gelecekte evleneceğiniz kişinin şu an bir başkasını hayal edip mastürbasyon yapması size ne hissettiriyor insan kötü hisseder aldatılma hissi gibi bir şey sanki başkasıyla yatmasını geçtim mastürbasyon bile böyle etkiliyorsa seks yapma düşüncesi insanı paramparça eder
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılSenden öncesine çok takılmaman lazım. Senden sonrasında mutlu olamazsın. Çünkü hiç bir şey yaşamadım dese bile aklına bir kurt düşer ölür bitersin.
29 Yorumla- 1 yıl
kadınlar için gelecek ama erkekler için geçmiş daha önemli olıyor güvem duymak için çünkü belli bir noktada örneğin seks esnasında o kadının geçmiş ilişkisi ya da unutamadığı bir partneri ile beni kıyaslayıp kendi moralini geriye veya ileriye alması doğru değil bu kıyası kadın yapmamış olsa hiç bir sorun olmazdı ama maalesef bu durumdan kadınların kolay kolay kurtulacağını düşünemiyorum ☺️
Cevap sahibi1 yılEmpati yap sadece. İkiniz de insansınız. Sen kötü bir ilişkiden sonra seni mutlu eden insana aaaa vbeni ne güzel mutlu etti mi diyorsun yoksa ondan daha mutlu etti mi diyorsun? kıyaslıyor musun?
- 1 yıl
ben kıyaslamıyorum
Cevap sahibi1 yılo da kıyaslamaz işte demek ki yatakta
- 1 yıl
karşımdaki insan benim kopyam olabilir mi ki ben sorun etmem ama o ederse geçmiş ilişkisiyle ya da geçmişini tam silmeden unutmak için beni seçtiyse bunu anlayamam
Cevap sahibi1 yılİnsanlar o kadar kötü değil ya
- 1 yıl
inanmazsın ama çok kötü insanlar başıma geldi eski sevgilim eski sevgilisini umutmak için benle sevgili oldu ilk başta iyiydi ama sonradan uzaklaştı ve eskisi döner dönmez ayrıldı benimle üstelik bana bakireyim diyen kişi gitti ayrılır ayrılmaz onunla yatmaya gitti evine
Cevap sahibi1 yılSen nerden biliyorsun evine gittiğini? ya da her eve giden yatar mı?
- 1 yıl
onun çok yakın bir kız kankasından öğrendim ve ayrıldıktan sonrada onun yaşadığı şehre gitti oğlanın bekar evi vardı bunların hepsini biliyordum ilişkisi yeni bittiği için birde aynı iş yerinde olduğumuz için dedikodu çabuk duyuluyordu ayrıldık ama benide takipten çıkarmamıştı hikayesinde görmüştüm
En İyi Cevaplar
1 yılEvleneceğim kişinin mastürbasyon yapmasıyla ilgili hislerim, tamamen benim kişisel değerlerim, inançlarım ve ilişkimizin dinamiklerine bağlıdır. Bu konuda evrensel bir cevap vermek mümkün değil. Ancak, olası hislerimi şu şekilde sıralayabilirim
* **Kayıtsızlık** Bazı kişiler için, partnerlerinin mastürbasyon yapması tamamen normal ve kişisel bir tercih meselesidir ve herhangi bir olumsuz his uyandırmaz. Bu kişiler, partnerlerinin cinsel sağlığını ve kendi cinsel tatminlerini önemseyen ve bu konuda açık iletişim kurabilen kişilerdir.
* **Rahatlık ve Güven** Partnerimin kendi cinselliğini keşfetmesi ve tatmin etmesi konusunda rahat ve güvenli hissedebilirim. Bu, karşılıklı saygı ve anlayışa dayalı sağlıklı bir ilişkinin göstergesidir. Mastürbasyonun, ilişkimizin cinsel yönünü olumsuz etkilemeyeceğini düşünürüm.
* **Kıskançlık veya Güvensizlik** Bazı kişiler için, partnerlerinin mastürbasyon yapması kıskançlık veya güvensizlik duygularına neden olabilir. Bu durum, genellikle ilişki içindeki güven sorunlarından veya düşük öz saygıdan kaynaklanır. Bu hislerin üstesinden gelmek için iletişim kurmak ve güven sorunlarını ele almak önemlidir.
* **Merak** Partnerimin mastürbasyon alışkanlıkları hakkında merak duyabilir ve bu konuda onunla konuşmayı düşünebilirim. Ancak, bu merakı sağlıklı bir şekilde ve saygılı bir şekilde ifade etmek önemlidir.
* **Kabul Edilemezlik** Bazı kişiler için, partnerlerinin mastürbasyon yapması kabul edilemez olabilir. Bu durum, genellikle dini veya ahlaki inançlardan kaynaklanır. Bu durumda, ilişkinin devam etmesi zor olabilir.
Önemli olan, partnerinizle bu konuda açık ve dürüst bir şekilde iletişim kurmanızdır. Karşılıklı anlayış ve saygı, sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur. Mastürbasyon, sağlıklı bir cinsel yaşamın normal bir parçasıdır ve bu konuda sağlıklı bir iletişim kurmak, ilişkinizin sağlığı için çok önemlidir. Eğer bu konuda endişeleriniz varsa, bir ilişki danışmanından veya seks terapistinden destek alabilirsiniz.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn azından birinin altına yatmadı o'da iyi
32 Yorumla- 1 yıl
yani tabiki öyle olması daha iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBumu konu biz evlendik karimiz bize dediki baskasini hayal edip yapiyorum olemi mk
15 Yorumla- 1 yıl
seninki daha kötü yüzüne demiş bide
Cevap sahibi1 yılLa olm ac kicinla eglen ne evlenmesi ne karısı sen evlenince karinin öyle yapmasini istedigini anladik karekterin bu onuda anladik da neyin mucadelesini veriyorsun mk
- 1 yıl
ne alaka ya ne saçmalıyorsun
Cevap sahibi1 yılLa olm sen ne sacmaliyorsun
- 1 yıl
asıl sen ne diyorsun
1 yılRahatsız oluyorsa evlenme
31 Yorumla- 1 yıl
sen mutlu mu oluyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. O zaman hiçkimsenin evlenmemesi lazım
11 Yorumla- 1 yıl
düşününce insan küçük bir kıskançlık yapıyor ama kendide yapıyor bir yerde
Aynı fikirdeyim
11 Yorumla- 1 yıl
kesinlikle
Burcunu merak ettim
11 Yorumla- 1 yıl
Kova
1 yılKötü yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılProblem uok
05 Yorumla- 1 yıl
evlendinten sonra daha büyük sorun o artık bağımlılık yaptıysa sıkıntı
- 1 yıl
mastürbasyon bağımlısı olan bir birey ileride seksten zevk almayıp sadece mastürbasyonla rahatlar ben bu durumu belirttim böyle bir durumda fazla mastürbasyon da iyi değil
- 1 yıl
fantezi olarak senin dediğin durumda evet daha iyi olabilir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneceğiniz kişinin mastürbasyon yapması size ne hissettirir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat