cinsel his tutku yaşamayan kız bulmak zor oldu. sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSexting veya sanal seks gibi pratikler, insanların cinsel deneyim ve tercihlerine dayalı kişisel seçimlerdir. Bu tür etkinliklere katılmayan birini bulmak, her bireyin sınırları, değerleri ve cinsel yaşam anlayışları farklı olduğundan karmaşık olabilir. Bazı insanlar, bu tür faaliyetleri kişisel olarak tercih etmeyebilir veya buna sıcak bakmayabilir. Bu, onların cinsel değerleri, inançları veya geçmiş deneyimlerine dayalı bir tercih olabilir.
Ayrıca, bu tür bir pratikte yer almak istemeyen bir kişiyi bulmak, sosyal çevreye, ilişkilerin dinamiklerine ve bireylerin tercihlerine bağlıdır. İnsanlar farklı hızlarda ve farklı biçimlerde cinsel keşif yaparlar, dolayısıyla herkesin aynı görüşleri paylaşması beklenemez. Bazı insanlar için bu tür bir etkinlik oldukça yaygınken, diğerleri için kesinlikle uygun olmayabilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden olmaz,.
00 Yorumla
1 yılSen yapcan ama kız yapmamış mı olcak? Bunun ilerisi pedofilliğe gider uyarayım bak.
14 Yorumla
Soran1 yılneden öyle düşündün?
bu arada mastürbasyon yapması çok doğal bir durum- 1 yıl
Çünkü şöylə diceksin: benim bildiklerimi yaşamamış olsun ben ona öğreteyim. Bu ilerlediğinde pedofil olursun. Bir insaın nasıl ki yediği yemeklerin hesabını soramıyosan bunları da soramazsın. Kişi deneyimlerini süzer ve beğenmediği davranışlarını alışkanlıklarını eler. Hiçbişey bilmesin diyosan git kedi köpek al ona bak yani..
Soran1 yılhaklısın. anlamlı
- 1 yıl
Tabi oglum.. piskoloji falan biliriz.. bir de bu hicbisey bilmesin benden ogrensin kafasinin temeli de sudur: *onun zevklerini ben karsilamis olayim, *kendisini* merak etmesin veya benim ogrettigimin haricinde meraki olmasin. Ve beni otorite bellesin. Sozumden cikmasin beni ilah gibi gorsun benden korksun ve bana tapsin*
Mesela bu cocuk gelin mevzusunda falan, pedofillerde sebep ve de örüntü budur. Kosulsuz sartsiz karsisindaki kiside kabul gormek. Ve bunu, konulari tabulastirarak yaparlar ki o kisi (kurban diyelim biz..) artik butun hareketlerinde kuklaci (bu da siddeti uygulayan olsun) dan tepki beklesin.
Burada narsisist ve kurban iliskisi vardir. Bu hastalikli örüntü bu tip ilisklerin temelidir.. kiiii din gibi olgularin da temeli bunun uzerine insa edilmistir..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılZor gibi ama yapmayanlar var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılSebebi sapık ruhlu erkeklerdir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılWomen demekki
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sexting mastürbasyon sanal seks yaşamayan kız bulmak bir define bulmak kadar zor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat