Ben 4 sene önce esimden ayrilip bosandim hos gerci onunlada cok mükemmel bir cinsel hayatim yoktu. Cok evlenmeyi istiyorum kimse cikmadi karsima z. na yi aklimin ucundan bile gecirmiyorum. Cok zorlaniyorum artik kadin gibi hissedemiyorum bile evli olanlari görünce ilk aklima o geliyor. Tek ben miyim böyle hisseden? Sanirim bu yüzden böyle gereinigt cok zorlaniyorum cidden bunun bir caresi var mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu duygularla yalnız olmadığını bilmek çok önemli. Benzer durumları yaşayan pek çok kişi var ve böyle hissetmen oldukça doğal. Boşanma, insanın hem duygusal hem de fiziksel dünyasında büyük bir etki bırakabiliyor. Üzerinden yıllar geçse bile, bazen geçmişin izlerini taşımaya devam ediyoruz. Kadınlığını hissetmek konusunda zorlandığını söylemişsin. Bunun evlilikle ya da bir ilişkiyle tanımlanmadığını unutma. Kadınlık, içsel bir his. Kendi bedenini, kendine ayırdığın zamanı, ilgilerini ve tutkularını önemsediğinde bu hissin güçlendiğini fark edeceksin. Kendine sevdiğin şeyler yaparak, kendine bakarak, belki dış görünüşünde küçük değişiklikler yaparak bile daha iyi hissedebilirsin. Ayrıca geçmişteki deneyimlerin, özellikle eski eşinle olan cinsellik, bugün hissettiklerini etkiliyor olabilir. Bunun seni tanımlamasına izin verme. Yeni bir ilişkiye hazır olsan bile, geçmişten gelen o yükleri geride bırakmaya çalış. Bu süreçte bir uzmanla konuşmak, duygularını anlamak ve doğru yönlendirilmek adına çok faydalı olabilir. Her şey zamanla yoluna girecek, sadece kendine biraz daha nazik olmayı dene.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılCinsel ilişkiye girememek veya cinsel arzularınızı gerçekleştirememeniz zaman zaman zorlu bir durum olabilir ve bu, duygusal veya fiziksel birçok farklı faktörden kaynaklanabilir. Bu durumda yalnız değilsiniz ve genellikle insanların yaşadığı bir durumdur. Ancak, bunun ne kadar "normal" olduğu, durumun altında yatan sebeplere ve nasıl hissettiğinize bağlıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu durumu yaşayan çok kişi var özellikle aktif cinsel hayat sonrası sorun yaşanıyor. Aile danışmanı olarak soyleyim bir çok yöntem var. Ama siz seçeceksiniz dilerseniz aile danışmanına muracat edin durumu anlatın çözüm üretebilir benim herkes içinde yazmam hoş olmaz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYani daha önce evlenmiş boşanmış bir kadın olarak uzun süre cinsellik yaşamadan durmak zor olur şu anki bu düşüncelerde olman çok normal bir durum o yüzden evlenmen şart eğer farklı bir şeyler yapmak istemiyorsan yoksa bunu kolay kolay kafandan silip atamazsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçer bence çok düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende boşandım Uzun zamandır girmedim en son geçen girdim
811 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Ren_River yok sende girme seni de görüyüm uzun zamandır
Cevap sahibi1 yıl@Ren_River yok bir şey saçma sapan konuşma yazma
Cevap sahibi1 yıl@Aassddm 2 senedir yapmıyordum
- 1 yıl
Hanımefendi dikkatli olun, maalesef o amaçla yaklaşan erkek çok vardır çevrenizde, devir böyle kötü hale geldi
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zevkin tadini aldiktan sonra uzak kalmak zor. Yani zorlanman istemen cok normal. Ya biriyle olacaksin ya mastürbasyon oyuncak vs bir seyler deneyeceksin baska caresi yok bunun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Normal tabiki ben bir erkek olarak bile zorlaniyorsam seni kadın olarak tahmin edemiyorum yani hemde yapmış ve tadını almış biri olarak en güzeli evlen rahat et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSevişmek istiyorum diyen insana evlilik dayatan bir dine inanmak zor. Belki birini arzulayacaksın ama onunla evlenmeyi aklından bile geçirmeyeceksin, olamaz mı yani?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBunlar geçici süreçlerde ve ara ara bedenin verdiği tepkilerdir. Erkek veya kadın ilişki bitimi sonrasında herkes için var olan tepkiler bunlar. Zamanla bunu yeneceksiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDuygularınız anlayabiliyorum.. aynı düşüncedeyiz.. fakat bende hem evlenmedim.. ve cinsellik anlamada yaşamadım.. benden denkim bir bulmak istiyorum açıkcası sizde bulursunuz yani ümitinizi kaydetmeyin..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tshmn edeblyrm benim eşmdede bnzer vardı mnce iyi bri çıkmalu snea cinsel yyum o olmadnda evlenkmemeli
00 Yorumlamaalesef kısa da olsa bir evlilik geçirip cinsel hayatı olan kadınların çoğu aynısını hissediyor bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karışıma çıksa da biri hemen evlenip ilişki ye girsem diyemi düşünüyorsun tam olarak yani
02 Yorumla
Soran1 yılOnu mu dedim?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yıldişil enerjin yavas yavas yok oluyor bir şekilde zina dahil bunu yapman lazım
02 Yorumla
Soran1 yılDisil enerjim yok olsaydi du an böyle hissetmezdim
- 1 yıl
kadın gibi hissetmemen ki arzuların ile dişil enerjiyi karıştırma
Eğer bir erkek istemiyorsan video seyret vibrator kullan mastürbasyon dene
00 Yorumlaher şey insanlar için gecici bir dönem olabilir. Bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTek çaresi birisini bulup evlenmen bende aynı şeyleri yaşıyorum çok istiyorum aşırı istekliyim ama evlenmek içinde güvenebileceğim bir kadın olmalı hayatımda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAbla çok özel bir çaresi var evet bu istegi yok etmenin
00 Yorumla
1 yılVardır tabiki tecrübe zamanla olur diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEtrafında dürüst bir erkek yokmu evlilik isteyen evlenmek en doğal hakkın kaç yıldır bekarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKriterlerin ne bilmiyorum ama Sadece imam nikahlı evlilik düşünür müsün peki? Düğün ve masraflar beni korkutuyor. niyetim ciddi ve cinsel olarak ben de zorlanıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çaresi yok ya kendi kendine yeteceksin ya da evleneceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı.
