Uyumun hangi hali sende vazgeçilmezdir?
Ten uyumu akıl uyumunu döver mi? 😀
Cinsel yaşamına imza atacak o uyumun adı nedir sende?

Uyumun hangi hali sende vazgeçilmezdir?
Ten uyumu akıl uyumunu döver mi? 😀
Cinsel yaşamına imza atacak o uyumun adı nedir sende?
Zihinsel uyum... Aynı şeylere gülebilmek... Aynı şeylere dertlenmek... Benzer eğlence anlayışı... Benzer damak zevki... Yataktaki orgazmdan önce uyumun zihinsel orgazmını yaşamak... Zihinsel uyum yoksa, ten uyumunun büyülü dünyasına giremem...
Zihinsel uyum.
O yüzden ten uyumu akıl uyumunu dövemez, niyetlendiği an kaybeder 😂
Çünkü dünyada yaklaşık 8 milyar insan var ve yaklaşık yarısı karşı cinsiyet bu da 4 milyar eder. Ten uyumu mutlaka yakalanır bir şekilde insanlar biyolojik ve fiziksel olarak aslında o kadar da farklı değil.
Fakat zihinler o kadar farklı ki, onda uyum sağlamak çok zor. Bu sebeple yatakta da yatağa geçiş sürecinde ve yatak dışında da akıl uyumu 😀
“Cinsel kimya , iki partnerin tutkulu buluşmasıyla sonuçlanabilir. Tam bir uyum gibi bir kaynaşma ve birbirine bağlanma. Birbirini anlayan ve cinsel zevki paylaşmak için birlikte iletişim kuran iki bedendir”
Gerisi kocaman bir yalan
Ten uyumunun üstünde bir uyum yok. Henüz icat edilmedi. Akıl uyumu diyenler akıllarıyla mı sevişiyor nedir anlamadım. Zihinsel orgazm mı yaşıyorlar 😊
Cevap
26Cevap
karakter ve akıl uyumu tabi ki de.. aşk ve güven olması lazım ilk önce.
Önce zihin çünkü aynı şeylere gülmediğim, aynı şeylere dertlenmediğim ve buna benzer şeyler yoksa ten uyumunun olması beklenemez. Önce zihin sonra ten
Yani nasıl bir ilişki olduğuna bağlı ten uyumu yoksa akıl uyumuna dönmez bi kere 20 yaşında sevgilimi terkettim bu yüzden akıl uyumuyla başladığında ise ten uyumu yakalanmasa bile birliktelikten keyif alınır yinede
Avuç içlerin terleyinceye kadar elini tutmak, gerekirse sevdiğinin zıçtığı o b. ku bile yemektir..
erkekler genelde ten uyumunu kullaniyor hayatinin büyük bir bölümünde ikiside vazgecilecek bisey degil ki
Biz sorsak bu soru kalkardı ama sadece soru kalmamıştır bu soruda
Birbirimize olsan saygı, tutku ve ilgimiz vazgeçilmez olmalı
Siyah ve beyaz (Beşiktaşlı falan değilim renk olarak sadece)
No sarı kırmızı
😀😀
Öyle de olur lakin sarının kontrast rengi aslında mordur ve sarıyla daha çok yakışıyor
Yok kırmızıyla en güzeli daha iyi uyum yok bence❤️💛
Icardiimm
😴😴😴
Sulfurik asit bak benin sinirlendirme abin pirana asidini çağırırım
Pirana asidi?
Akıl kalp mam uyumu birleşirse öyle böyle bsey değil o zevk
Ten uyumu yoksa geri kalan uyumların hepsi yalan olur eninde sonunda...
o fener forması giyer ben gs uyum buna denir :D
Akıl uyumu hep önde ya ben de
Abla da maşallah yani çok uyumlu jsjsjs
Ten uyumu bir başka oluyor
Akıl uyumu bana yeter
Zeka akıl uyumu hepsinden çok daha önemli..
Her hali tabikide amasyada
İkiside beni bebeklerim yavrulavım ayırt edemem :)
ten uyumu yoksa uyurum :)
Kalp ve ruh uyumu her uyumu döver
Jartiyer giymeyi severse
Kafa uyumu
Kafa yapısı bir olsun yeter
Cinsel uyumdan daha iyisi yok
Her ıkısı olsa
Ten uyumu bence
Ruh uyumu
Akıl uyumu önemli
Akıl
Hiçbiri