1 yıl30 yaşına gelmiş olmanıza rağmen cinsel isteğinizin azalmaması son derece normaldir ve endişelenecek bir durum değildir. Cinsel istek, kişiden kişiye büyük farklılıklar gösterir ve yaşla birlikte azalması beklenen evrensel bir kural yoktur. Bazı kişilerde cinsel istek yaşam boyu yüksek kalabilir.
Cinsel isteğinizi etkileyebilecek birçok faktör vardır ve bunların yaşla ilgisi olmayabilir
* **Hormonal Denge** Hormonal dengeniz, cinsel isteğinizi etkileyebilir. Tiroid sorunları, stres ve diğer hormonal dengesizlikler cinsel isteği azaltabilir veya artırabilir. 30 yaşınızda hormonal dengeniz hala yüksek olabilir.
* **Fiziksel Sağlık** Genel fiziksel sağlığınız, cinsel isteğinizi etkiler. İyi bir fiziksel sağlık, genellikle yüksek cinsel istekle ilişkilendirilir.
* **Psikolojik Durum** Stres, kaygı, depresyon gibi psikolojik durumlar cinsel isteği azaltabilir. Ancak, stres seviyeniz düşükse, cinsel isteğiniz yüksek kalabilir.
* **İlişki Durumu** Mutlu ve tatmin edici bir ilişki, genellikle yüksek cinsel istekle ilişkilendirilir. İlişkinizde sorunlar varsa, cinsel isteğiniz azalabilir. Ancak, ilişkiniz sağlıklıysa, cinsel isteğiniz yüksek kalabilir.
* **Kişilik Özellikleri** Bazı kişiler doğal olarak daha yüksek bir cinsel istek duygusuna sahiptir. Bu, genetik faktörler veya kişilik özellikleriyle ilgili olabilir.
* **Yaşam Tarzı** Alkol, sigara ve uyuşturucu kullanımı cinsel isteği azaltabilir. Sağlıklı bir yaşam tarzı, genellikle yüksek cinsel istekle ilişkilendirilir.
* **Cinsel Deneyimler** Olumlu cinsel deneyimler, cinsel isteği artırabilir. Olumsuz deneyimler ise, cinsel isteği azaltabilir.
Özetle, 30 yaşında cinsel isteğinizin yüksek olması tamamen normaldir ve endişelenecek bir durum değildir. Ancak, cinsel isteğinizde ani bir değişiklik yaşarsanız veya cinsel yaşamınızda sorunlar yaşıyorsanız, bir doktora veya seks terapistine danışmanız faydalı olabilir. Onlar, cinsel isteğinizi etkileyebilecek olası tıbbi veya psikolojik nedenleri belirlemenize yardımcı olabilirler.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bu ihtiyaç, Taamamen hormonlara bağlı. Menapoza girdiğinde ayvayı yersin. O zmana kadar 14-16 yılın var. gelirken vajınanın tadını alsana. mastürbasyon guzel bir şey 35 yaşındada kızlar yapıyor illa evlenmek zorunda değil insanlar. Asıl sorun elini oraya attığında orada artık bir şey hissetmemen olur. Gerekirse oyuncak al doyur. Birde bu oay işsizlikten kaynaklıdır rahatsan yap canını çıkar vajinaının sadece klitoris derisi soyulcak kadar yapma , Libido kaıdn için iyidir erkekelrden üstün hissettirir klitoris gücü. hayata. mınızdan bağlısınız bu güzel bir şey
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle öyle düzenli olmalı ve tatmin edici. Yani bir cinsellik yasarsin seni cok tatmin eder. Ayni karnin acken tam yemek yiyip doymak gibi bir cinsellik yaşarsın sadece atistirirsin. O da açlığını giderir ama yine acıkır yine istersin. Duzenli cinsellik şart
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Ben de senle aynı durumdayım. mastürbasyon yetmiyor o nedenle aynı kendim gibi hiç yapmamış birini bulup sevişmeli şeyler düşünüyorum bozmadan. Sence mantıklı mı
01 Yorumla
Soran1 yılBakir olanlar ilgimi çekmiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılazalmaz çünkü normaldir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılLibidon yüksekse düzenli seks yaptıkça artacaktır. Kendimden biliyorum. :) bunun sonu yok.
41 Yorumla
Soran1 yılFenaymış
1 yılYaşın henüz çok genç, çıtır kategorisinde son hala bana göre 😊 cinsel isteğin azalmaz yani, senin baya tecrübeli birine ihtiyacın var, tek eksik yanın bu 😉
02 Yorumla
Soran1 yıl😉
- 1 yıl
Zor denk gelir senin gibisi 😊♥️
1 yılCinsel isteğin yaşla bir alakası yok belli bir yaşa kadar. 30 yaştan sonra aksine cinsel istek daha da artıyor ve bu senin sağlıklı olduğunu gösteriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılneden azalsın ki.. düzenli de olsa farketmez.. insanın içinde varsa bu arzu istek 50 yaşında da devam eder
04 Yorumla
Soran1 yıl@Merve296 70 yaşında bile yapan var
- 1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet düzenli seks olsa hayatında bu istek azalır biraz daha. Haftada 1 yapsan dahi azalir mastürbasyon yaptığın için daha rahat hissediyorsun ve yapıyorsun.
00 Yorumla
1 yılCinsel istek ister 15 yasında ol ister 55 yasında fakat yine de azalmaz nefsimiz gereği kanun budur
30 Yorumla
1 yılDüzenli seks yapmadığından olabilir bazı bayanların videoları çok yüksek olabilir sanırım senin de libidon çok yüksek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal mastürbasyon yapıp cinselligini yaşamakta her yaşta güzel olur hele birde sevgili ile birliktelikler tavan yapar cinselligin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaş, cinsel isteğinin zirve yaptığı yaş... Azalmaz, artar...
01 Yorumla
Soran1 yılSağol dayı
1 yılBu yaşlarda daha da artıyor 40 a doğru düşüşe geçer
05 Yorumla- 1 yıl
Sen kendin kaldirabilirsin ki
Soran1 yılYok onlara uyarı gitsin istiyorum ben
- 1 yıl
Hm anladım o zaman tek tek sikayet et belki kaldırılır o şekilde
Soran1 yılYazdım zaten kizlarsoruyora
- 1 yıl
Tamamdır o zaman 🥰🥰🥰🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYapsan da azalmaz.
İşin bitene kadar isteğin olacak.07 Yorumla
Soran1 yılÖlene kadar mı yani
- 1 yıl
Yok yaşlanıp hormonların zayıf düşene kadar.
- 1 yıl
Ohaaa. 70 yorum mu gelmiş buna. Şaka mı bu?
Soran1 yılValla hiç fark etmedim sen söyleyene kadar :D
- 1 yıl
Güncellemeyi okuyunca yorumlara bakayım dedim de.
O kadar soru var, böyle soruya talep gelmiş daha çok.
Neyse, site nüfusunun beyin ölümü büyük oranda gerçekleşmiş.
Soran1 yılSorumu neden küçümsüyorsun
- 1 yıl
Sorunla sorunum yok.
Genel tespit sadece.
1 yılyaşında ne var görende moruksanacak))))))))) bende bile süper
02 Yorumla
Soran1 yılGençlikteki gibi istekli olmazsın diyorlardı eskiden.
- 1 yıl
valla duygu bitmz asla tek fark gençken günde 2-3 sonra günde 1 daha sonra haftada 3-4 şimdi 2-3
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılseks hayatın olmadığı için olabilir ya da düzenli yaşamadığın için olabilir ya da doyumsuz birisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaradılışımızda var zaten sağlıklı bir insan cinsel isteği olur zaten eğer istek yoksa sağlıklı biri değildir
Tâbi istek olacak ama bu sapıklık edilecek anlamına gelmiyor kimseyi rahatsız edeceksin anlamına da gelmez
Cinsel istek cinsellik yaşayarak dizginleyebilirsin
Başka yolu mastürbasyon yaparsın o da kısa süreliğine çözüm olur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAzalmaz evli deilsek zor valla bend ayni yastayim ve benimde azalmadı evlenmekte sacma guvenmedem herkesle yasamakta olmaz bende seninle ayni dueumdayim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBenimde 40 be hiç azalma yok aksine daha da artıyor cinsel istek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. düzenli seks dizginliyor o isteği ancak. bi yap bi yapma olunca daha çok artar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılkadınlar 30 dan sonra ateslı ve sınırsız oluyo ztn
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNe güzel işte eşin ya da sevgilin bu durumdan mutludur
00 Yorumla
1 yılbenim de ayni, 8 saat sevissem doymuyorum gercejten, bizim nesil boyle galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbu yaşlarda çok fazla olur kontrol edemrzsin gözün herşeye kayar mı
08 Yorumla
Soran1 yılYoo
Cevap sahibi1 yılNasıl yoo sen çok ateşlisin doyumsuzsun her şey her yaş gözün kayar farklı tenlerle yapmak istersin çok lbiidpn yüksek mi
Soran1 yılGözüm kaysa da çok yansıtmak istemiyorum çünkü aşırı abaza çekiyorum
Cevap sahibi1 yılTamam ben demedim gidip yansıtıyorsun içten içe düşersin ilgini çelen olur ama içinden libidon yükselir anlamadın ama içten içe gençlere düşersin yaşlılara mı
Soran1 yılYaşlı değil de olgunlar ilgimi çekiyor. Güçlü istekli sportif gençler de ilgimi çekiyor 😋
Cevap sahibi1 yılOlgunlar mı 50 55 ilgin çeker gençlerde de öğrenciler sana düşer mi
Cevap sahibi1 yılKendini ifade edemiyorsun bu libido ile birde
Soran1 yılBen seninle konuşmayı sürdürmek istemedim sadece.
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni doyuracak bir partnerin yok da ondan neden olacak başka :D
02 Yorumla
Soran1 yılKomik değil
Cevap sahibi1 yılEl alışkanlığı o aslında, gülmedim yani
Gizli Üye(30-35)1 yılAzalmaz dahada artar Şu an en ısteklı ve ateslı olacagın yaslardasın sevişmelerin mükemmel gecer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılVaginal orgasm olamadığınız için bedeniniz doymuyor
00 Yorumla 30 çok gibi bide azalmadı diyor daha yeni tanisiyorsin bir kadın olarak
02 Yorumla
Soran1 yılNeyle tanışıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılikimiz de bu hasretimize son versek ya
03 Yorumla
Soran1 yılBakirlerle işim olmaz
- 1 yıl
Yaaa beni üzersen böyle olur işte dkdkdkdkdk
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYeterince sert ve baskın ilgiyi almamışsın
02 Yorumla
Soran1 yılCinsellikte mi
- 1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılHic mi yasamadin ya
02 Yorumla
Soran1 yılyaşadım ne alaka
- 1 yıl
Bence libidon cok yuksek en son me zaman yaptin peki
Azalmaz ömür boyu gider, gereksiz bir şey ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBen 40 oldum hala tavan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 27 yaşındayım 16 yaşımdan beri iki günde 1 ve 2-3 posta atıyorum yine bitmedi azalmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Duzenli olimca daha cok istersin
00 YorumlaZamanı gelmiş demek ki...
00 Yorumla
1 yılDüzenli seks yapanlar da öyle olabiliyor
00 YorumlaAynı yaştayız ve sorunumuz ortak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Istekten ziyade insan duygusal yakınlık istiyor
01 Yorumla
1 yıl50 yaşta biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılTam tatmin yaşamadığın için
00 Yorumla Ne sıklıkla yapıyosun?
00 Yorumla
1 yılSağlam bir partner gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılBenimde azalmiyor azalmasin da zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. bende senden farklı değilim
00 Yorumla
1 yıl30 35 yaş arası zaten yüksek olur istek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYeterli tatmine ulaşmadığın için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz kuduruyorsunuz bizi de kuduruyorsunuz
030 Yorumla
Soran1 yılBecerilmek istiyorum çok fena
Cevap sahibi1 yılSana biri lazım birini bul da hem sen işini gör hem de o görsün
Soran1 yılHahaha çok şekersin
Cevap sahibi1 yılNiye ne dedim öyle düşündüm herkese erimem ama
Soran1 yılBana eri demedim zaten önerin komik geldi
Cevap sahibi1 yılNe diyim ki hanımefendi yardımcı olamayacağıma göre uzaktan hem ben senin dişine göre değilimdir
Soran1 yılNeden dişine göre değilimdir dedin merak ettim
Cevap sahibi1 yılSenin gibilere biraz hanzo tarzı lazım sert falan yapacak üst üste 3 4 kere yapacak kaliplj kaslı birj olacak
Soran1 yılHanzoyu bana niye layık gördün anlamadım ben hanzo değilim
Cevap sahibi1 yılDüşündüğün gibi kıro biri değil sert kalıplı masaya yumrugunh vuran kaslı tipler benden çok daha fazla dikkat çekiyor ben yapsam narin yaparım canını acitmamak için öyle canıni acitmadan öperim oksarim vs ama o tarz tipler nasıl yapacani kızların neden hoşlandığını bilir
Soran1 yılEvet sert seviyorum
Cevap sahibi1 yılAz çok tahmin edebiliyorum şöyle boynunda zincir olacak elinde sigara ağzında biraz küfür biraz kaslı vucudubu yapmış biraz iri bir adam nasıl sevisecegini de betimliyim istersen😂
Soran1 yılSen kıroları tarif ediyorsun ilgisi yok 😂
Cevap sahibi1 yılBence var ama uzatmicam bence hoşuna bile gidiyor içten içe 😂 bir de sana fwrkli bir tip tarif edeyim yapıcq daha zayıf biraz göbekli boyda yok öyle 170 civarı zincir falan yok beyefendi gibi giyinmeye çalışan lensli halinde efendi sigarası alkolü olmayan sadece aile kurmak isteyen tipler
Soran1 yılBunun ortası yok mu 😂😂
