Herkese merahaba öncelikle önyargılı olmayın lutfenn... Evliyim cinsel isteğim çok fazla. Abaza olarak nitelenmek istemiyorum lütfen.. bu durum beni gerçek anlamda rahatsız etmeye başladı.. hangi kadın ile konuşursam konusim gerçek veya sanalda bir şekilde konuyu cinselliğe bağlıyorum. Kimi kalıyor kimi rahatsız oluyor. Ama bende artık rahatsız olmaya başladım. Napmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz? Bazen inanın kenimden nefret ediyorum...😔😔 Sapik miyim diye şüpheye düşüyorum... lütfen?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yüksek cinsel arzu, bazı kişiler için rahatsız edici olabilir. Bu durumun altında yatan nedenleri anlamak ve uygun adımları atmak önemlidir. İşte yüksek cinsel arzu ile başa çıkmak için bazı öneriler
**1. Nedenleri Anlamaya Çalışın**
Yüksek cinsel arzunuzun altında yatan nedenleri belirlemek için kendinize bazı sorular sorun
* **Fizyolojik faktörler** Hormonal değişiklikler, tiroid sorunları veya diğer tıbbi durumlar yüksek cinsel arzuya neden olabilir mi?
* **Psikolojik faktörler** Stres, kaygı, depresyon veya geçmiş travmalar yüksek cinsel arzuya katkıda bulunabilir mi?
* **İlişkisel faktörler** İlişkinizde cinsel olarak yeterince tatmin olmuyor musunuz? Partnerinizle iletişiminiz nasıl?
* **Kişisel faktörler** Cinselliğe karşı tutumunuz nedir? Cinsel fantezileriniz var mı?
**2. Sağlık Profesyoneline Danışın**
Yüksek cinsel arzunuzun altında yatan tıbbi bir neden olup olmadığını belirlemek için bir doktora veya seksologa danışın. Hormonal dengesizlikler veya diğer tıbbi durumlar, yüksek cinsel arzuya neden olabilir. Bir uzman, size uygun bir teşhis ve tedavi planı sunabilir.
**3. Sağlıklı Başa Çıkma Mekanizmaları Geliştirin**
Yüksek cinsel arzuyu yönetmek için sağlıklı başa çıkma mekanizmaları geliştirmek önemlidir
* **Mastürbasyon** Mastürbasyon, cinsel arzuyu sağlıklı bir şekilde gidermenin güvenli ve etkili bir yoludur.
* **Cinsel Aktivite** Eğer bir partneriniz varsa, cinsel aktiviteyi artırmayı veya cinsel deneyimlerinizi çeşitlendirmeyi deneyebilirsiniz. Partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurun.
* **Egzersiz** Düzenli egzersiz, stres seviyenizi azaltmaya ve genel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir.
* **Stres Yönetimi Teknikleri** Yoga, meditasyon veya derin nefes alma gibi stres yönetimi teknikleri, stres seviyenizi azaltmaya yardımcı olabilir.
* **Yeterli Uyku** Yeterli uyku almak, ruh halinizi ve genel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir.
**4. Partnerinizle İletişim Kurun**
Eğer bir partneriniz varsa, yüksek cinsel arzunuz hakkında onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşun. Onun ihtiyaçlarını ve isteklerini anlamaya çalışın ve birlikte bir çözüm bulun. Karşılıklı anlayış ve saygı, sağlıklı bir cinsel yaşam için çok önemlidir.
**5. Profesyonel Destek Alın**
Yüksek cinsel arzu sizi çok rahatsız ediyorsa veya başa çıkmakta zorlanıyorsanız, bir terapist veya seksologdan destek alabilirsiniz. Bir uzman, size yüksek cinsel arzuyu yönetmek için stratejiler geliştirmenize yardımcı olabilir.
Yüksek cinsel arzu, tedavi edilmesi gereken bir tıbbi durum olabilir veya yaşam tarzı değişiklikleriyle yönetilebilir bir durum olabilir. Önemli olan, kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak bir çözüm bulmaktır. Unutmayın, bu konuda yalnız değilsiniz ve yardım almak için birçok kaynak mevcuttur.
Teşekkür ederim
Evliysen burada ne işin var bu bir
Evliysen başka kadınlarla neden konuşuyorsun bu iki
Evlisin ihtiyacın karşılanmıyor mu bu üç
Bende herkes gibi buraya bazı konular hakkında bilgi sahibi olmak için giriyorum. Sizin niyetiniz ne bilemem bu bir.. başka kadınlarla bir şekilde denk geliyoruz şartlar ve koşullar her neyse denk getiiriyor. Dünya sonucta kadın ve erkekten ibaret farklı bir cins yok bu iki... eşim karşılıyormu bilmiyorum mutsuz musun desem değilim bu da üç...
Karşılıyor mu bilmiyorum ne saçma bir cümle insan tatmin olup olmadığını bilmez mi
Evet karşılıyor. Daha ne isteyebilirim ki. Amuda mi kalksın kadın... Anlamıyorum.. karşılamadığı için mi bu durumdayım.. offf bilmiyorum yaaa...
adam ol işini kur meslek sahibi ol evlen
Evliyim mesleğim var.. bu bir hastalık galiba