beni tanımadğın için hakkımda ön yargılı davranıyorsun niyetim senin kim oldğunu öğrenmek değil konuşmak ve konuştuğmuz herşeyin aramzda kalması adına yemin ederim
yazışırdı evet bunu biliyorum ama o kadar görüntü atmazdı zaten buna gerek kalmazdı kimse onun yazdıklarına çok uzun süre dayanamazdı yani diyenler öyle derlerdi
onu tanıyan ve daha önce sexting yaptığı biri ondan tahmin edemiceğin kadar para teklif edip sadece göğüs fotosu istemiş atmamış yalvarmış yakarmış yok arkadaş atmamış gel zaman git zaman derken bu adam beni buldu bana onun göğüslerini fotosunu al bul ayarla benden ne istuosan al falan diyo yağmura söyledim kızım böyle böyle biri var biliyorum dedi hee adam sana kaçpara teklif etmiş neden kabul etmedin ztn daha çnce sexting yapmışsın dedim boş ver deyip es geçti
ve o adam bana hala ara ara sorar ysğmur nerde diye bilmiyorum deyip konuyu kapatırım ama adama dünyadaki bütün göğüsleri vaaf etsen üstüne para versen yok arkdş illaki onunkiler olcak
onunla sexting yapanlar yğmur ortdan bir kaç gün kaybolunca bana onu sormak için yazarlar ama bi gör nerde o ne zaman gelr yapma ya felan diyorum neyin nesi bu hani niye bu kdr ilgilsiniz kıza hepsi aynı ağızdan aynı şeyi söylüyor kaç kişiyle sexting yaptık görüntülü sesli ama biz bu kız gibsini görmedik hemde sadece yazışmayla diyorlar ama hepsi aynı şeyi söylüyor. r haklılar bilmiyorum
Hayret ben gördüm ama 😅 Van'dan atıldım dedikodumu yaptılar beni para karşılığı anal yapıyor yurda arabayla bırakıyorlar vs falan diye hakkımda yalan yanlış şeyler söylediler dedi ama bence gerçekti be
Çok büyüktü fazla beğendim diyemem ama genel olarak vücudu yüzü güzel bi kız hele kilo almadan önceki haline bayılıyorum bi kere reel yapmak nasip olmadı..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
var evet açık resimler
Merak ettim doğrusu 😅
Evet var şimdiye kadar kimse görmedi 😂
Kendin için mi çekiyosun niye kimse görmüyor 😅
Ben mi seni engelledim sen mi beni acaba kimsin engelli yorumu diyor 😂
Sen engellemişsin 😌
Adını ver bakim
Napcan ki adımı bilsen ne degiscek
Engeli kaldırırız be yaa
Kaldirmazsin da Burak benim adım
Tanışıyoruz o zaman seninle ben boş yere engellememişimdir 😂
Bilmem belki kafam güzelken biseyler olmustur ben hatirlamadim seni 😅
Bilemiyorum olabilir 😂
Bu sorunun hatrina bi af çıksa 😌
Buradaki adını bilsem çıkabilir ama burada ki adını bilmiyorum
Burak6162
Umut yok heralde
O değilde neden engelledim acaba
Bilmem bazen fevri davranabiliyorsunuz siz kızlar
Haketmiş olabilirsin
Bilmiyorum hatırlamıyorum ki ama bi şansı hakediyorum bence
Açtım ya zaten
Var var
Ne var ki 😊
Galerimi kimse göremez.
Var, diş şeklindeki jelibonla fotom var
Utanılacak bir sorun yok
Birgun olmustu herkesin olmustur. Şu an yok
Yok öyle
Yok boş
Olmaz mı
Var.
hayır yok
Ama nude atmissindir illaki birine
hayır
Yağmur neler atiyodu ama bi bilsen
oda atmaz
yapmaz böyle bir şey diye umuyorum
veya bunu idda ediyorsan kanıtın var mı?
Yapiyodu zamanında şimdi napiyo bilmiyorum bi ara videosu vardı sildim başkasına göstermek bize yakışmaz
kanıt görmeden sana inanmam
Sana bunu gösteremem ama yemin olsun yapıyordu hemde yüzünü bile saklamadan
söz aramzda kalcak
?
Gerek yok bence kim olduğumu öğrenmek istiyosun boş ver
yeminle amacım o değil
beni tanımadğın için hakkımda ön yargılı davranıyorsun niyetim senin kim oldğunu öğrenmek değil konuşmak ve konuştuğmuz herşeyin aramzda kalması adına yemin ederim
Konuş burdan nolcak sanki
burdan olmaz kızın hakknda burdan konuşmak ona hakszlık olur
Gizlen sor ya da neyse boş ver ya
peki tamam ☹️
bu bilgi sana nasıl ulaştı bunu sen dışında kimlere yaptı ve neden?
