Dalga geçmeden insan gibi yazın arkadaşıma önermem gerekiyo lazere git dedim ama pahalı olduğu için gitmiyor bende limonla yap dedim ama zarar verir diye korkuyor bende hiç denemedim onun için deniceğimi söyledim zarar verir mi yoksa gerçekten rengi açılır mı dış dudaklara sürsek? Rengi koyu değil bu arada zaten pembe ama daha cok açılsın istiyoruz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Limonla ve karbonat ikilisiyle açıyorlar gadası
hayır ne alakası var
Açar, biraz da marul doğra salata gibi olsun
He knk
pembe ise uğraşmayın bence. limon tahriş eder vajinayı. rengini açayım derken daha beter yaparsınız.
Sararmış arabanın farını sildim ben karbonat limon la rengini açtı belki orayada faydası olur
Bu erkeklerin araba sevdası öldürecek beni
Ne bilim limon falan deyince o geldi aklıma tamamen farklı ama 😂😂😂😂
çok fazla kür var ama limon daki aist ph ve veya florayı bozar
Abicim böyle şeylerle sağlığınızı riske etmeyin gözünü seveyim
🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Sakın yapmasın hassas bir yer orası asit mahfeder orayı
Kosla dök daha faydalı olur limon karartır bide yakar
Siz çok sık traş ettiğiniz için kararıyor. Ben 2 haftada bir jiletle alıyorum gram kararma yok.
Lazer kesin çözüm ileride lazer yaptırsın
Ya kararma yok sadece p0rnolardaki gibi Rus vajinası yapmak istiyorum çok daha beyaz olsun zaten pembe de daha çok rengi açılsın işte onu istiyorum
Bide ben jilet vurmadım hiç knk arkadaşım vurdu ama
Ben ağda ya da kremle aldim
p*rno gibi olmaz zaten. Genetik diye bir şey var. Bembeyaz olman lazım onun için. Erkekler sizin kadar takmıyor bunu inan ki
Kara veya pembe olması temizlik veya tadı açısından farklı mı oluyor
Onun için limon vasabi sarimsak ve kırmızı Antep biberine güzelce karıştırıp sabah akşam sür
sacmalama yanarsın sıkarsan
Ya üzerine sıkacam ama
saçmalama tamamen asittir limon ne alaka yahu
Asidik zaten düşürme phı iyice
Nasıl yani?
nereden de çıkartıyorsunz bunlari
Ya araştırma yaptım internette öyle yazıyor banada mantıklı geldi limon asitli olduğu için ölü derileri temizler daha canlı bir cilt olur
Koltuk altı veya başka kararan yerlere de sürülür bence
senden mjatamani rica etsem acaba neden bu kafar takildin buna konusmak isterim sormak
Elma sirkesiyle yıka aşko
Beyaz sprey boys ile boya
Bilmiyorum dene gör..
Rengini önemseyen var mı hala
Biz kızlar önemsiyoruz
Özellikle zevkler açısından bazı şeyleri yapmak için zerre kadar rengi önemli değil
Ama gerçekten kara iğrenç duruyor dayılar sever anca
Belki dayılar dediğin yaşta biriyim ama o yerde reng değil farklı özellikler arayan onu farklı şeylerle yaşamak isteyen biriyim
Haklısın da şekli ve rengi de göz zevki için çok önemli bence... Tabi siz erkekler @m bulunca doyarsınız delik olsun yeter diyorsunuz ama bizim için önemli zevk vermek istiyoruz
Olgun yaşa gelip olgun kadın ile yaşananları göz önüne alırsan özellikle genç bir kız olup rengini beğenmediğin o şeyi sence ne yapar dersin bence yer resmen yer
Sandığın gibi değil sadece delik olsun sadece nefes alsın diye bir şey değil
Aslında Boy ve kilon kaç merak ediyorum
Sadece yüzeysel bazı şeyleri yapmak için herşeye değer olduğunuz bir gerçektir ileri gitmeden bile olsa sadece yüzeysel
Boyum 155 kilom 55
Ya zaten beğenilir vajinal gayet beyaz ve içi pembe ama ben can sıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım Rusların ki daha güzel geldi izleyince bence istiyom
Ve gençsin ne arzuları nede neler yaşansa denen zevkleri gerçekten bilemezsin
Sen dolgun vücudun hayal gibisin rengi zerre kadar önemli değil
Yazılamayacak arzuların eşsizliğisin
Ver hayalini kurduğum çok ama çok özel bulduğum yapmak için uğruna neler verilmezki dediğim bazı şeyleri sana yazabilmek için iiistek atsam olur mu seni rahatsız etmezse tabi
Sana tek bir şey söylemek istiyorum
Rengi nasıl olursa özellikle yaşıtın olan kaç erkek o yerinin hepsini ağzına alıp emerek suyunu yutabilir dersin
Limon olmaz. Krem var renk açıcı
Limon asidik olduğu için önermem
Sür bakalım ne olacak
Ya sonrasında korkuyom arkadaşıma önermem lazım
Zaten kararmışsa denesin daha kötü ne olabilir
Bazilari kara sver
İğrenç bence onları yaşlılar sever yokluktan
Yaa birak bi bod lakirtilari ne yapsan acilmaz. Keyfini cikar karanin
Kara değil ki beyaz tenliyim sadece p0rnolarda görüyorum Rusların ki çok beyaz oluyor daha beyaz yani öyle istedim kara * zaten limonla açılmaz benim tenim beyaz içi pembe ama daha çok olsun
OMO beyazı diyorsun. Aman isin mi yok kizzzz prmbe olmus beyaz olmus kara olmus. Bu dandik dunya onun degerini bilecek erkek karşına cikarmadikca
OMO nedir
Deterjan cnms
zararlo ya
karbonatla ovala
Acmaz amasyada
saçmalama
Ozona yatır
Yakmaz mı orayi?
Ama üzerine sürücem yakar mı?
Yakması daha iyi değil mi hem? Ölü derileri ve mikropları temizlerr ama içine sürmem
Limon biraz da asidik bisey biliyorsunuz.
Birkaç damla ile deneyip yazar mısınız?
Açar
Açmaz