Cinsel Yaşam Koç burcu kadını nasıl tatmin olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Koç burcu kadını nasıl tatmin olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Niye koç burcunda ne var ki 0 71 Yorumla Soran 1 yıl Bilmem hiç yapmadım merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam da koç burcu diye niye ayiriyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Öyle gezinirken koç burcu gördüm onu sordum özellikle değil senin burcun ne mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Koç Yorumla Soran 1 yıl İyi denk gelmiş sen hiç sevişmedin mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok denk gelmese iyiymiş. Yorumla Soran 1 yıl Niye öyle kızdın ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İşte Yorumla Soran 1 yıl Özür dilerim böyle bir soru sorduğum içim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyi sorma bir daha Yorumla Soran 1 yıl Afedersin de karışamazsın sorup sormayacağıma ayrıca istesen yorum yapmazdın demi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendin dedin ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sinir oldum diye yorum yaptım Yorumla Soran 1 yıl Ben o anlamda demedim sinir olacak da bişey yok neyine sinir oldun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyse kardeş Yorumla Soran 1 yıl İyi geceler Bi tane normal insan beni bulmaz zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen çok normalsin sanki Yorumla Soran 1 yıl Normalim tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belli Yorumla Soran 1 yıl Tamam en çok sen normalsin ben değilim oldu mu ablacım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne ablası ya sen benim amcam yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl Asıl Ne amcası ya sen kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 18 sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Noldu amca çıktın tabi Yorumla Soran 1 yıl He ergensin anladım ondan bu kadar sinir Yorumla Soran 1 yıl Amcanla aranda 10 yaş varsa tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben bıktım sizin her şeyi ergenlere baglamanizdan Yorumla Soran 1 yıl Yeminle ilkler söylüyorum birisine bunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Son olsun o zaman Yorumla Soran 1 yıl Peki küçükhamım emredersiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha şöyle daha iyi Yorumla Soran 1 yıl Anlaştığımıza göre ablası iyi uykular sanaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saol abisi sana da uyu büyü Yorumla Soran 1 yıl Olur büyürüm darısı sana Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok ya ben büyümeyeyim böyle daha tatlıyım Yorumla Soran 1 yıl Allah Allah bak sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi abicim Yorumla Soran 1 yıl Tatli olman güzel olmandan iyidir tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her ikiside var bende abicim Yorumla Soran 1 yıl Vay be şaşırttın beni ablası 👏👏👏 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye ki abisi Yorumla Soran 1 yıl Ikiside var dedin ya normalde birisi varken diğeri olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet öyle olur ama ben istisnayim Yorumla Soran 1 yıl Gerçi şimdi kolay güzel olmak yüzünü boya çiz falan tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben makyaj yapmıyorum abisi doğal benimkisi Yorumla Soran 1 yıl Nerelisin sen ne kadar güzelsin tahmin edecem Yorumla Soran 1 yıl Allah Allah herşeyede bi cevabın var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle oluyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi var abisi Yorumla Soran 1 yıl Olmaz olur mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hatay abisi Yorumla Soran 1 yıl Tamam anladım abim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyi anladın Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar tatlı ne kadar güzel olduğunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abisi sende de baya tatlı dil varmış ama bende hiç ise yaramıyor Yorumla Soran 1 yıl Ben bende tatlı dil olduğunu hiç düşünmedim teşekkür ederim ayrıca bile isteye sende işe yarasın diye yapmadım sana özel değil yanlış anlama Yorumla Soran 1 yıl Ablası Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Abisi ben yanlış anlamam zaten merak etme sadece belirttim. Herkese söyle bana Özel değilse Yorumla Soran 1 yıl Durduk yere kime ne diyim tekrar teşekkür ederim belirttiğin için ablacım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya ben senin ablan değilim sen benden büyüksün diye abicim diyorum saygıdan sen neyden diyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim abicim Yorumla Soran 1 yıl Tatlıyım dedin diye diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam da ne alaka Yorumla Soran 1 yıl boş ver anlatamam şu an Yorumla Soran 1 yıl Rahatsız olduysan demem özür dilerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam affettim Yorumla Soran 1 yıl Sağol ya lütfettin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne demek abicim Yorumla Soran 1 yıl Tamam abisinin bitanesi ben uyuyorum sende sütünü iç kemik gelişimine faydası var iyi uykular sanada Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Canım abim benim sanda iyi uykular Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Niye koç burcunda ne var ki
Bilmem hiç yapmadım merak ettim
Tamam da koç burcu diye niye ayiriyorsunuz
Öyle gezinirken koç burcu gördüm onu sordum özellikle değil senin burcun ne mesela
Koç
İyi denk gelmiş sen hiç sevişmedin mi
Yok denk gelmese iyiymiş.
