Güncellemeler
1 yıl
Hem korkuyorum hem de onun altında olma düşüncesi beni tahrik ediyor
Ben 21 yaşındayım o 28. Benim ilk onun ilk ilişkisi 17yaşında olmuş (ortak arkadaşımızdan duydum ). Benim boyum 165 onun 196. ben 51 kiloyum o 98
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
o iş fiziki yapıya bakmıyor, bunu sahada gayet net aktarıyorum ki bırak bir dahaki buluşmayı ikinci seansa bile cüret edemiyorlar
Yaşın ve boy kilo fiziğin gayet iyi. Onun için güzel zamanlar olacak. Daha önce bakire ile de birlikte olmuş mu?
Ne aşamadasın?
Zina haram ve günah size acıyorum allah bunun cezasını mutlaka kesicektir merak etme, 15 dk lık zevk için AIDS HİV HPV olursan ömür boyu sürünürsün
Ay sanane ya. Yanan benim sana noluyo. Sen yazınca vaz mı geçicem sanki. Git ötede vaaz ver
Bu kişilere akıl verme bence ne desen anlamazlar. Sonra da ağlarlar pişman olup. Cevap vermeye bile değmez
Bence hiç korkma ya benim sevgilim bana göre yapılı kalıyo ve çok hoşuma gidiyo acısa da öldürmez sadece zevk aldırırrrrrr
Isi bilen biri ise boyun kilonun önemi olmaz..
keyf almak için sevişmek lazım korku ile bence hiç teşebbüs etme
Emin misin
Neye emin miyim
Emin emin ismide emin trol çünkü
@policeofficer35 anlamadım
Cinsellikten emin misin demiştim
Evet eminim
O zaman korkmalık bişi yok
Evlimisin bekar mi nişanlınmi sevgilin mi
Sevgili
Güveniyor musun ona
Evet
Pekiyy
evliliğe saklasan.. daha iyi çünkü bir kez yaptığında sürekli istiyeksin sigara içki misali ve bu yüzden evlilik düşündüğünde kimse ciddi düşünmez.. gelen kişiler senden cinsel anlamda faydalanıp yolunda bakacak.. sevgilikte kendi harçatma derim..
@mastrClass katılıyorum
@MastrClass buna kendim karar veririm
@xqyssss teşekkür ediyorum.. ama bunlar bunu oyuncak sanıyor...
SORAN: Karar verirsin sıkıntı yok ama unutma sonuçları olacaktır... şimdi sevgilim dediğin adam bekaretini aldıktan sonra seni bırakdığında pişman olursun.. o sadece kendi çıkıarı için istiyor.. onunla olduktan sonra gidicek yoluna
@MastrClass bunlar nasıl bir kelime ya. Hepimiz aklı selim insanlarız kendimize göre doğrularımız yanlışlarımız var. Benim doğrularım sizin doğrularınızla paralel olmak zorunda değil
SORAN: haklısın kendi açından gerçek yaşanmış şeyleri yazdım bir yerimden uydurarak yazmadım yanlış anlama bu arada aklıselim olan kendi harçatmaz... bu arada ailen duyursa ne yapacaksın duruma bu noktada onlara ihanet ettmiş oluyorsun
@MastrClass ailem senin kafa yapında değil. Kaldıki ailem için yaşamıyorum
anladım sen bilirsin yani benim için sıkıntı yok kötü yola düşme diğe söylüyorum.. yapacak bir şey yok yani
Şeyi de böyle mi acaba dkfkfj
Muhtemelen
Gördün mü attı mı nude falan
Baksır gitmediğinde belli oluyor
İlkinde nazik davransın o zaman biraz. Bunu söyle korkuyorum biraz da ona göre davranır
Öküz değildir herhalde
Onu da sen bileceksin aşko. Öküz değil ama beceriksizdir belki fkfjjf
Bir şey olmaz bir ayı değilse
😂
Yapma evlenmeyi bekleme
Kızz arı sokması gbi düşün
altında ezile ezile zevkten kudurursun
Relax dostummm
Analdan başka bekareti hemen sunma
Atma ziya
Tecrübe önemli
Yap gitsin. Ön sevismeyi uzun tut