Hava durumunun libido üzerinde etkisi olduğu bariz bir şey. Yağmurlu havalarınsa daha romantik ve partnerinle iç içe olmak için harika fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Yağmurlu havada seks yapmak nasıl bir duygudur?

Hava durumunun libido üzerinde etkisi olduğu bariz bir şey. Yağmurlu havalarınsa daha romantik ve partnerinle iç içe olmak için harika fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Yağmurlu havada seks yapmak nasıl bir duygudur?

Yağmurlu havada seks genellikle çok romantik ve keyifli bir deneyim oluyor yağmurun sesi ve sıcak bir ortam atmosferi daha özel kılıyor birlikte vakit geçirmek için güzel bir bahane oluyor ve bu da duygusal bağlılığı artırıyor
Aferim be laz olcak senden 🤣 bide lazlara laf ederler 🤣
benin gizli olduğum zamanları görecektin KS de senin sayende gizlilik kullanmıyorum pek fazla
boş ver gizlenmeyi.. Kendimiz olabildiğimiz, özgür hissettiğimiz kaç yer var ki? Gizli olmayalım. Var olalım.
Aynen öyle
Yağmurlu havada seksin nasıl hissettirdiği, büyük ölçüde kişisel tercihlere, ortamın özelliklerine ve o anki ruh haline bağlıdır. Ancak, genel olarak bazı kişiler için romantik ve heyecan verici bir deneyim olabilirken, bazıları için rahatsız edici olabilir.
Sonuç olarak, yağmurlu havada seksin nasıl hissettirdiği, tamamen kişisel bir deneyimdir. Bazı çiftler için romantik ve heyecan verici bir deneyim olabilirken, bazıları için rahatsız edici olabilir. Önemli olan, çiftlerin karşılıklı olarak rahat ve güvende hissettikleri bir ortamda cinsel ilişkiye girmeleridir. Yağmurlu havada seks yapmayı düşünüyorsanız, ortamın özelliklerini ve olası riskleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Elbette kişisel tercihlere bağlı, her şey öyle zaten. Önemli olan biraz kendi kişisel tercihin üstünden anlatmak olabilirdi aslında ☺️
Bana yer mekan fark etmez öyle diyim sana ama yağmurda yapmak daha ateşli ve heyecanlı olurdu tutku ve şehvet daha yüksek olurdu yağmurun etkisi ile 🙏❤️
Güzel, öyle olur zaten. Teşekkürler 😊
Yağmurlu havada seks iki yerde güzel olur bence. Ya güzel bir terasta, camlara karşı yapılırsa, ya da arabanın arka koltuğunda yapılırsa zevklidir. Açık havada yağmurda seks de en akılsızca iştir sanıyorum
Açık hava biraz işin abartısı tabiki. Bana da balkon, teras, araba ya da yine camlarla çevrili bungolov hoş olur gibi geliyor. Yağmurun sesini ve görüntüsünü de hissederek.
En ideali araba o zaman. Teras ondan sonra gelir 😉
Teşekkür ederim
Yani o soğuk ve kasvetli havalarda tabiri caizse partnerinin sıcaklığıyla ısınmak, onun sıcacık nefesinin tenine değmesi, üşüyen vücutlarının birbirinin sıcaklığıyla ısınması güzel bir duygu..
Cevap
20Cevap
güzeldir evet
Ahah kanka iki taraf sırılsıklam eve girince çok farklı haz oluyor asdfgh
Sokakata yapman guzum
Çok teşekkür ederim, diziyi izlersen haber ver 😅 evet eve geçiş ya da sakin bir yerde öpüşmek güzel olur Zaten
Doğru
Sevindim 😊
Çatıda terasta balkonda evin bahçesinde.. arabada denemedim çünkü arabada sevmiyorum iyi olmuyor
Ilık havada yaz yağmuru altında açık havada... 🥵
Yağmurlu havada seks paha biçilemez zevkli ve sende gerçekten farklı ve farklı ötesi kadınsın
Mevsimle libidonun ne alakası var
Havalar ruh halimizi etkiliyor. Örneğin güneş doğal bir afrodizyak olarak kabul edilir. Mevsim geçişleri insanı ruh hali olarak biraz düşürür buda libidoyu düşürür. Yağmurlu havalar ise insanları romantik bir ruh haline sokar, duygusallık artar. Buda arzuyu artırır. Sonuç olarak havale ruh halimizi, ruh halimiz libidomuzu etkiler.
Çatıda yağmurun altında güzel olurdu
Yağmur değilde kar yağarken camın önünde çok güzel oluyor
Tavsiye edilesi bir duygu :)
Çatı katında yatakta🔥🔥
Yağmurlu havada odaklanamam uykum gelir
Her türlü mükemmel olacak...
Yağmurlu hava her şartlarda mükemmel
arabada iyidir
Hiç denemedim bilmiyorum
Paha biçilmez zevkli oluyor
Yağmuru sevmem knk beni olumsuz etkiliyor
Harika oluyor