Cinsel Yaşam Dirty talk'ı erkekler seviyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Fazla yükseliyorum bu olaya, bazı erkekler sevmiyormuş doğru mu bu Dirty talk'ı erkekler seviyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Dirty talk herkesin sevdiği bir şey değil ama ben fazlasıyla severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl şimdi ablamızın pm kutusunu hayal ettim de. normalde bu soruya 50 cevap hızla gelmesi gerekirdi gelmemiş. Mesaj kutusu patlatılmıştır bence.. 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. İngilizce olarak olabilir, Türkçe nedense itici geliyor 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevmeyen de sıkıntı olabilir 0 0 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Sananae lan fake uza burdan 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Seviyoruz... 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Dirty talk herkesin sevdiği bir şey değil ama ben fazlasıyla severim
şimdi ablamızın pm kutusunu hayal ettim de. normalde bu soruya 50 cevap hızla gelmesi gerekirdi gelmemiş. Mesaj kutusu patlatılmıştır bence..
İngilizce olarak olabilir, Türkçe nedense itici geliyor
Sevmeyen de sıkıntı olabilir
Allah aşkına Türkçe yazın lütfen
Bence evet ama bir süre sonra sıkıyor
Sananae lan fake uza burdan
Laf değil icraat önemli 😄
Kimisi sever kimisi sevmez
Dirty talk ne demek ki
Ben hiç sevmiyorum
Seviyoruz...
Çok severim
Benim çok hoşuma gidiyor