Kadınlar nadir yapabiliyormuş bu yüzden inanmıyor ama gerçekten mastürbasyon yaparken fışkırıyor yani bir bardağı dolduracak kadar sıvı çıkıyor ve bu idrar değilmiş araştırdım bunun bir adı varmış şu an aklımda değil biraz değişik ismi var ama yapabiliyorum diyorum inanmıyor? Biraz zahmetli oluyor bitek eksi yanı etraf ful zevk suyu oluyor çünkü çok fazla fışkırıyor mesela boşalmadan önce de fışkırıyor tam boşalırken daha çok sıvı çıkıyor ve kokusu yok berrak beyaz bir sıvı. Neden inanmıyor onu anlamıyorum şanslı olamaz mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kızlarda fışkırarak boşalma olmaz. İdrar kaçırma. Zevk suyu çıok gelir bu normal ama fışkırma yok . Bunun sebebi PROSTAT tok. O izlediğiniz filmler hepsinde işiyorlar o filmlerin hemen hepsinde incleyin idrar deliğinden akar. ve çok sıvı içtikleri için sarı değil beyaz akar. çünkü film için çok su içerler. . oradaki amaç erkeklere kadınların boşalmasını göstermektir. Ama bunu bir kadına Göstersen güler. bende niye olmuyor diye. evlilerede göstersen en tecrubeli kadına da göstersen öyle olmadıgını bilir. Çiş kaçırma kzılarda olan birşeydşir ağır kaldırma halter gibi ya da dogum sonrası . Orgazm olurken çiş kacırma zevk te evrebilir. Bu mesanenn aşırı dolu olamsındna kaynaklıdır. G NOKTASI yoktur golfenberg denen adam şunu söylemiş kadınalrda Körelmiş prostat olabilir, Belkide vardır. Bununun uzerine kadınların idrar deliğini vajina içinden okşayarak haz oluşturmaya girmiş ve idrar kaçırmayla orgazm arası hissi bulmuş ama burada zaten sen çiş dolu mesanye baskı yapıyorsun hazzı alınca kaçırır bu sıvı idrardır. kadınlarda püskürtme mekanizması yok bunu tek bir şey yapar prostat gibi sıkıştırıp baskılayan bir şey. Orgazm esnasında rahim kasılır orgazmdan 1 dakika içinde beyaz sıvı akar. dersin ki kadın boşaldı ayda boşaldım. hayır o aslşında rahimin memenun olmasındna kaynaklı tepkidir ve beyaz sıvıyla hasar aldıysa tamir etmeye yolladıgı sıvı benimle ugraştılar hasar var mı diye beyaz akıntı yollar. Aham boşaldım ben dersin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBir erkeğin bir kadının squirting (kadın boşalması) yapabildiğine inanmamasının birkaç olası nedeni olabilir. Bu genelde, konuya dair bilgi eksikliği, yanlış inanışlar veya sosyal tabularla bağlantılıdır. İşte bazı nedenler
1. Bilgi Eksikliği
Birçok insan, kadın anatomisi ve fizyolojisi hakkında yeterince bilgi sahibi değil. Squirting'in bir efsane veya abartı olduğuna inanan kişiler olabilir.
2. Medya ve p*rno Yanılsamalar
Squirting genellikle p*rno abartılarak gösterilir ve bu durum, gerçeği anlamayı zorlaştırabilir. Bazı erkekler bunun sadece bir kurgu olduğunu düşünebilir.
3. Tabular ve Utanç
Cinsellik hakkında konuşmak birçok toplumda hâlâ tabu. Erkekler bu konu hakkında yeterince açık konuşmadığı için, yanlış algılar yaygın olabilir.00 Yorumla
1 yılİdrar yollarının etrafında dışardan bakılınca gözle görülmeyen, içerden kamerayla girildiğinde idrar yollarında görülemeyen küçük bezler vardır. Bazı kadınlarda bu bezler idrar yollarının son kısmına doğru olabileceği gibi, bazı kadınlarda ise idrar yollarının etrafında tamamen olabilir. Bu bezlerin salgıları dışarıya fışkırarak gelebilir. Yani aynen erkeklerde olduğu gibi, nasıl 1 ila 5 ml sperm geliyor. Kadınlarda da orgazm esnasında bu bezlerin bir uçları idrar yollarına içerisine açılır ve oradan aynen erkek orgazm gibi bir orgazm yaşayabilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılben inanırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılonedio.com/.../kadin-bosalmasi-olarak-bilinen-squirt-gercekten-var-mi-yoksa-bir-yetiskin-film-efsanesi-mi-968646
işin doğrusunu bu linkten okuyabilirsin.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok nadiren görülen bir şeydir böyle bir kızla sevişmek fışkırırken oral yapmak kadar mükemmel bir zevk olamaz
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısın da nadir oluyor diye bende olamaz mı yani yapabiliyorum diyorum çoğu arkadaşım inanmıyor videoyada çekip atamam güvenemiyorum ama bir bardak kadar fışkırıyor
Cevap sahibi1 yılNeden inanılmasın anlamadım ama sen mükemmel bir özellik taşıyorsun inan bana böyle bir kıza fışkırırken emerek oral yapmak suyunu tatmak yutmak isterdim ki bu en özel yaşanabilecek bir zevk olurdu
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bununla karşılaştım ben 10 dakikada 3 kez falan bu şekilde boşaldı ama bütün motivasyonumu bozdu her yer sırılsıklam
04 YorumlaOlabilirsin tabiki, ama seninde dediğin gibi her kadında olan bir şey değil, nadir görülür, bu nedenle görmeden inanmak istemeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO kadar fışkırma olmaz bardağı dolduracak kadar squirting öyle bir şey değil sen farkında olmadan isiyorsin muhtemelen ayrıca o dediğin şey aynı döl gibi beyaz olur renksiz olmaz
04 Yorumla
1 yılŞans mı bilmem ama bunu skor için yapma. Kendini daha fazla tanı ve zevk almaya bak.
02 Yorumla- 1 yıl
Şanslı olduğunu düşünüyorum.
sen mi şanslısın senin erkek arkadaşın mı şanslı. bana denk gelmedi hiç harika bişey olmalı
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞansli demissin de bence bu bir sans degil yani ben istemezdim
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendini her kadin yapamaz diyerek motive ediyorsun bence😂 tamam yapabiliyorsun anladik da bunu başarı gibi anlatman komik
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. valla gec bosaldıgım icin penisimi içinden cıkartan kadın gördüm boşalınca
00 Yorumla
1 yılEvet çok nadir bayanlarda görünüyor inanmamasi normal yaşadıktan sonra mecburen inanır
00 YorumlaBu olayı eski sevgilimde yaşamıştım öyle normal de akmıyor basınçlı oluyor bir de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O konuda inanmıyorum arkadaşım sende nasıl oluyor detaylı bilgilenmek iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet nadir ve senin gibi fazla fiskirtabilenler daha nadir. Neyine inanmiyor anlamadim idrar oldugunu falan mi dusunuyor
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılbazi erkekler icin bulunmaz nimetsin o zaman bazilari icin de yatak yorgan batiran bi uyuzsun dkdjdkjd
Cevap sahibi1 yılhe tereddut etmeden batiririm diyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılŞunu gözümün önünde yapsın dilesin ne dilerse o kadar şehir efsanesi 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle nadir kadınlar öküzlere denk geliyor ya yanarım ona yanarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCok zevk alinca kontrol edemeyen kadinlarda olur.
00 Yorumla
1 yılŞırınga ile doldurunca olur ama bu squirting olayı nadirdir
03 Yorumla- 1 yıl
Güzel
- 1 yıl
Po. rnolarda içini doldururlar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılSen kutsal bir kadınsın ve erkeğin çok şanslı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKim inanmıyor ben inanıyorum başıma geldi
11 Yorumla- 1 yıl
Fışkırıyor resmen güzel oluyor
1 yılEvet şanslısın ama senin için zor olur
17 Yorumla- 1 yıl
Gerçek ilişkin oldu mu hiç o daha zor olur
- 1 yıl
İçindeyken boşaldığında düşün. Yani içindeyken boşalmaz suyun delirirsin titrersin
- 1 yıl
Evt ve çekene kadar sen kivranirsin ve titreer çığlık atarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÖyle bir şey var
14 Yorumla- 1 yıl
Görmeyen bilmeyen inanmaz ama öyle bir durum var yani ben de biliyorum her kadın her kız yapamaz onu
- 1 yıl
Evet gerçekten şanslısın ve seninle evlenecek olan da çok şanslı
Gizli Üye(25-29)1 yılHer kadın yapabilir sadece zamanlama önemli boşalma sırasında idrar varsa idrarla birlikte çıkar sıvı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yalandır çünkü genelde filmlerde çiş yapıyorlar
06 YorumlaYavrum çiştir o çişş.
00 Yorumla
1 yılbırak onu sana inanalara gel sen :D
00 Yorumla
1 yılEvett sqirting mi ne çok nadir olur o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHarikasın... Görmek süper olurdu.
00 Yorumla
1 yılAbla nasil yaprin
55 Yorumla- 1 yıl
Fark etmeden olmaya başladı ben 13 yaşımdan beri mastürbasyon yapıyorum o zamanlar böyle bişey olmuyordu ufak bir ıslaklık oluyordu ama yasım büyüdükçe yani şu an 18 yaşındayım ve her mastürbasyon yaptığım zaman bir bardak dolusu yatağa fışkırıyor ve çok zevk veriyor sadece örtüler batıyor makineye atıyorum
- 1 yıl
Bende neden olmuyo
- 1 yıl
Benfe inanamadim basta ama ciddisin baya konuda
1 yılİzlemek güzel olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAnatomik olarak imkansız çünkü
09 Yorumla- 1 yıl
İnanmıyorum demedim ki sadece anatomik olarak imkansız o bahsettigin idrar olabilir
- 1 yıl
Araştırmalarda bu imkansız bir şey deniliyor
- 1 yıl
Biliyorum idrar yapma isteği gibi bir şey
- 1 yıl
Anladım yanlış araştırmıştım demek ki bir daha bakacağım
Kadınlar idrar yapıyorlar
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılİlişkide de yapabilir misin?
00 Yorumla Iyyy
218 Yorumla- 1 yıl
Ne iyu
- 1 yıl
Sen sanki yapmiyon
- 1 yıl
Hahshahshsh bu nasil bi konusma ya çok kötüsün aden
- 1 yıl
Tm kanka sus
- 1 yıl
Kanka sen niye iyy yaziyosun normal bisey anlatiyo kiz
- 1 yıl
Goster
- 1 yıl
Sakin olun hanımlar 😂😂😂
- 1 yıl
Sen sus
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sallıyorsun
01 Yorumla
1 yılMerhaba ben jinekologum o idrar
04 Yorumla- 1 yıl
İdrarla karışık işte
- 1 yıl
Valla helal olsun her kadın yapamıyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. O olay squrting dir
10 Yorumla
1 yılCünkü her kiz fiskrtmaz
03 Yorumla- 1 yıl
Bakireyle alakasi yok evlilerde fiskiriyor dedigim gibi kizlarin 10 da iki veya üc fiskirir
- 1 yıl
Uyudunmu
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılgörmek lazım her kızın harcı değil :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen fışkırtıyon mu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Geçen film izledim kadın baya fiskirtti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılS et ne önemi var
00 Yorumla
1 yılBen ınanırım ve senden bana lazım
00 YorumlaInanirim gordum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılinana git sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. çok nadirdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok severim
00 Yorumla
1 yılGörmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnanırız kii