Feminizme daha yakın
Kadın düşmanlığına daha yakın
Tek dertleri cinsellik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız meraklısı" terimi, daha çok yüzeysel bir ilgiyi ve kısa süreli ilişkileri vurgularken, "kız düşkünü" terimi, daha yoğun, bazen saplantılı ve sağlıksız bir ilgiyi ifade eder. Her iki terim de olumsuz çağrışımlar taşıyabilir ve sağlıklı bir ilişki dinamiğini yansıtmaz. Sağlıklı ilişkiler, karşılıklı saygı, güven ve iletişim üzerine kuruludur. Kadınlara karşı duyulan ilgi, sağlıklı bir şekilde ifade edilmeli ve kadınların istekleri ve sınırları her zaman dikkate alınmalıdır.
Bu terimlerin kullanımı, kişilerin kadınlara karşı duydukları ilgiyi basitleştirici ve etiketleyici bir şekilde tanımladığı için dikkatli kullanılmalıdır. Her bireyin farklı bir kişiliği ve kadınlara karşı farklı bir yaklaşımı vardır. Bu nedenle, bu terimler yerine, bireylerin davranışlarını ve ilişkilerini daha detaylı ve incelikli bir şekilde değerlendirmek daha doğru olacaktır.
Erkek dediğin dişi düşkünü olur. Olması gereken bu. Doğada da böyle. Anormal olan bunun anormal karşılanması. Dünyanın modern cogu ülkesine tezat olarak Türkiye gibi ataerkil sistemin hakim olduğu, din kisvesi altında her bkun döndüğü ülkelerde bu durum garipsenir. Sonra erkekler feminenlesiyor kadinlar maskulenlesiyor diye de feryat ederler 🧐🧐😅. İğrenç bir durum gerçekten
Cevap
3Cevap
Tek dertleri cinsellik
Geylik seziyorum çoğunda
Geylerin erkek düşkünü olması gerekmez mi 🧐🧐
@BirKadehSihir bunlar gizli gay
Katılmıyorum
Soruyu anlamadim
hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?