1 yılÇaresi evlenmek ya da tüm tabuları yıkıp seks yapmak.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. içindeki kadını öldürme o öldügün de cidden sıkıntı yaşarsın
00 YorumlaZamanında yaşadığın bazı şeyler bağımlılık yaratır. Sana kadınlığını hatırlatıcak birisini bul bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılTanışalım mı anlaşırsqk evleniriz ve seni mutlu ederim
01 Yorumla- 1 yıl
Pişt
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senin çözüm belli 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende boşanan biriyim
Öyle gecelik kısa süreli ilişkileri itici buluyorum
3 senedir hayatımda kimse olmadı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kaç yaşındasın
Hiç flörtün yok mu
Sanal arkadaş sana iyi gelecektir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana hakettigin degeri vericrk hem duygusal hem cinsel yukselticek birisi elbette kac yasindasin baya zaman olmus
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Sanaldan bir şeyler deneyebilirsin dikkatli bir şekilde tabi ve iyi yapan biriyle
02 Yorumla
Soran1 yılNe diyosun ya sen , isim olmaz öyle bos islerle
Gizli Üye(36-45)1 yılAnlıyorum seni benımde oldu biraz boşanalı , ama anlık ilişkiler de yetersiz bence düzenli bir seks hayatı önemliymiş. yAni çok iyi değildi ama vardı sonuçta. Bulursan bana da söyle. Bazen kendi içimde ergen gibi hissediyorum kendimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBazen karşına çıkmaz arayacaksın bazen de karşına çıkar görmeyeceksin hayat böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bekarım hiç ilişkim vs bişey de olmadı en mantıklısı mastürbasyon yapman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSekx yeme içme gibi ihtiyaç mutlaka giderilmesi gerek
00 Yorumla Iyi bir adam bul adam gibi seni becersin yoksa işin kötü
00 YorumlaArtık seks vaktin gelmiş
01 Yorumla
Soran1 yıl:D
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılYıllardır öyleyiz biz evlenmedim de hiç
00 Yorumla
1 yılSenle sanalda takilmak çok güzel olur heee
00 Yorumla
1 yılvar mastürbasyon yap geçer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılSırf bu yüzden evlenmek mi?
00 Yorumla
1 yılNormal tabi istek vsrki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılHayatta her şey cinsellikten ibaret değil ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl2 senedır dulum arada mastürbasyon yapıyorum ve en son ilişkiye girdim rahatladım
00 Yorumla
1 yılSevgilin olsa güzel olmazmi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik düşünüyorsanız bendd düşünüyorum bekarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılVibratör alabilirsin bence.
02 Yorumla
Soran1 yılAyni degil
- 1 yıl
En ideal o kaliteli olanları var
Gizli Üye(25-29)1 yılZina gercekten iş değil bulaşma ne olursa olsun
05 Yorumla
Soran1 yılDegil zaten yoksa burada neden acayim konuyu
Cevap sahibi1 yılTalibin hiç çıkmadımi hayırlı biri
Cevap sahibi1 yılAilenle yasamiyorsan şayet ya da ailenlede yaşarken gizli kullanabilecek sen yapay pns al emin zinadan korur seni
Cevap sahibi1 yılNapiyorsun
Cevap sahibi1 yılPist
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİşte bunlar hep seks bacımsu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılZina falan derken ömrünü bitiriyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılDikkat edersen onu aklimin ucundan bile gecirmiyorum dedim yoksa burada ne isim var
- 1 yıl
Bende diyorumki aklının ucundan gecirmeyerek kendine en büyük kötülüğü yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılVibratör işinizi fazlası ile görecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yıl oldu boşanalı
00 YorumlaSanal
03 Yorumla
Soran1 yılHic ilgimi cekmiyor
1 yılSanaldan yaptın mı
05 Yorumla
Soran1 yılYok öyle canım islerle de ilgilenmiyorum
- 1 yıl
Yani reelde yapmaktansa sanalda bi nebze daha hafif olur
Soran1 yılYok bence hic ayni sey degil
- 1 yıl
Aynı şey değil ama kalınlığını biraz hatırlatır sana
- 1 yıl
Kadınlığını*
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Birini bul
00 Yorumla
1 yılÇaresi var
00 Yorumla
1 yılmastürbasyon deneyin
53 Yorumla
Soran1 yıl@Ren_River aynen ergen gibi onun icin buraya yazmama gerek yok zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
1 yılNeden peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe zamandir ayrisin eşinden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenelim mı 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÜzülmeee tam yaşındasın daha dur
00 Yorumla
1 yılKıyamam sana
00 Yorumla
1 yılSeks yap geçer
00 Yorumla- Devamını Gör (2)