Cevap sahibi1 yılPeki sen tarif et kafandaki kişiyi 😂 bu arada son bahsettiğim benim
Soran1 yılBoyu biraz uzun olsun kalıplı sert olsun ama öyle kıro gibi bir tarza da sahip olmasın zincir takmak ne ya 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılSen çok şey istiyorsun😂ama ben yine elendim😂
Soran1 yılSen de bu kadar narin olma 🤣
Cevap sahibi1 yılSen nasil birisin bakiyim kendini tarif et😂yatakta sen istedin mi sert olmayidabilirim orada sıkıntı yok
Soran1 yılFiziksel özelliklerimi mi yazayım? Neredeyse aynı boydayız ama ben biraz balıketliyim
Cevap sahibi1 yılBak ben de balık etli severim biraz olacak kadında şuanda dişil enerjin bana geçti 😂 yaş kaç bu arada
Soran1 yıl26. Senin 🤣
Cevap sahibi1 yılMuhabbet ne ara buraya geldj diyorsun dimi içinden 😂 32
Soran1 yılEvet biraz soğuktun 🤣
Cevap sahibi1 yılSoğuk değilim sadece kızların genel standardını az çok biliyorum kızlar ne sever az çok haberim var ve ben o tiplerden değilim çok zamandır gerçekçi bakmaya başladım biraz gerçekçi olmak lazım bence 🤪
Cevap sahibi1 yılKaçtın mi benden😂
Cevap sahibi1 yılKız nerdesin
Cevap sahibi1 yılSatmadım galiba sana
Cevap sahibi1 yılSarmadim**
Gizli Üye(30-35)1 yılPartnerin olmadığı için. Aynı durumdayız.
08 Yorumla
Soran1 yılDüzenli partner yok evet
Cevap sahibi1 yılBen de arayıştayım ama denk gelmiyor :/ Şöyle uyumlu olabileceğim birini bulabilsem, harika olacak da işte...
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesin
Soran1 yılİstanbul ama buradakilere pek güvenim yok
Cevap sahibi1 yılSaygılı, düzgün biriyim
Cevap sahibi1 yılŞans verilmeyi hak ettiğimi düşünüyorum :D
Soran1 yılİstemem
Cevap sahibi1 yılPeki madem, isteyenin bir yüzü :)
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılDüzenli seks yapma şansın yok mu?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılDoyuma ulasmadigin için olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBunu sen bileceksin bacımsu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nedeni yok. Vücudun istiyor. Libido
02 Yorumla
Soran1 yılRap şarkısı gibi yorum yapmışsın 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 28 im tanismak guzel olabilirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek çok seç beğen yap
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBazı şeyler hiç değişmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Doyumsuz kadınları sevin
00 YorumlaAzalmaz bence bu konuda
03 Yorumla
Soran1 yılDeme
1 yılHormon bozukluğu var sende aşırı sulanma oluyor mu
010 Yorumla
Soran1 yılYa hadi işine bak kafadan teşhis koyma şimdi hakareti yiyeceksin
- 1 yıl
Neyse bir şey derdim de Saygı duyuyorum araştır istersen ne halin varsa gör
Soran1 yılNeyin ne olduğunu biliyorum zaten bilimsel böyle bir açıklama yok sağlıklı her kadın cinsel istek duyar. İnsanları bu şekilde yalan dolanla manipüle etmek de seni anca günaha sokar yani eline bir şey geçmez
- 1 yıl
sen iyi misin soruna cevap verdim yalan dolan derken sorun zihninde var galiba
Soran1 yıl😂😂 komiksin
- 1 yıl
Yok değilim gerçek anlamda söyledim
Soran1 yılSenin her yazdığın doğru mu olacak
- 1 yıl
Sen koç burcu musun
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Her yazdığım doğru veya yanlış önemi yok bildiklerimi aktardım sadece
1 yılMerhaba ben jinekologum bu çok normal
04 Yorumla
Soran1 yılBir jinekoloğun burada ben jinekoloğum diye ilan vererek takılacağını hiç sanmıyorum. Daha önce de sorularıma bu şekilde yorumlar yaptınız.
- 1 yıl
Kadınlar destek olmak için buradayım vakit buldukça giriyorum buraya
Soran1 yılBence değilsin jinekolog
- 1 yıl
Burada bir çok kadın hastayi muayna ederek doğru şekilde yönlendirdim ve hepsi bana çok dua ediyorlar inanmıyorsan saygı duyarım
Azalsın mı bi de 🤣
02 Yorumla
Soran1 yılErgenlikteki gençlikteki gibi olmaz diyorlar ya
1 yılEvetm
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası