Gizli Üye(25-29)1 yılPara için aldatan pek kadın görmedim. Yeterli ilgiyi sevgiyi alamiyorsa baskasindan görmek onu etkileyebilir. Cinsellik yönünde de mutsuzluk varsa olabilir ama düşük ihtimalle. Çünkü kadının cinselliği beyinde başlar. Birine karşı duygusal bişey hissetmesi gerekir cinsel birleşme için. İstisna vardır elbette ama genelde kadın aldatmalarinin süreci böyle işler.
030 Yorumla- 1 yıl
Duygusal bir şey varsa sıkıntı yok ozaman
- 1 yıl
Duygusal bir sey hissediyor cinsellik kötü ama aldatir mi
- 1 yıl
Bazilari para yuzunden diyor
Cevap sahibi1 yılSıkıntı yok değil aldatmanın her türlü kötü fakat kadınlar ya çok öfkeli olacak ya da çok ilgiye muhtaç. Bu iki duygusal durum aldatmaya iter. Para gibi şeylerin sebep olması nadirdir.
- 1 yıl
Kadinlar ilgi yi cok mu seviyor?
- 1 yıl
Kadinlarda anahtar kelime duygu ve ilgi saygi güven
Cevap sahibi1 yılMesela cinsellikte kadın diyor ki ben şunu istiyorum, erkek de görmezden gelir tatmin etmek ya da sorunları ortadan kaldırmak için uğraşmaz diyelim. Bu durumun uzun sürmesi sonucu kadında ciddi bir değersizlik algısı oluşur. Sevilmedigini uğruna cabalanilmadigini hisseder. Belki bir gün karşısına çıkan bir erkek cinsellik yönünde ilgi verir o an karşı koyamaz aldatabilir. Ya da bilinçli bir şekilde öfkesinden de bunu yapabilir. Kadının aldatması tamamen duygu odaklıdır. Dediğim gibi bu genel bir yargı. İstisnalar vardır
Cevap sahibi1 yılEvet kadınlar için ilgi çok önemlidir. Dediğiniz gibi güven saygı da aynı şekilde.
- 1 yıl
Para gelip gecici mi yani 2025 ekonomi cok kotu
- 1 yıl
Eşi deger veriyor ya da ilgi duyuyor ise kadin nefsine yenik düşüp başka iliskiye girse ne olur boyle durumlarda olabiliyor
- 1 yıl
Kadını fethetmek ilgi ve duygusal mı diyorsun örnek ne olabilir erkek eşine ne yapmalı günlük rutin?
Cevap sahibi1 yılPara sevgi güven kadar önemli değil yani en azından seven bir kadın için öyledir. Paraya çok tamah eden kadınlar da tanıyorum varlar ama kişiye göre değişir. Yoksulluk başka bişey belki kadın bu şartlarda kendini güvende hissetmeyebilir ama eşine destek için çalışabilir. Para her zaman halledilir onca evlenen insan da zengin değil ona bakarsan
Cevap sahibi1 yılKadının gözlerine bakıp gerçekten anlasildigini hissettirebilir, gün içinde ara sıra arayıp mesaj atıp nasılsın sesini özledim denebilir. Eve gelirken her zaman değil ama bazı zamanlar bi çikolata vs alip bunu senin için aldım diyebilir. Yaptığı yemegi ovebilir, akşam sıkı sıkı sarılıp sevgisini hissettirebilir. Gün sonunda günün nasıldı iyi misin deyip ufak da olsa sohbet edebilir. Yardıma ihtiyacın olduğunda ben yanındayım olarak hissettirebilir. En basitinden bunlar günlük şeyler. Cinsellik yonundense senin istedigin bişey var mı diye sorulup dusunuldugunu hissettirebilir, ara sıra masaj yapıp rahatlatıp cinsellik baslatilabilir. Aklıma gelenler bunlar :)
- 1 yıl
Sen evlimisin baya tecrubelisin
- 1 yıl
Kadını fethetmek ilgi ve duygusal mı diyorsun örnek ne olabilir erkek eşine ne yapmalı günlük rutin?
Cevap sahibi1 yılEvet 4 yıllık evliyim :)
- 1 yıl
Hergun yapmak sıkıcı olmaz mi
- 1 yıl
Mesaj cikolata falan 1 yıldan sonra bitiyor diyorlar monotnlasiyor
- 1 yıl
6-7 ay boyle olabilir
- 1 yıl
Anlattiklarin cok guzel birsey aldatma cok korkuyorum hele birde cinsellik uzerine aldatirsa daha buyuk sıkıntı
Cevap sahibi1 yılEğer evlilikte flört eder gibi davranılmazsa monotonlasir ve bitmeye mahkumdur. O yüzden böyle ufak şeyler hep olmalı. Ben 8 yıldır eşimle beraberim illa ki monotonlasan zamanlarimiz oldu ama öyle bırakırsak zaten biter gider o yüzden ilgiyi sevgiyi güveni her daim ayakta tutmaya çalışıyoruz. Hala ilk zamanlarimizdaki gibi birbirimize sesleniyoruz. Hala elinde sevdiğim bir dondurma çikolatayla gelse seviniyorum çünkü buradaki asıl mesele para harcayıp bişey alması değil beni düşünmesi. Birbirine ne kadar ilgi alaka gösterir sevgiyi belli edersen o kadar iyi olur. Aşk heyecan zaten bitiyor sonrasına yol arkadasligi dostluk eşlik kalıyor ve bu da çok güzel bisey.
