Cinsel Yaşam Erkeklerin spermi çamaşır suyu gibi mi kokuyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben sadece bir kişi ile seviltim onun aynı çamaşır suyu gibi kokuyordu ve midem bulandı. Erkeklerin spermi çamaşır suyu gibi mi kokuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Mantıklı benzetme olabilir tam olarak öyle değil ana evet duru bir kokusu var benziyor olabilir 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani başkasını bilemem de kendiminki bana kokmuyor hiçbir koku yok yani 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Eğil de bir gün kokla Yorumla Mills18 1 yıl Bir sonraki sefere bakacağım sen yakindan mi kokluyorsun yoksa normal şekilde koku geliyor mu Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok sperm yediğimiz yiyeceklere göre tadı ve aroması değişir 0 0 Yorumla
Selin_Skn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Yediği şeylerle ilgili aslında. Her erkekte aynı kokmaz. Kadınlarda da aynı zaten 0 1 Yorumla Lullin 1 yıl Hayir Yorumla
Semyaza Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl At kestanesi kokusu sperme en yakın koku olarak tıp dünyasında kabul edilmiştir 0 0 Yorumla
yusuf-kenan Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl koklamasaydın sende😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kokusu geldi ben koklamadım Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. erkeğin yedikleri ile ilgili bir durum 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Hayır , hamur kokusu çok yakındır. 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Cif gibi ya her zaman değil 0 0 Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Çamaşır suyumu yok canım oyle değildir 😂 0 0 Yorumla
Ralist_Adam34 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yok bence sen menzetmişsin sana öyle gelmiş 0 0 Yorumla
can4169 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yok öyle bısey 0 4 Yorumla Soran 1 yıl www.google.com/search ? Yorumla can4169 1 yıl Bır yaşıma daha gırdım👍 Yorumla Soran 1 yıl Kendininki de kokla bir gün uzaktan kokusu gelmiyor olabilir Yorumla can4169 1 yıl Koklatsam olur mu Yorumla
Man_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yutma sende 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yutmadım göbeğime boşalmıştı yutsam kuşardım ıyyy Yorumla Man_34 1 yıl O derece kolusu gelmez ya burmuna sokman lazım Yorumla Soran 1 yıl Geldi valla Yorumla Man_34 1 yıl Banasa un gibi kokar sperm im Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Nerden biliyorsun 0 9 Yorumla Pashaa_42 1 yıl Yutmadan biliyormuş gibi yapıyor Yorumla Pashaa_42 1 yıl Sende tehlikeli bi tip var Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Ne var bende Yorumla Pashaa_42 1 yıl Tehlikelisin Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Hiçte bile Yorumla Pashaa_42 1 yıl Kesinn Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Melek gibiyim Yorumla Pashaa_42 1 yıl 🖤 Yorumla Pashaa_42 1 yıl Tabi Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Yok bee 😂 0 0 Yorumla
togogün Takip Et Master Yaş: 42 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. İlginç 0 0 Yorumla
Esmer_Çikolataaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Ne alaka 😅 2 2 Yorumla CAGRI16 1 yıl Yutmus beğenmemiş Yorumla Soran 1 yıl Ne ne alaka www.google.com/search birçok yerde yazıyor Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. evetttt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Mantıklı benzetme olabilir tam olarak öyle değil ana evet duru bir kokusu var benziyor olabilir
Yani başkasını bilemem de kendiminki bana kokmuyor hiçbir koku yok yani
Eğil de bir gün kokla
Bir sonraki sefere bakacağım sen yakindan mi kokluyorsun yoksa normal şekilde koku geliyor mu
Yok sperm yediğimiz yiyeceklere göre tadı ve aroması değişir
Yediği şeylerle ilgili aslında. Her erkekte aynı kokmaz. Kadınlarda da aynı zaten
Hayir
At kestanesi kokusu sperme en yakın koku olarak tıp dünyasında kabul edilmiştir
koklamasaydın sende😂
Kokusu geldi ben koklamadım
erkeğin yedikleri ile ilgili bir durum
Hayır , hamur kokusu çok yakındır.
Cif gibi ya her zaman değil
Alış, en sevdiğin şey o olmalı
Çamaşır suyumu yok canım oyle değildir 😂
Yok bence sen menzetmişsin sana öyle gelmiş
Bence onunki güzel değilmiş 🤣🤣🤣🤣
Evet haklısın aslında bence de öyle kokuyor