1 yılAbi çok özür bir iki dakikaya dönerim diyerek çıkılan ve saniyenin onda biri hızında gerçekleştirilen bir avunma yöntemi.
Erkeklerde yolun bitimi yıldırım hızında olduğu için yer ve zaman kavramı çok önemli olmuyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geç kaldığım sorulara cevap yazarken meraktan önce bir bakıyorrum ve burada da aykırılık olmasından memnun olacağım 🤣
Olur efenim 😂
Hem dışsal etkiler sebepli olur ki bunu pek çok kişi yazmıştır ama asıl sebebim bu değil. Bir de içsel etkiler sebepli olur. Bu kahve pişirmek gibi. Ocağın altını açar açmaz kahve oldu denilerek içilmez. İyice pişmeli ki tadı olsun. O yüzden zamanı olur jdjdkd
20 Yorumla
Senin cinsellik sorularını seviyorum. Az stalk yaptım buraya kadar geldim 😄
Mastürbasyonun zamanı olur. Yapmış olmak için yapılırsa tadı olmaz. Zevk için yapılmalı iş olsun diye değil😅
Tetiyleyici biriyle birlikte yapılırsa her zaman yapılabilir ama tek başına yapılıyorsa zamanı olur efenim sjj
12 Yorumla- 1 yıl
Ricalar 🥂
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılZamanı olmaz musluk yeterki aksın🤣😂
74 Yorumla- 1 yıl
Heee ne olmuş
- 1 yıl
Teşekkürler 🥰😂🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Assssla olmaz, ben her daim zaman yaratabilirim bunun için.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevet zamanı oluyor maalesef. ahahs bazen dışarıda oluyoruz ya da yanımızda birileri olabiliyor gibi mesela
16 Yorumla- 1 yıl
onun dışında diyoruz 😏
- 1 yıl
onun dışında olmaz tabi ki de zamanı :D
- 1 yıl
aferin hizaya gel ahshs
- 1 yıl
Teşekkürler Good boyum ne de olsa ahahs
- 1 yıl
Good boy 😏
- 1 yıl
🥂✨😏
1 yılYalnız kaldığın her an uygun zaman olabilir 🤷🏻♀️
191 Yorumla
1 yılHiç sanmıyorum. Bazen çok uygun bir zamanda isteğin oluyor. Mastürbasyon yapilabiliyor.
Bazende çok zamansız oluyor.
Irade önemli😂71 YorumlaKafa rahatlığı olduğu müddetçe (iş, okul, misafirlik gibi yerler hariç) gece gündüz fark etmeksizin her zaman yapılabilir.
70 Yorumla
1 yılOlmaz kesinlikleee okul tuvaletinde bile gerekli olabiliiir
71 Yorumla
1 yılHiç aklımda yokken bı parka tur atıp eve gelince yapasim geldiği oluyor. Yani hiç zamanı yok
60 YorumlaHayır istediğin ve yalnız kaldığın zamanlarda olabilir
50 Yorumla
1 yılOlmaz. Çok istekli olan birisi iş yerinde misafirlikte vs öyle bir durumda ise lavaboya gidip işini görebilir yani yeri zamanı önemli değil libido yüksek olsun yeter 😃
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Biz gibi libidosu yüksekleri bir adaya toplasalar dünya cennet olurdu bence :)) İstediğin an masturbasyonu yapabileceğin rahatça bir yer..