- 1 yıl
Cocuk olunca işler degisiyor bence birde maddi durumda sıkıntı psikolijik etki yapiyor
Cevap sahibi1 yılAldatilmaktan bende çok çok korkuyordum ve bu korkum sonucu eşimi sürekli kontrol etmeye çalıştım. O da bazı hatalar yaptı aldatma degil ama güven sarsıcı davranışlar diyelim. Zaten güvensiz bir insanken iyice güvensiz hissetmeye başladım. Sırf bu korkum yüzünden olmayan şeyler için üzerine gittim. Sonra evliliğimiz çok zor sürece girdi. İkimizde terapi aldık. Ben hatamin farkındayim bu taşıdığım korku küçüklükten gelmeymis meğer :) kimseyi kontrol edemiyorsunuz kimse bizi aldatmaz diye bişey de yok olabilir dünyanın bin türlü hali var. Ama biz güvenmek zorundayiz iyileşmek zorundayız. Değişmeyi kabul edin kendiniz için bişey yapın bu korkuyla yaşanmıyor bildiğim için söylüyorum.
Cevap sahibi1 yılMaddi durumu daha çok erkekler kendi kafasinda büyütüyor benim eşimde hiç yetemedigini düşünüyor, ben yeterlisin daha fazla ne yapacaksin dedikçe hemde. Bu erkeklikten gelen bir durum kendini kasma bence kadinlar için çok çok önemli değil.
- 1 yıl
Cok bilgilisin teşşekkür ederim
- 1 yıl
Diger sorulamida cevap verebilirmisin
Cevap sahibi1 yılVereyim sor tabi
Cevap sahibi1 yılTamamdır
- 1 yıl
Geldin mi
Cevap sahibi1 yılYazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılİlgi göstermiyorsan eğer gider başka ilgi gösterene herşeyini verir. İlgi varsa yine de aldatma varsa ekonomik sebepledir
07 Yorumla- 1 yıl
Insan para icin aldatirmi
- 1 yıl
Cocuk olmus evlenmis okadar masraf neden aldatirki
- 1 yıl
Para icin deger mi
- 1 yıl
Gezemiyor tozamiyorsa beğendiğini alamıyorsa canının çektiğini yiyemiyorsa ekonomik zorluklar çekiliyorsa ve bu uzun süredir böyleyse ihtimal yüksektir. Şimdi sosyal medya var. Hem ulaşmak kolay hemde herkes birbirinin hayatlarına kolay ulaşıyor. Görüyor diğer kişilerin ne yaptıklarını ne yediklerini ne aldıklarını. O da ister.
- 1 yıl
O zaman niye evleniyor hersey para degildir bence
- 1 yıl
Kadinlar ilgiyi cok mu seviyor
- 1 yıl
En önemli şey
1 yılKadınların asıl istedikleri şey cinsellik değil cinsellik üzerinden gelen ilgiyi almak için aldatır
01 Yorumla- 1 yıl
Ilgi mi diyorsun cinsellik yalan yani
Gizli Üye(25-29)1 yılHer iki cins de aldatıyor (özellikle kadınlar) ve bu gerçekten çok kötü bisey
010 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik mi para mi
Cevap sahibi1 yılHer zaman para
- 1 yıl
Erkegin cinsellik kotu ise ne olcak aldatma olmaz mi
Cevap sahibi1 yılPara varsa olmaz
- 1 yıl
Para orta seviye ise
- 1 yıl
Insan neden para icin aldatir karaktersizlik degil mi
Cevap sahibi1 yılKadınlar güç ister güç paradır eğer paran mutlu edemiyorsa aldatır mutlu ediyorsa aldatmaz ama tabi aldatması için daha zengin daha güçlü biri olması lazım
- 1 yıl
Para var ama cinsellik kötü aldatir mi
Cevap sahibi1 yılYok ya
- 1 yıl
Insan bir para aldatiyor yuh ona
Bi kadın ilgisizlikten aldatir
02 Yorumla- 1 yıl
Ilgi var mesela cinsellik yuzunden aldatir mi
- 1 yıl
ya da para yuzunden mi
1 yılRuhsal bi durum:/
01 Yorumla- 1 yıl