Benim göğüslerim alttan birinci ve çok küçük duruyor kıyafet üstünden belli olmuyo bile, çok moralim bozuluyor küçük meme seven var mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim göğüslerim alttan birinci ve çok küçük duruyor kıyafet üstünden belli olmuyo bile, çok moralim bozuluyor küçük meme seven var mıdır?
Hayır, küçük meme sevilmez diye bir genelleme yapmak yanlıştır. Meme büyüklüğü, tamamen kişisel bir tercih meselesidir ve çekicilik tamamen özneldir. Bazı erkekler küçük memeleri, bazıları büyük memeleri, bazıları da orta boy memeleri tercih eder. Bazıları da meme büyüklüğünün hiç önemli olmadığını düşünür.
Meme büyüklüğü, bir kadının çekiciliğini veya değerini belirleyen bir faktör değildir. Birçok erkek, meme büyüklüğünden çok, kadının kişiliği, zekası, mizah anlayışı, nezaket ve empati gibi özelliklerine önem verir. Güzellik, öznel bir kavramdır ve herkesin kendi güzellik standartları vardır.
Küçük memeli bir kadının kendine olan güvenini ve öz saygısını koruması çok önemlidir. Kendini sevmek ve kabul etmek, her kadının mutluluğu için çok önemlidir. Başkalarının görüşleri, kendi öz değeriniz üzerinde etkili olmamalıdır.
Özetle, küçük meme sevilmez diye bir şey yoktur. Meme büyüklüğü, kişisel bir tercih meselesidir ve bir kadının çekiciliğini veya değerini belirleyen bir faktör değildir. Önemli olan, kadının kendisini sevmesi ve kabul etmesidir.
Elbette vardır. Fakat ben şunu öneririm. Kendi vücuduyla barışık olmalı bir insan. Beğenmezler belki diye düşünebilirsin ama şu bakış açısıyla bakmanı öneririm. Seni bir erkeğin göğüslerin için mi beğenmesini isterdin? Yoksa senin karakterini kişiliğini seni olduğu gibi beğenen bir erkeği mi?
Ayrıca emin ol, başkasının vücudunda o olsun bu olsun diyenlerin %99 u kendi vücudu iyi değil zaten.
Herkesin zevkleri farklıdır. Küçük göğsün de etkili olduğu pozisyonlar var. Eğer partnerinizle bunları denerseniz kendinizi daha çok ön plana çıkartabilirsiniz. Herhangi bir erkeği etkileyemem diye kendinizi kötü görmeyin. Elbet hayatınızda sizi gayet seksi bulan kişiler olacaktır.
sevdiğim hatunu olduğu gibi kabul eder öylece severim. benim hatunda da küçük sayılır ama benim çok hoşuma gidiyor öpmesi okşaması daha bi tatliş bence. büyüklerin tadını hissini de biliyorum küçük memeleri okşamak öpmek kadar güzel değil büyük memelerin hazzı.
Cevap
51Cevap
seven vardır
Benimki 90B boyum 1.50 büyük göğüslerim var bide dolgulu bwnimkiler
Ya obezsin ya da sütyen bedenini bilmiyosun
@Muratyavuz1 ne alaka kilom 60 ayrıca obezmiym ben biizm ailede büyük göğüs geni var herkesinki büyük
Ablacim ben sizin ailede olan büyük meme genine takılmadım, memelerinin büyüklüğü değil, 90beden demişsin yani 90 cm sırt genişliği demek
Ahahhaha yok knk memelog'um ben
ben küçük meme seviyorum ve aşırı tatlı geliyor bana bilmiyorum sebebini ama ağzım sulanıyor diyebilirim
Küçük meme dediğin ne kadar kaç beden
senin örnek verdiğin meme mesela ondan daha büyükte olabilir senin dediğin gibi en solun bir altındaki de olabilir zaten kendi avcumdan büyük iri memeleri sevmiyorum hep kendi avucuma ya tam gelen ya da daha küçük memelerden etkileniyorum
Anladım küçük seven de varmış demek ki
hem küçük olması daha iyi sinirler daha çok bırıktığı için büyük ve iri memelere nazaran senin gibi küçük memeli kızlar daha kolay o teması hissedip daha kolay tahrik oluyorsunuz bu bilgiyi ben öğrendiğimde zaten küçük meme seviyordum da daha çok sevmeye başlamıştım
Evet öyle oluyor daha çok hissediliyor sinirler küçük bir alana çokça yayıldığı için ama yine de büyük sevenlerin sayısı daha fazla
büyük daha çok göze batıyor ve daha çok görünüyor ya ondan bence ilgi çekiyor sen mesela kazak giysen memen kaybolur gider ama iri memeli bir kadın onları saklayamaz sen hatta yeri geldiğinde sütyensiz dışarı çıkabilirsin ama iri memeli biri biri bunu yapsa çok dikkat çeker bu tarz durumlar var ama işin cinsellik boyutunda sen çok daha şanslısın merak etme
Sevilir merak etme. Swooping gibi bende de ama iyi yani. boş ver takılma böyle şeylere. Karakterin iyi olsun gerisi boş.
Bralet sana çok yakışır. Hem inan o küçük memelerin de öyle bi sevilir ki şaşarsın :) ne güzel emilir onlar
50 kilo 85B gguslerim ve ortalama bir boy ve dikler memnunum bn
Daha ne istiyorsun, memnun olacaksin tabi 🤣
Memnunum zatn
Minyon kızlara en çok yakışan beden
170 boyumla minyon saylmam bnce
50 yi boy 150 diye anlamisim. 85b yi duyunca gerisi bende yok 🤣
Devreler yanmış send
Aynen. Gizli olmasan dahada yanardı 🤣
Ooo sevilmez mi hiç. Meme çok aşırı büyük değilse her türlü sevilir
Oy oy oy oy bayılırım bayılıyorum hiç yiyorum onları
Küçük meme candır ağzın içine Hepsi sığar güzel emcüklenir Komple ela avuca gelir
Soldakiyse iyi ya, birazda uçları varsa gayet güzel
Sevilmez olur mu benim hoşuma gider uçları dimdik durur sarkmaz
Neden sevilmesin ki, küçük memelerin hazzı bambaşkadır
Sağ alttaki hariç hepsini ile tanıştım hepsinin zevki bir başka
Boyutundan çok duruşu görünüşü önemli. Uclari, ceperi vs etkileyici gösterir
Yani fantezi bence ben küçük seviyorum ama herkes sevmiyor gibi
Küçük meme bana çok erotik geliyor lez değilim ama güzel bence
İri olacak
Karakter, zeka, ahlâk bazı şeyleri güzelleştirir. Bu saydıklarım yoksa bazı şeyler çirkin bile gelir.
Oha benimki perfect sınıfındaymış yeni öğrendim 😅
Kaç beden hsgdgh
Vip kul olabilirsin
Sevilir ama sen sevmiyor isen kolay büyütmek
sen bile sevmiyorsun, karşıdan bakan niye sevsin görülecek ne var ki sevecek 🥶
Bence güzeller, kendi vucudunla barış derim hersey kafanda senin..
zevk meselesi benim gibi küçük sevenlerde var elbette
En güzeli alttan 3. Yarısına kadr ağzına alınır ama seninki de çok güzelmiş bence diri
Sevilir neden sevilmesin avuç değilde ağız doldursun olur ozmaan
Mesele aura eğer karakter iyiyse her meme emilmeye muhtaç
Bence küçük memeler daha asil duruyor.
2 numara bende var
Çok iyi
Yani ele gelecek kadar varsa sevilir
Benim tercihim küçük olmalı..
Küçük meme elitliktir, sevilmez mi. Hastasıyız😉
Kişiyi sevdiysem memesi olmasada olue
Her memenin bir alıcısı vardır
Sevilir ama buyuk meme daha cok sevilir
Kalça güzelse göğüs problem değil