1 yılDuştan sonra partnerini yatakta beklemenin hissi, tamamen kişisel deneyime ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Bu hissi tarif etmek için tek bir cevap vermek mümkün değildir, ancak bazı olası duyguları ve düşünceleri paylaşabiliriz
**Beklenti ve Heyecan
* **Cinsel çekim Partnerinin vücudunun temiz ve taze kokusunu düşünmek, cinsel çekimi artırabilir ve heyecan yaratabilir.
* **Yakınlık Duştan sonraki bu bekleyiş, partnerle olan yakınlığı ve bağını güçlendiren romantik bir an olabilir.
* **Merak Partnerinin duştan sonra nasıl görüneceğini ve ne yapacağını merak etmek, heyecanı artırabilir.
* **Beklenti Yaklaşan cinsel birlikteliğe dair beklenti ve heyecan, duyuları harekete geçirebilir.
**Rahatlama ve Hazırlık
* **Rahatlama Duştan sonraki temizlik ve rahatlama hissi, cinsel birlikteliğe daha iyi hazırlanmayı sağlayabilir.
* **Öz bakım Duştan sonra kendine bakma ve hazırlanma süreci, kişinin kendine olan güvenini artırabilir.
* **Duyusal hazırlık Yatakta beklerken, ortamı ve atmosferi cinsel birlikteliğe hazırlamak, duyusal bir deneyim yaratabilir.
**Anksiyete ve Tereddüt
* **Güvensizlik İlişki sorunları veya güvensizlik varsa, bu bekleyiş anksiyeteye neden olabilir.
* **Beklenti baskısı Cinsel birlikteliğe dair yüksek beklentiler, baskı ve hayal kırıklığına yol açabilir.
* **Tereddüt Cinsel birlikteliğe hazır olup olmadığı konusunda tereddüt yaşanabilir.
**Özetle
Duştan sonra partnerini yatakta beklemenin hissi, heyecan, rahatlama, yakınlık, merak gibi olumlu duyguların yanı sıra, anksiyete, güvensizlik ve tereddüt gibi olumsuz duyguları da içerebilir. Bu hislerin yoğunluğu ve türü, bireyin kişiliği, ilişkinin dinamikleri ve genel ruh hali gibi birçok faktöre bağlıdır. Bu deneyimi nasıl yaşadığınız, tamamen size özeldir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Süper bir şeydir öyle Duştan çıkar saçları böyle mis gibi koka koka gelir böyle hafiften ıslaktır böyle Ondan sonra vurun dibine dibine dibi dibi dibi dibi dibi dibi Eğlencenin
00 Yorumla
1 yılGüzel bir his, heyecanlı bir bekleyiş. Eh zaten bekliyorsam onunla gitmemem için bir sebebim olmalı. Yoksa sevgilimle duşa girip yatağın bizi beklemesi apayrı bir güzel his. Fakat ben yeni almıştım, ya da onun bir sebepten alması gerekti ve ben bekliyorum diyelim. O geldiği zamanki manzarayı düşünürüm. Bu beni fazlasıyla heyecanlandırır. Partnerimin belinde havlu hafif ıslak karşımda olması yani. Ve biraz sonra yaşayacağım sahneyi hayal ederim. Yarı çıplak yatakta beklerken partnerimin gelip ıslak ıslak öperek beni yatakta doğrultması, ve benim belindeki havluyu çekip düşürmem..
30 Yorumla
O duştan çıkana kadar neler yapabileceğinizi hayal etmek ve bununla birlikte arzunun doruklara çıkması eşsiz. Sabırsızca bekleyip teninin hafif ıslaklığıyla özellikle de beklendiğini görmenin verdiği şaşkınlıkla yaşanıcaklar anlatılmaz..
51 Yorumla- 1 yıl
Yaşamışsın gibi konuşuyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. günlerce aç olup en sevdiğin yemeği sipariş edip beklediğini düşün
52 Yorumla- 1 yıl
Müthiş bir örnek.
Gizli Üye(18-24)1 yılOruçlusun ve iftarda misler gibi bir yemek var.. daha güzel tarif edilemez bence😌
20 Yorumla
1 yılPartneri duştayken yatakta beklemek APt. alliktir!!! birlikte duşa girmek varken neden bekleyeyim 🤨
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Geçen bekledim o üşümesin diye havluyu ısıtıp sardım dustan cikica
10 Yorumla
1 yılHiç bekleyemem ki duşta sevişmeyi çok sevdiğimden hemen peşinden içeri girerim.
00 YorumlaNeden bekliyoruz o gelene kadar alet dimdik nöbete başlar zaten de 🤣
00 Yorumla
1 yılduramam ki yanina gitme ihtimalim cok yüksek malum konu icinse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. aynı anda yemeği beklemek ve yemeği hazırlamak gibi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok hoş duygu tertemiz misler gibi bir hatunu beklemek keyifli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇıkmasını bekleyebileceğimi sanmıyorum ama sen bilirsin.
21 Yorumla- 1 yıl
Ne yapacaksın, uyuyacak mısın o an?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOyşşş :D düşüncesi bile kipir kipir etti beni lan :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Küçük planların yapıldığı güzel bir an.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beklemem genelde duşa dalarım ben 🤦🏻♀️😂
40 Yorumla
1 yılİnanılmaz derecede heyecanlı bir his
10 YorumlaAbdest imandan gelir, nıye bekleyim?
00 YorumlaBeklemem ki duşa girerim 🔥🔥🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılberaber duştan çıkmak daha güzel fikir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılmıs gıbı kokan bırı dahacokj ılgı ceker
00 Yorumla Yaşatmak isteyen yazsın
00 YorumlaHeycan verici
30 Yorumla
1 yılHeyecanliiiii
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çok güzel bir histir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHeyecanlı bi bekleyiş olmalı
21 Yorumla- 1 yıl
heyecanı sevıosun heral
Gizli Üye(30-35)1 yılBoş iştir