Cinsel Yaşam İlk gece ne kadar sürmeli? incirdalı79 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 İlk gece ne kadar sürmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bana kalsa iki tarafta defalarca boşalıp rahatlayan kadar erkek olarak ta düşünürsek 3-4 kez kadınını dolduracaksin içine bosalacaksin iyice oyle bitireceksin. 0 0 Yorumla
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Sabahlar olmamali... normali... ama karsindaki tam bir bakire ve acemi ve korkulari varsa, hic çekilmez... 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ne kadar istersek sürmeli. Bunun bir sınırı yok. Ama önce güzel bir uylu, dinlenmek, tabiiki de duş almak ilk önce yapılması gerekendir... 0 0 Yorumla
tturany Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% 1 yıl Çok sürmemeli. Özellikle kanamadan sonra ilişki kesilmeli. Kadına hak verilmeli. Sonuçta bu onun bir endişe gecesi 0 0 Yorumla
Loverfeet Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Ben on sevisme uzun süre severim aşkım ne kadar isterse okadar 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erkek eşini hazırlayana kadar ve oda zevk alana kadar sürmeli 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sabaha kadarrrr sonra sabah kahvaltısını yatakta yapıp sonra geri devAM 0 0 Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. fındık krılmak zorunda değil . 10 dakika yeter acıyor deyip yatıp uyuyun yorgun olacaksınız 0 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İlk seans'dan sonra 1 saat ara verilmelidir, sonra sabaha kadar devam edilmelidir. 0 0 Yorumla
Smh_ngs Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Kız'ın isteğine bağlı, bana fark etmez. Ama vücudu güzel olmalı 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Ölçüsü olmaz o işin. Ne kadar canın istiyorsa ama karşılıklı tabi 0 1 Yorumla Paşazade02 1 yıl Sence? Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Size bağlı O kişiden kişiye değişir yani bana göre farklı sana göre farklı olur 🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kızdaki kasılma korku gidinceye kadar sevişmek gerektiği için bazen saatlerce sürebiliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Özel olmalı hop diye olmamalı eğer ilk ise erkek için hanzoluk yapabilir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İş bitene kadar sürer sonra sarılır yatariz 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kız yorgunluktan uyuyana kadar 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ucu girsin yeter gnndksm 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. 10 dak sonra uyunmalı sabah devam:) 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Gece demişler adı üstünde 1 gece sürmeli 😂 0 0 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı. Sanki son geceymiş gibi 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Mümkün olduğunca acısız olması için kısa olmalı 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sabahlar olmasın 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. İki saat yeterli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Zevk alana kadar 5 2 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl O iş zor Yorumla kaya_han 1 yıl Boşalınca erkekler 😂 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Boşalana kadar 0 0 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Yavaş başlayıp uzunnnnn sürmeli 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 1 saat amasyada 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. En az 1 saat 0 0 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Sabaha kadar 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Yarım saat yetiyor 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sizana kadar 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. acele yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bana kalsa iki tarafta defalarca boşalıp rahatlayan kadar erkek olarak ta düşünürsek 3-4 kez kadınını dolduracaksin içine bosalacaksin iyice oyle bitireceksin.
Sabahlar olmamali... normali... ama karsindaki tam bir bakire ve acemi ve korkulari varsa, hic çekilmez...
Ne kadar istersek sürmeli. Bunun bir sınırı yok. Ama önce güzel bir uylu, dinlenmek, tabiiki de duş almak ilk önce yapılması gerekendir...
Çok sürmemeli. Özellikle kanamadan sonra ilişki kesilmeli. Kadına hak verilmeli. Sonuçta bu onun bir endişe gecesi
Ben on sevisme uzun süre severim aşkım ne kadar isterse okadar
Erkek eşini hazırlayana kadar ve oda zevk alana kadar sürmeli
Sabaha kadarrrr sonra sabah kahvaltısını yatakta yapıp sonra geri devAM
fındık krılmak zorunda değil . 10 dakika yeter acıyor deyip yatıp uyuyun yorgun olacaksınız
İlk seans'dan sonra 1 saat ara verilmelidir, sonra sabaha kadar devam edilmelidir.
Kız'ın isteğine bağlı, bana fark etmez. Ama vücudu güzel olmalı
Ölçüsü olmaz o işin. Ne kadar canın istiyorsa ama karşılıklı tabi
Sence?
Size bağlı O kişiden kişiye değişir yani bana göre farklı sana göre farklı olur 🤭
Kızdaki kasılma korku gidinceye kadar sevişmek gerektiği için bazen saatlerce sürebiliyor
Özel olmalı hop diye olmamalı eğer ilk ise erkek için hanzoluk yapabilir
Aralıkısz sabah kadar
Knk sen yasiyormusun yaaa jaajjs
İş bitene kadar sürer sonra sarılır yatariz
Kız yorgunluktan uyuyana kadar
ben 3-5 saat rahat bırakmam
Ucu girsin yeter gnndksm
10 dak sonra uyunmalı sabah devam:)
Adam olana 5 dakika bilene yeterli
Gece demişler adı üstünde 1 gece sürmeli 😂
Ne kadar sürmesi gerekiyorsa
Ben 45 dk önce bosalamiyorum