Cinsel Yaşam Şiddete meyilli erkekler çekici mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bazen gerçekten hayalide yükseltiyor... Şiddete meyilli erkekler çekici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Günlük hayattaki şiddet eğilimi ile seksteki şiddet eğilimi fatklı şeylerdir. Sen hangisini kastediyorsun? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İkisinide Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl İkisi farklı şeyler Yorumla SwordOfDemocles 1 yıl Sekste sertliği alabildiğine uygularım ama günlğk hayatta şiddete karşıyım. Kadınların zevki hangine göreyse onu çekici bulur Yorumla Soran 1 yıl İkiside hoşuma gidiyor Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. kadınlar sever öyle tipleri 0 0 Yorumla
Mayakovski19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Ben kavgacı biriyim çok et yediğim için hırçınim kötü mü sence 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır çok iyi Yorumla Mayakovski19 1 yıl Sen mi takip attin Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Mayakovski19 1 yıl Yazdım bak Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Sadece cinsellik ve sevişme esnasında ölçülü şekilde olmalı. 2 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. cinsellikte sertlik iyi ama gerçek hatta uzak olsun 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. senin gibileri görünce öldürülen kadınlara hiç acıyasım gelmiyor 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Sonra sosyal medayada çıkıp "kadına şiddette hayır" konulu fotoğraflar paylaşıp duyar kasarsınız 0 0 Yorumla
ardesen34 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kararında olduğu sürece, bir mahsuru yok ve nerde şiddet gösterdiğine bağlı... 0 0 Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aşırı sert istiyorsun 😉 1 0 Yorumla
Drejkanno Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Ben tam şiddet adayım trafikte çok kızınca hemen korna çalıp kaçıyorum 😂😂 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 718 cevap paylaştı. Allah ayırmasın (3'e 5'e 8'e) 3 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aşkta şiddetli yoksa sevişmeden siddetmi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aşkta Yorumla Hadiiyani 1 yıl Aşkta şiddetinde türü var sana sert davranması olmaz ama ilişkide sert yasasının şu götürür tarafı olur zira kimi yumuşak sever kimide sert pompaji sever Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. 5-6 parçaya bölünmek mi 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ya Yorumla samedjackson 1 yıl şiddet hiç iyi değildir Yorumla
SherGhoul Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Bdsm herkesin zihninde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senii kimse hırpalamamışş ondan böyle rahatsın 0 11 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elime düşme dkdkd Yorumla Soran 1 yıl Düşeyim eline Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahah cesursunn sevdimm Yorumla Soran 1 yıl Gerçek hesabını koysaydın keşke Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çıktım gizliden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neysee geri gizlendim Yorumla Soran 1 yıl Ya çıkma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazmadınn Yorumla Soran 1 yıl Görmedim çünkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam gene çıktım son şansınn kızdırma beni Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
cileklisu-t Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayir 1 1 Yorumla cileklisu-t 1 yıl Yorumlar cok ilginç 😂 Allah Allah. şiddete meyilliyse ne libidom kalir benim ne aşkım. gereksiz agresif sevmiyorum Yorumla
GitaristUmut Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Evet ben de severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Günlük hayattaki şiddet eğilimi ile seksteki şiddet eğilimi fatklı şeylerdir. Sen hangisini kastediyorsun?
İkisinide
İkisi farklı şeyler
Sekste sertliği alabildiğine uygularım ama günlğk hayatta şiddete karşıyım. Kadınların zevki hangine göreyse onu çekici bulur
İkiside hoşuma gidiyor
kadınlar sever öyle tipleri
Ben kavgacı biriyim çok et yediğim için hırçınim kötü mü sence
Hayır çok iyi
Sen mi takip attin
Evet
Yazdım bak
Sadece cinsellik ve sevişme esnasında ölçülü şekilde olmalı.
Sekste şiddet seviyorum tokatlama vurma saç çekme offf
cinsellikte sertlik iyi ama gerçek hatta uzak olsun
senin gibileri görünce öldürülen kadınlara hiç acıyasım gelmiyor
Sonra sosyal medayada çıkıp "kadına şiddette hayır" konulu fotoğraflar paylaşıp duyar kasarsınız
Kararında olduğu sürece, bir mahsuru yok ve nerde şiddet gösterdiğine bağlı...
Aşırı sert istiyorsun 😉
Ben tam şiddet adayım trafikte çok kızınca hemen korna çalıp kaçıyorum 😂😂
Allah ayırmasın (3'e 5'e 8'e)
gizli üyemiz için adalet
Aşkta şiddetli yoksa sevişmeden siddetmi
Aşkta
Aşkta şiddetinde türü var sana sert davranması olmaz ama ilişkide sert yasasının şu götürür tarafı olur zira kimi yumuşak sever kimide sert pompaji sever
5-6 parçaya bölünmek mi 😂
Hayır ya
şiddet hiç iyi değildir
Siz kafayı yemişsiniz aw
Değil ya saçmalamayın
Kırbaçta seviyor musun?
Bdsm herkesin zihninde
Canını yakan hiçbişey çekici değildir
Senii kimse hırpalamamışş ondan böyle rahatsın
Elime düşme dkdkd
Düşeyim eline
Ahahah cesursunn sevdimm
Gerçek hesabını koysaydın keşke
Çıktım gizliden
Neysee geri gizlendim
Ya çıkma
Yazmadınn
Görmedim çünkü
tamam gene çıktım son şansınn kızdırma beni
Tamam
Tokatlanasin var :)
Kafana sıktıklarında ruhun baya yükselir
Kırbaç iyidir
Saçmalamayın iyi misiniz ya
Hayir
Yorumlar cok ilginç 😂 Allah Allah. şiddete meyilliyse ne libidom kalir benim ne aşkım. gereksiz agresif sevmiyorum
Kafa yok sizde
Saçmalama
Ruh hastası mısın
Hayır
hayır
Yok artik
Evet ben de severim