Cinsel Yaşam Erkekler büyük göğüs sever mi? Mineecute Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Erkekler büyük göğüs sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. bana fark etmiyor 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl 1. göğüs değil onun adı meme2. Önemli olan meme boyutu değil memenin sahibinin sana ne hissettirdiği.Örnek veriyorum bir manken düşün çok güzel vucutlu ama yatakta ölü taklidi yapıyor şimdi bu kadın zevk verirmi sence? 0 0 Yorumla
Semyaza Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ya bu soruya şöyle bir cevap vereyim. Siz mesela 10 cm bir penis için bile önemli olan işlevi diyebilen bir cinssiniz. Biz ise varla yok arası bir popoya ve göğüse aynı şeyi diyemeyiz sorry 1 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğallıktan yanayım çünkü yaradan herşeyin en güzelini yaratmıştır 0 0 Yorumla
bisevgilimolsa Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl küçükse asla kafaya takma.. hiç bi erkek küçük diye beğenmemezlik etmez. afiyetle yer bitirir.. 0 0 Yorumla
Han4206 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ya seni bir yerden gözüm ısırıyor ama dur bakalım 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmek ne kelime bayılır.. 95b ve üstü tercih sebebidirrr 0 0 Yorumla
yusuf-kenan Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl büyük gögüs sevmeyen erkek hormon testi yaptırsın😂😂😂 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hepsi değil sadece görsel merakı olanlar büyük sever 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. kısa boylu minyon kadında güzel oluyor büyük göğüs 0 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. çoğu erkek sever büyük meme 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Sarkmış değilse, dik ise seviyoruz. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Severim 95 se muazzam 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ben orta boyutu daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl İnek gibi 3 25 Yorumla Man_34 1 yıl 😂😂 Yorumla Man_34 1 yıl Öldürücen sen beni ya Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Niye 😂 Yorumla Man_34 1 yıl Ayar oluyorum şu yanıtlarına sorularına😂 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Mizah 😂 Yorumla Man_34 1 yıl Yess Yorumla Man_34 1 yıl Sen olmasan çekilmez burlar zaten🌹 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Onun için bende gıcık kapıyorlar herhalde Yorumla Man_34 1 yıl Kesin kapıyorlardır Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Belli oluyor yani 😂 Yorumla Man_34 1 yıl Sivriliyorsun çokk😂 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Gitsem burada sevinecek insanlar var Yorumla Man_34 1 yıl Sevindirme kimseyi mayk boş ver Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Engeli koyuyorlar zaten bana Yorumla Man_34 1 yıl Her cvp veriğin sayfada oluyormu genelde😅 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Kovuyorlar beni ya da yazdığım yorumu siliyorlar Yorumla Man_34 1 yıl Acizlik Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Terbiyesiz olduğumu söylüyorlar Yorumla Man_34 1 yıl Biraz ağızında var 😅 ama tarzın bu Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Ban yiye yiye bir hal oldum onun için kendimi tutuyorum 😂😂 Yorumla Man_34 1 yıl Aynen biraz soft oldun sen😂😂😂 Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Bu hesap bir kere askıya alındı çöp olmasın bu kadar emek verdim sonuçta Yorumla Man_34 1 yıl Ooo bilge olmuşsun hayırlı olsun Yorumla Birazsesizlik 1 yıl Eyvallah Yorumla Man_34 1 yıl Burada keyif alarak yazamayacaksak bir önemi yok Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boy ve kilo uyumu da önemli 0 0 Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Ben sevmem en büyük 85B olmalı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. Bulsam severim elbette. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hastasıyım 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Bayiliyoruz 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. sevmemm 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Genelde evet 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 899 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Severr 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kendi adıma hayır 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sever knk 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 80b en ıyısı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
bana fark etmiyor
1. göğüs değil onun adı meme
2. Önemli olan meme boyutu değil memenin sahibinin sana ne hissettirdiği.
Örnek veriyorum bir manken düşün çok güzel vucutlu ama yatakta ölü taklidi yapıyor şimdi bu kadın zevk verirmi sence?
Ya bu soruya şöyle bir cevap vereyim. Siz mesela 10 cm bir penis için bile önemli olan işlevi diyebilen bir cinssiniz. Biz ise varla yok arası bir popoya ve göğüse aynı şeyi diyemeyiz sorry
Doğallıktan yanayım çünkü yaradan herşeyin en güzelini yaratmıştır
küçükse asla kafaya takma.. hiç bi erkek küçük diye beğenmemezlik etmez. afiyetle yer bitirir..
Ya seni bir yerden gözüm ısırıyor ama dur bakalım
Sevmek ne kelime bayılır.. 95b ve üstü tercih sebebidirrr
büyük gögüs sevmeyen erkek hormon testi yaptırsın😂😂😂
Hepsi değil sadece görsel merakı olanlar büyük sever
kısa boylu minyon kadında güzel oluyor büyük göğüs
çoğu erkek sever büyük meme
Büyük göğsün tek faydası var
Sarkmış değilse, dik ise seviyoruz.
Severim 95 se muazzam
Ben orta boyutu daha çok seviyorum
Fazla büyük olmasa iyi olur
İnek gibi