Nedense merak ettim. Aile evinde yeni evliler nasıl yaşıyor ki? Cinsellik falan nasıl yaşayacaklar ses gider. Çok saçma.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılBence yeni evli birinin aileyle yaşaması çok saçma. Rahat edemezsin. Hadi sessiz oldun diyelim bi sarılıp film izleyemezsin. Onların çoğu hemen çocuk yapıyor zaten
12 Yorumla
Soran1 yılDaha birbirleriyle vakit geçirmeden bir de çocuk yapıp iyice uzaklaşıyorlar mı 😅 ay çok kötü. Ama sanırım ekonomiden dolayı bu seneler çok aile evinde kalan evliler oldu.
- 1 yıl
Yani çocuk yapıyorlar zaten cinsellikten uzaklaşıyorlar. Allah kimseyi mecbur bırakmasın ya zor olsa gerek
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen evlenince kayınpederlere misafirliğe gidince yapmayı düşünüyorum hem de bağırta çağırta duyurana kadar şey desin adama helal olsun kızımı ne mutlu ediyor :D zaten bizim burada yeni evli çifte kendi yatak odalarını verirler kayınpederin yatağında kayınpederin kızını :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılyaşıyorlar işte bir şekilde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla o heyecanlı olur yakalanma korkusu ses cıkarmadan zevkle yapmak evlı degılım ama ole geldı yapıyolardır 😅
12 Yorumla
Soran1 yılYakalanma korkusu yoktur ki kimse girmez zaten odalarına ne yapacağını bildiklerinden skfjjf benim midem bulandı
Cevap sahibi1 yılKımse gırmez ama zevklı olur sankı yanı mecbır evde yapacaklar baska nerde olcakkı neden bulandı 🙂
Gizli Üye(36-45)1 yılBen de annemle tek yaşıyorum. Valla sen evlen ben her gün sizi başbaşa bırakıp komşuya misafirliğe bile giderim diyor🤣
Böyle vefalı kaynanalar da var işte😊00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılaile evinde evlilik sürdürülmez bence baştan yanlış bir süreç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılyapmamaya çalışıyorlar işte sabır sabır diyip duruyorlar
00 Yorumla Sessizce, yavaş yavaş, kısa süren cinsellikler işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEv tek olmalı gerçekten olmuyor ama anne baba sonuçta bakmak zorunda insan
00 Yorumla
1 yılYakında evleniyorsun sanırım merak ettiğine göre
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı.
1 yılİşte bu yüzden ayrı ev olmali
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aile evinde cinsellik yaşanmaz
03 Yorumla
Soran1 yılEvlenince napıyorlar 😂😂😂
Soran1 yılOff çok kötü.
Gizli Üye(18-24)1 yılBen utanırdım şahsen kabul etmem öyle bir olayı
06 Yorumla
Soran1 yılAhahhahaha aynen
Cevap sahibi1 yılBir de evlendikten sonra ilk gecede herkes ne yapacağınızı biliyor ahshshshah
Soran1 yılAyyy evett dkfhjfjfj sabah kalkınca yüz yüze gelmeye çekinirsin. Ama mesela kendi evinde olsan takmazsın o kadar. Off çook kötü 😂
Cevap sahibi1 yılTam anlamıyla tutkulu olamazsın ya. Ses gitmesin diye sessiz olursun duş falan alamazsın. Ben bile daraldım😬😬
Soran1 yılBir de evin içinden ses geliyo da olabilir o esnada dkdhjd dikkatin dağılır. Adamın annesi yemek yapıyorken bunlar iş pişiriyor falan.
Cevap sahibi1 yılÇok kötü ya Allah o duruma düşürmesin. Benim babamlar evlendiğinde dedemlerle yaşamışlar birkaç yıl. Bir de kalabalık bir aileler. Nasıl dayanmışlar bilmiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEv bosken yiyisiyolar
00 Yorumla
1 yılSessiz
00 Yorumla
1 yılBence ses cıkarmıyolar
00 Yorumlasenın sesın cok cıkıyor sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSessiz yapıyoz nefes nefese daha heycanlı oluyo
011 Yorumla
Soran1 yılBöyle heyecan mı olur ya dkdhjd
Cevap sahibi1 yılOluyor valla ağzını kapatıyorum boşalırkende karımın sbabs
Cevap sahibi1 yılİnliyo boşalırken istemsizce
Soran1 yılIyyy bence çok utanç vericiii ailedeki herkes biliyo ne yaptığınızı özellikle de ilk gün falann dkdjdj ayrıca fazla çeşitli de olamıyorsunuz
Soran1 yılHem ses yoksa tutku da çok yoktur gibi geliyo bana ölü gibi yatakta öylece uzanarak
Cevap sahibi1 yılOna bakarsan düğünde seni izleyenlerde ne yapıcağınızı biliyo kocanla nasıl bi mantık ayrıca ölü gibi yatmıyo pozisyon değiştirebiliyosun sessizlik ona engel değil sen bilmiyosun yaşamadığın için sbshs
Soran1 yılEvet ama düğünde kendi evine gidiyosun tatlı aşıklar gibi bir imaj var ötekinde ise sıkış tepiş bir odada ailedeki herkes o gece yan odada neler yaşandığını bilerek baskı içinde yaşıyorsun 😂 bir de annesi babası falan sürekli evin içinden ses çıkarıyo ikide bir rahatsız ediliyosunuz falan.
Soran1 yılSessizlik nasıl engel değil? Birisi ses çıkarmasa demek ki fazla tahrik olmamış derim düz suratla öyle duruyosa.
Cevap sahibi1 yılDüs suratla durmuyo zaten ben ağzını kapıyorum ya da yastığa bastırıyo kendisi kafasını
Cevap sahibi1 yılİstemsizce çıkarıyo karım ben susturuyorum işte çeşitli yollarla shshs
Cevap sahibi1 yılOna bakarsan annenle babanında ne yaptığını bizde biliyos shsb
Gizli Üye(36-45)1 yılGidiyo zaten sap sap
08 Yorumla
Soran1 yılUtanç verici hahahahhah
Cevap sahibi1 yılYapacak bisey yok ihtiyac
Soran1 yılIyyyyy
Cevap sahibi1 yılTatilde kayinvalidelerde oluyo
Duss girince de anliyolar zaten bi kez de yakalanmistik bana oral yaparken
Soran1 yılNeee dkdhjfjd duşa girerseniz anlaşılır zaten. Of çok kötü yaa. Bunu tüm evliliği boyunca yaşayanları düşün bir de.
Cevap sahibi1 yılGircen tabi batiyor heryer
Soran1 yılNasıl batıyor anlamadım, kondom kullanılırsa bir şey olmaz.
Cevap sahibi1 yılKondom kullanmam
Gizli Üye(25-29)1 yılEvde yokken yaparlar 😅😅
00 YorumlaSessizce yapar
04 Yorumla
Soran1 yılEe o da çok kötü aradaki tutku vs bitiyor
Soran1 yılOlsun anlaşılır yine de.
1 yılGüzel yasiyirlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi