi biz 4-5 diyelim bonkör olalım.
Alıştıktan sonra cinsellik monotonlaşır ve eski yıllara nazaran daha az keyif alınan bir aktiviteye döner ve bu sefer kişiler karakteriksel olarak uyum içerisinde değilse tartışmalar ve tatsızlıklar yaşanmaya başlar.
Sizde de bu evlenmeden önce bu şekilde bir durum yaşanır ve ilişkiniz biterse bu sözümü hatırlarsın.
Bu yüzden ilişkinizi uzatmayın evlilik sadece lafta değil icraate döktüğünüz bir şey olsun.
Bunu icraate dökecek sorumluluğu alacak kişide senden çok erkek arkadaşın
Sen %20 o %80 oranında harekete geçmeli diyebilirim.
Hayırlı geceler
seks yap bak nası bıtıyo
Hepsi bir arada olmalı
@ecooceecoo
@ecooceeco
@ecoocoeco
Ne
En güzeli sevismek