Niye öyle kızdın ki
İşte
Özür dilerim böyle bir soru sorduğum içim
İyi sorma bir daha
Afedersin de karışamazsın sorup sormayacağıma ayrıca istesen yorum yapmazdın demi
Kendin dedin ya
Sinir oldum diye yorum yaptım
Ben o anlamda demedim sinir olacak da bişey yok neyine sinir oldun
Neyse kardeş
İyi geceler Bi tane normal insan beni bulmaz zaten
Sen çok normalsin sanki
Normalim tabi
Belli
Tamam en çok sen normalsin ben değilim oldu mu ablacım
Ne ablası ya sen benim amcam yaşındasın
Asıl Ne amcası ya sen kaç yaşındasın
18 sen
Noldu amca çıktın tabi
He ergensin anladım ondan bu kadar sinir
Amcanla aranda 10 yaş varsa tamam
Ben bıktım sizin her şeyi ergenlere baglamanizdan
Yeminle ilkler söylüyorum birisine bunu
Son olsun o zaman
Peki küçükhamım emredersiniz
Ha şöyle daha iyi
Anlaştığımıza göre ablası iyi uykular sanaa
Saol abisi sana da uyu büyü
Olur büyürüm darısı sana
Yok ya ben büyümeyeyim böyle daha tatlıyım
Allah Allah bak sen
Tabi abicim
Tatli olman güzel olmandan iyidir tabi
Her ikiside var bende abicim
Vay be şaşırttın beni ablası 👏👏👏
Niye ki abisi
Ikiside var dedin ya normalde birisi varken diğeri olmaz
Evet öyle olur ama ben istisnayim
Gerçi şimdi kolay güzel olmak yüzünü boya çiz falan tamam
Ben makyaj yapmıyorum abisi doğal benimkisi
Nerelisin sen ne kadar güzelsin tahmin edecem
Allah Allah herşeyede bi cevabın var
Öyle oluyor mu
Tabi var abisi
Olmaz olur mu
Hatay abisi
Tamam anladım abim
Neyi anladın
Ne kadar tatlı ne kadar güzel olduğunu
Abisi sende de baya tatlı dil varmış ama bende hiç ise yaramıyor
Ben bende tatlı dil olduğunu hiç düşünmedim teşekkür ederim ayrıca bile isteye sende işe yarasın diye yapmadım sana özel değil yanlış anlama
Ablası
Abisi ben yanlış anlamam zaten merak etme sadece belirttim. Herkese söyle bana Özel değilse
Durduk yere kime ne diyim tekrar teşekkür ederim belirttiğin için ablacım
Ya ben senin ablan değilim sen benden büyüksün diye abicim diyorum saygıdan sen neyden diyorsun
Rica ederim abicim
Tatlıyım dedin diye diyorum
Tamam da ne alaka
boş ver anlatamam şu an
Rahatsız olduysan demem özür dilerim
Anlat
Tamam affettim
Sağol ya lütfettin
Ne demek abicim
Tamam abisinin bitanesi ben uyuyorum sende sütünü iç kemik gelişimine faydası var iyi uykular sanada
Canım abim benim sanda iyi uykular