20 Yorumlaİhtiyac olduğu için değil yapmak istediğim için yapıyorum bazen 2 kere üst üste yapıyorum sayılar önemlidir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sessiz ve sakin ortamda, gecenin hakim olduğu dakikalarda olanın verdiği haz büyük eşlik eden durumlar var ise
20 Yorumla
1 yılVücuttaki hormonları biz konrtol etmiyoruz ki onlar ne derse o
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle zamanı yoktur. Fırsat ve imkanlar dahilinde her zaman her şekilde ihtiyaç anında camı kırınız.😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılen doğal en sağlıklı en cezbedici tatmin yolunun neden zamanı olsun ki? olmaz olamaz olmamalı da
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim için zamanı oluyor maalesef 😂 ve zaten sıkılmaya başladım artık o kadar aktif mastürbasyon yapan biri değilim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAnlık kuvvetli bir isteğin sonucu mastürbasyondur. Zamanı olmuyor bence
20 Yorumla
1 yılOlmazz ben her zaman yapıyorum ben 1,30 saatte 7 kez yaptım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. niyet edince mastürbasyon yapmaya ezan okunmaya başlaması en kötü zamanlama
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Bence olur evde kimse yokken veya gece yarısı yapmak uygundur 😅
20 Yorumla
1 yılOlur her dakika yapılcak bir şey değil bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz. En olmadık yerde ve zamandaki daha zevkli zaten
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. tabiki akşam 5 çayını içtikten sonra olur. diğer zamanlar kati sürette yapmak uygun olmaz
10 Yorumla
1 yılYalnızsan eğer olmaz da bi odada 4 kişiyle kaliyorsan öyle bi olur ki sjjskz
10 Yorumla
1 yılNe zaman kaşınırsa o zaman yapılır vakti zamanı yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılRandevulu veya mastürbasyon zaten bu zorunluluk görev gibi bir his oluşturur ondan dolayı olmaz
10 Yorumla
1 yılHiç sanmam ama genelde en rahat en bol vakitte olması iyidir
10 Yorumla
1 yılAslında olması gerekir ama çok tutuklu ve libidosu yüksek biriyse eğer bu kural biraz esnetilebilir.. 😁
10 YorumlaZamanı olmaz. :D asla
100 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen olmaz ama bazende olmak zorundadır
92 Yorumla- 1 yıl
müsait olursan bide tek olursan harika olur
- 1 yıl
sexting ama daha planlı
Gizli Üye(25-29)1 yılZamanı olmaz tabiki
Sabah ansızın gelen o istek özellikle🙂20 YorumlaSabah uyanınca çok tatlı oluyor
71 YorumlaOlmaz ne zaman istersen
73 Yorumla- 1 yıl
zamansız oldumu?
- 1 yıl
nasıl oldu?
1 yılValla uzman çavuş ne zaman iştimaya kalkar belli olmuyor ben bu soruya hayir demek istiyorum mâlum genital organimiz farkli bir hayata sahip :)
00 Yorumla
1 yılAlışkanlık/bağımlılıktansa olmaz. Olgunlaşmış cinsel istek dürtüsü gereğiyse ve eğer 7/24 olgunlaşmış bir cinsel istek dürtüsüyle yaşamıyorsanız olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olmaz tabisi geldimi yapmak lazım 😂
10 YorumlaEvet olur vücudunu yeni yeni keşfettiğin zamanlar yani ergenlik zamanı 😉👍
10 Yorumla
1 yılerkek için rahat. mastürbasyon olsa bele wc yetərli bit kac dakika
20 Yorumla
1 yılHiç sanmıyorum insanın canı ne zaman çekerse o zaman yapmalı
00 YorumlaHe bacım günde 5 vakit yapıyorum, farzı kabul olsun diye (!)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYalnız kaldığın her an yapılabilir
81 Yorumla- 1 yıl
Yüksek libido :)
1 yılMuhtemelen sabah saatlerinde rahatsız eder veya gece sanırım 🧐
10 Yorumla
1 yılAteş basınca durana aşk olsun 😂
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Sabah uyanırken ya da gece yatarken güzel olur
30 Yorumla
1 yılOlmaz.
90 Yorumla
1 yılHayır tabiki 😎
20 Yorumla
1 yılOlmaz ama bana göre değil vur geç
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olmuyor maalesef geldiyse O an yapılacak 🤭🤭🤭
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılPlansız daha iyi 😄 zamanı olmaz o yüzden
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ortam müsait değilse olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılHayır, uygun yer bulunur ve yapılır 😀
20 Yorumla
1 yılHerşeyin yeri zamanı var bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNerde yükselirsen orada olur yer farketmeksizin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPartner bulamayıp sevismek istediğim zaman yaparim, zamani kendim olustururum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBugün 2 kere yaptıktan sonra pişmanlıkla duşa girdim sjsjsjsj
00 YorumlaCanım ne zaman isterse o zaman yaparım ay
81 Yorumla- 1 yıl
Dobra cevap
1 yılZamanı ihtiyaç olduğu zamandır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılYapmak istemem. Kötü bir duygu.
10 Yorumla
1 yılSoruyu erkek sorsa soru kalkmıştı. Zamanı olur
10 Yorumla
1 yılEvet olur. İşteyken olmaz mesela
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım