Sürekli baskı kuruyor sevgilimsin öpmek istiyorum dokunmak istiyorum diye diye biseyler yapmak istiyor iyi mi kötü mü bilmiyorum ama tuhaf hissediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılNormalde hiç ayrıl flan diyip milletin hayataıma karısmazdım şu an ilk oluyor ama ayrıl
Çunku aynsini ilk sevgilimdw yaşadim daha 17-18 yaşlarındaydı ve hani sanki çok normalmiş gibi göstermeye çalışırdı
Ve beni aldattı gitti hatta şöyle soyliyim ikimizi aynı anda idare etmiş sonra bu kız benim mesjimi görmüş buna basmış tekmeyi bu bana çaktırmadan onu hayatindan çıkarmış sonra işte bana srildi öptü vs istemediğim halde öpüşme oldu birden öptü sonra normalmiş gibi devam etmek istedi ettik neyse sonrada aladttigini vs gün yüzüne çıkardı
Sonuç itibariyle seni kulalnabildigi karaı kullanmak istiyor muhtemelen sonrası belli ayrılık
Şunu hiç bir zaman unutma seversin dokunamk istersin hadi tamam ama istemediği halde öpmezsim dahi ki cinsellik hiç dusunmezsin
Erkek sevdiği kızın geleceğini düşünür kız o yolluysa takılır geçer ya da ikiside istiyorsa belki yapar evlenir ama sen o yollu değilken ki istemiyorken yapmak istiyorsa ondan hayır gelmez bacım14 Yorumla
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılNe demek
Sözlerim seni üzmesin kullanılmanı istemiyorum sadece bunu yasamis biri olarak söylüyorum çok kötü bir his
Soran1 yılAnladım sağol yinede
Cevap sahibi1 yıl🌼🤍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
15Cevap
1 yılBundan rahatsız olduğun o kadar belli ki. Hayır demeyi öğren zorla olanı tacize girer
20 YorumlaAyrılmak için ne bekliyorsun acaba? Sevgili değil kocan bile olsa bu konuda baskı yapmaya hakkı yok 💅🏻
00 Yorumla
1 yılİçinden gelmediği sürece hiç bir insanın baskısı ile yapma bunu. Gerçekten değer kıymet veren kişi zorla ısrarla böyle şeyler yapmak istemez.
00 Yorumla
1 yılCiddi düşünen bir erkek böyle yapmaz üstelik zorlamaz belli ki niyeti kötü oysa uzak dur en iyisi canım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen bunu yaşadım klasik erkek işte seni kullanacak cinsellik için manipüle etmek için de bu laflari söylüyor orspucocu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer hoşuna gitmeyen seylerse ve evlilikte yasamaliyim diyorsan direkt ayrıl. Yavaş yavaş duyarsız hale getirecektir çünkü
06 Yorumla
Soran1 yılNormal gibi davranıyor
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaç?
Soran1 yılBen 22 o 28
Cevap sahibi1 yılİşi gücü yerinde mi? Durumu iyi mi?
Soran1 yılBiraz
Cevap sahibi1 yılYavrum açık ve net konuşacağım.
Libidosu düşük biri değilim gayet yüksek libido. Fakat yaşım gereği evlenecek yastaysam ve işim gücüm yerindeyse, konuştuğum kadınla da evlilik düşünüyorsam el ele tutuşmak dışında zorlamayı geç teklif bile etmem hele ki rahatsız olduğunu görüyorsam.
Niyeti belli.
Gene de yeterince tanıdığını düşünüyorsan açık açık konuş. Evlilik öncesi böyle şeyleri yaşamak istemiyorum. Karım değil misin n'olacak cümlesi dışında da hiçbir cümlen bu şeyleri yaşamak için heveslendirmecek beni. Bunu söyle ve bekle. Biraz unutturup duygusal anlamda bağlayıp yeniden devam etmek isteyebilir dikkat et. Eğer sabırsızsa ve tutumunun kesin olduğunu görürse pek yakın zamanda ayrilacaktir. Tekrar edeyim ayrilmiyorsa tamam seviyor deyip düşme. Cinsellik için 3 yıl sabredip bekaretini aldıktan sonra tekmeyi vuran tanidiklarim var
Öpmek cinsellik mi oluyor
12 Yorumla
Soran1 yılYok canim
- 1 yıl
Kiz belli ki rahatsiz oluyor
1 yılbi kere ver gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar ileri gidiyor
00 Yorumla
1 yılEvlenmeden verme bence reis
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİstemiyorsan izin verme. Bazı erkekler sırf böyle kötü niyetle yapıyor anlamazsın bile.
00 Yorumla
1 yılDerhal uzaklaşmalısın!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Canın çekiyorsa ver, yoksa git
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİstemiyorsan yapma, ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİzin verme tavrını koy evlenmeden olmaz de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Yapma zina haram
20 Yorumla
1 yılAyrıl
00 Yorumla
1 yılNe buluyorsunuz ya bu erkeklerde
00 Yorumlayapma istemiyorsan
00 Yorumla
1 yılUzak dur yapma
00 Yorumlaİstemesi normal
00 Yorumla