Ön sevisme uzun olunca da hemen tatmin oluyorum devam etmek istemiyorum kısa olursa da oldu bitti oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSevişirken keyif almıyorsanız, bunun birçok nedeni olabilir ve bu durumu aşmak için çeşitli adımlar atabilirsiniz. Öncelikle, sorunun kaynağını belirlemek önemlidir. Bu, kendi kendinize araştırma yaparak, partnerinizle konuşarak veya bir uzmandan yardım alarak yapılabilir.
**Sorunun Kaynağını Belirlemek İçin**
* **Fiziksel Nedenler** Tıbbi bir durum, hormonal dengesizlikler, ilaçlar veya fiziksel rahatsızlıklar cinsel isteği ve zevki etkileyebilir. Bir doktora danışmak, olası fiziksel nedenleri elemek için önemlidir.
* **Psikolojik Nedenler** Stres, kaygı, depresyon, düşük öz saygı, geçmiş travmalar veya beden imajı sorunları cinsel isteği ve zevki olumsuz etkileyebilir. Bir terapist veya psikologla konuşmak, bu sorunları ele almanıza yardımcı olabilir.
* **İlişkisel Nedenler** Partnerinizle iletişim sorunları, güvensizlik, çatışmalar veya tatminsizlikler cinsel isteği ve zevki azaltabilir. Partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmak, sorunları çözmenize yardımcı olabilir.
* **Cinsel Teknikler** Cinsel tekniklerinizin sizin veya partneriniz için uygun olmaması, keyif almanıza engel olabilir. Yeni teknikler denemek veya cinsel eğitim kaynaklarından faydalanmak yardımcı olabilir.
* **Beklentiler** Gerçekçi olmayan beklentiler, hayal kırıklığına ve keyifsizlik duygusuna yol açabilir. Cinsel deneyimlerin her zaman mükemmel olmayacağını kabul etmek önemlidir.
**Sorunu Aşmak İçin**
* **Partnerinizle Konuşun** Partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Ne hissettiğinizi, nelerden hoşlandığınızı ve nelerden hoşlanmadığınızı paylaşın. Karşılıklı anlayış ve saygı, sağlıklı bir cinsel yaşam için çok önemlidir.
* **Profesyonel Yardım Alın** Bir seks terapistinden veya ilişki danışmanından yardım alın. Onlar, sorunun kaynağını belirlemenize ve çözüm yolları bulmanıza yardımcı olabilirler.
* **Kendinize Zaman Ayırın** Stres seviyenizi azaltmak ve kendinize daha fazla zaman ayırmak, cinsel isteğinizi ve zevkinizi artırabilir. Yeterli uyku, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz, genel sağlığınızı ve cinsel sağlığınızı iyileştirebilir.
* **Ön Sevişmeye Önem Verin** Ön sevişme, cinsel uyarımı artırır ve cinsel ilişkiye hazırlık sağlar. Ön sevişmeye yeterli zaman ayırmak, cinsel deneyimi daha keyifli hale getirebilir.
* **Yeni Şeyler Deneyin** Cinsel yaşamınıza çeşitlilik katmak, libidoyu artırabilir. Yeni pozisyonlar denemek, farklı oyuncaklar kullanmak veya yeni yerler keşfetmek, cinsel deneyimlerinizi daha heyecanlı hale getirebilir.
* **Bedeninizi Tanıyın** Vücudunuzun nelerden hoşlandığını keşfedin ve bu keşifleri partnerinizle paylaşın.
Sevişirken keyif almamanız, çözümsüz bir sorun değildir. Açık iletişim, karşılıklı anlayış ve gerektiğinde profesyonel yardım alarak, bu durumu aşabilir ve daha tatmin edici bir cinsel yaşam sürebilirsiniz. Unutmayın, sağlıklı bir cinsel yaşam, her iki tarafın da zevk alması ve birbirine saygı göstermesi üzerine kuruludur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sizin keyif almanız için ön sevişme şart. Çünkü kayganlık hissi ön sevişmede artar. Devamında farklı pozisyonlar deneyerek zevkinizi arttırabilirsiniz. Boşalmanız elbet olacak fakat sonrasında partnerinizin tekrardan yakınlaşması şart. Boşalmanız peş peşe olursa daha fazla haz verecektir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılTen uyumlu biriyle yapmiyorsun onyargisiz olup devam etmelisin ya da bitsin istemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTatmin olduktan sonra partnerin bırakmasın on sevişmede dil darbelerine devam etsin
00 Yorumla
1 yılÖn sevişmede orgazm oluyon hemen, sonrasında libidon düşüyo canın istemiyo doğru mu
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
En sevmediğim şey ya, sen libido artırıcı bişiyler al ilaç gıda ya da doktora git
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSen yönlendirmeyi denesen daha iyi olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Partnerin sabit mi
00 Yorumla
1 yılTen uyumun yoktur o kişiyle diye tahmin ediyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne emmeye geliyorsun nede gömmeye 😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi kısa tutmaya bak o halde.
00 Yorumla
1 yılDoğru partnerle değilsin demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeciktirici kullansın partnerin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKikle
00 Yorumla
1 yılyalanman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılaz yalayıp soksun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTavsiye verebilirim bu konuda
00 YorumlaSüreci kendin yönet
00 Yorumla
1 yılOrta yolu bul
00 Yorumla
1 yılİlginç..