Kendi atti bana başka kim gördü bilemem ama parayla satıyordu bence Van'da da reel yaptığı duyulmuş ve kovulmuş diye biliyorum
ne kadar ücret karşlığında ve sana ne attı tam olarak
Ben para vermedim diğer söylediklerim tahmin.. yüzünün göründüğü kamerada soyunup özel yerlerini oksadigi bi video
sana attığı neydi?
bunu yapacağını sanmıyorum yapmaz hadi diyelim ki yaptı sana neden bunu yapsın karşlıksız hiç bişeysiz sana neden böyle bir iyilik yapsın
Severdi beni attı niye imkansız bir durum mu
benim yağmuru tanıdığım kadarıyla imkansız
yağmur böyle biri değil olamaz da
Sen öyle san niye sexting yaptıkları bu kadar bayılıyodu saniyosun
Seni ikna etmeye ugrasmiycam keyfin bilir
son yazdığını anlamadım
yazışırdı evet bunu biliyorum ama o kadar görüntü atmazdı zaten buna gerek kalmazdı kimse onun yazdıklarına çok uzun süre dayanamazdı yani diyenler öyle derlerdi
Sen böyle düşünmeye devam et ben nerden soylediysem burada seni ikna etmeye uğraşıyorum resmen bb
doğruysa bile ben ona bunu yakıştırmadğımdan inanamıyorum ve üzülüyorum ona böyle bişey yaptığı için
sana videoyu ne zaman atmıştı peki eski video mu beğendin mi vücudunu falan
Baya oldu güzel hatun ben severim yağmuru ama artık eskisi gibi değil heralde akillanmis
eski dediğin mesela ne kdr oldu
2 yıla yakın olmuştur sanırım
çok olmuş ve ben bunu senin dışında kimseye yaptığına inanmıyorum bu arada şanslısın onun vücdunu görme şansını yakalamışssın
Evet libidosu çok yüksek ve güzel bir kız reel yapacaktık ama olmadı işte şans
onu tanıyan ve daha önce sexting yaptığı biri ondan tahmin edemiceğin kadar para teklif edip sadece göğüs fotosu istemiş atmamış yalvarmış yakarmış yok arkadaş atmamış gel zaman git zaman derken bu adam beni buldu bana onun göğüslerini fotosunu al bul ayarla benden ne istuosan al falan diyo yağmura söyledim kızım böyle böyle biri var biliyorum dedi hee adam sana kaçpara teklif etmiş neden kabul etmedin ztn daha çnce sexting yapmışsın dedim boş ver deyip es geçti
ve o adam bana hala ara ara sorar ysğmur nerde diye bilmiyorum deyip konuyu kapatırım ama adama dünyadaki bütün göğüsleri vaaf etsen üstüne para versen yok arkdş illaki onunkiler olcak
onunla sexting yapanlar yğmur ortdan bir kaç gün kaybolunca bana onu sormak için yazarlar ama bi gör nerde o ne zaman gelr yapma ya felan diyorum neyin nesi bu hani niye bu kdr ilgilsiniz kıza hepsi aynı ağızdan aynı şeyi söylüyor kaç kişiyle sexting yaptık görüntülü sesli ama biz bu kız gibsini görmedik hemde sadece yazışmayla diyorlar ama hepsi aynı şeyi söylüyor. r haklılar bilmiyorum
Hayret ben gördüm ama 😅 Van'dan atıldım dedikodumu yaptılar beni para karşılığı anal yapıyor yurda arabayla bırakıyorlar vs falan diye hakkımda yalan yanlış şeyler söylediler dedi ama bence gerçekti be
gerçek doğru allah bilir ifitira atmak doğru olmaz
ama şunu merak ediyorum o adamın merak ettiği kadar görülmeye değer föğüsleri var mıydı? sen gördün biliyosun sence
Çok büyüktü fazla beğendim diyemem ama genel olarak vücudu yüzü güzel bi kız hele kilo almadan önceki haline bayılıyorum bi kere reel yapmak nasip olmadı..
büyüktü derken bedeni kaçtı tarif edecek olsan mesela
detayını
Göğüs bedenlerini bilmem ama 90 vardı heralde
peki nasıldılar
Güzeldi ama ben büyük sevmiyorum büyük seven için süperdi
ben aslında sarkık mı kahverengi bölgesi nasıl ucları felan o anlmda sordum
Yani büyük olunca sarkıyor biraz uçları belirgindi diye hatırlıyorum kahverengisi iyiydi bi videosunda domalmisti kameraya şeyini okşuyordu off ♥️
sen bu gece cenabet olursun onu düşünerek kesin
Yoo o kadar da değil
peki i gclr
Sanada canın sıkılırsa yaz
onlatr twitterda
evet