Birbirimize yakın büyümedik. Hatta birlikte olduğumuz güne kadar belki iki belki üç defa ancak görmüşüzdür birbirimizi. Ailemizin büyüklerinden biri vefat ettiği için memlekete gittiğimizde onunla ve diğer kuzenlerimle samimiyetimiz arttı tabi. Bi gün aile büyüklerimiz bi yerde toplanmak için gittiler ve bizi evde diğer çocuklara göz kulak olmamız için geride bıraktılar. Hava çok yağmurlu ve gök gürültülüydü. Ben yağmurun sesinin rahatlatıcı etkisiyle koltukta uzanırken uyuya kalmışım. Sonra birinin yanımda olduğunu hissettim. Oydu. Yanıma uzanmış beni hissettirmemeye çalışarak öpüyor, yanaklarımı ve saçlarımı okşuyordu. Ben uyandığımı ve ne yaptığını anladığımı anlasın diye yönümü diğer tarafa döndüm telefona gelen mesajlara bildirimlerden bakip tekrar telefonu yere koyup gözlerimi kapattım. Ama o tekrar yanıma uzandı. Daha da yakınlaştı. Artık kendini bana bastırmaya başlayınca ben de benden gunah gitti artık deyip istediğini verdim. Bu olay olalı beş yıldan fazla oldu. Ondan sonra da çok sık görüşmedik zaten. Yine ya iki kere ya üç kere gorusmusuzdur. En son evlendiğinde düğününe gittiğimde görüştük. Ama şimdi eşinin işleri nedeniyle birbirimize çok yakın oturuyoruz ve o da sürekli bize gelip gidiyor. Cok fazla samimi davranıyor ama ben çekiniyorum. O olaydan sonra kendimi de hiç rahat hissetmedim zaten şimdi de etmiyorum. Sizce ne yapmak istediğini kendisiyle açık açık konuşmalı mıyım? Ne düşünüyordur sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Lan bisey desenize
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar