Cinsel Yaşam En cinsellik düşkünü burç hangisidir sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Akrep, boğa, yay derler genelde. Sizce? En cinsellik düşkünü burç hangisidir sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunun burçlarla değil kişiyle alakası var 0 1 Yorumla Musty_Gregor 1 yıl %10000 var boğa hariç her burçla ilişkim oldu Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. burçlarla ilgisi yoktur 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. 1. akrep2. yay3. teraziBence akrep kadını Hayattan sogutuyor yay hergün hergün istiyor terazi da çok yogun oluyor şehvet açısından 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen sevmeyenini söyle de sevenler anlaşılır zaten. Ennnleri aramaya çalışma herkesin buna ihtiyacı var. 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Burçlara inanmıyorum boğayım ama yüksegim 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Bunun burclarla alakasi yok 0 0 Yorumla
luckyfell Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl boğa burcuyum ve cinselliğe baya baya düşkünüm 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence terazi yani ben :) 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ben yayım doğrudur 😂😂 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Akrep abazadir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Goç erkeği tanımamış ki nerden bilsin 🥲 2 3 Yorumla mehmetbeyyxl 1 yıl Boğa demek istedin sanirm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır koç demek istedim ve koç dedim. Senin libidon beni hiç ilgilendirmiyor. Yorumla mehmetbeyyxl 1 yıl İlgilendirsin lazım olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bunun burçlarla değil kişiyle alakası var
%10000 var boğa hariç her burçla ilişkim oldu
burçlarla ilgisi yoktur
1. akrep
2. yay
3. terazi
Bence akrep kadını Hayattan sogutuyor yay hergün hergün istiyor terazi da çok yogun oluyor şehvet açısından
Sen sevmeyenini söyle de sevenler anlaşılır zaten. Ennnleri aramaya çalışma herkesin buna ihtiyacı var.
Burçlara inanmıyorum boğayım ama yüksegim
Bunun burclarla alakasi yok
boğa burcuyum ve cinselliğe baya baya düşkünüm
Bence terazi yani ben :)
ben yayım doğrudur 😂😂
Koç üstü koç ve mars Akrep. Durumumu hayal et...
Bazı şeyleri borçlara göre yaşayamazsın
Boğayim baya düskünüm
Aslan
Yay doğru
Galiba biz akrepler ya
Akrep abazadir
Goç erkeği tanımamış ki nerden bilsin 🥲
Boğa demek istedin sanirm
Hayır koç demek istedim ve koç dedim. Senin libidon beni hiç ilgilendirmiyor.
İlgilendirsin lazım olur
Heralde oğlak çünkü ben oğlağım