Instagram adını yazdım spam atın kapansın diye biri demiş ki takip edicem demsi bişey der mi hakkımda bana bulaşır diye korktum küfür etmişti taciz tecavüz eder diye korktum
Keyfi yerinde olması sinirimi bozuyo beni çok aşağılama yaptı küfür etti ezdi takipleştiği kadına ilsikiniz mi var yazdım ekran resmi atmış geldi küfürler 2. inci kez etmişti takıntı biriyim yani hazmedemeyorum kabullenemiyorum pis küfür edip o kadın için ezmesini istemiyorum asla zaten
Baktım öylesine bı dasak dalga geçer gibi stride yalnızım aralığında sisinde yazmış falan oysa yalnız değil elinin alti kadın dolu kafasina göre takipçi yükseltip engel atıp silen biri
Saol inşallah bı şey olmaz bulaşmasın bana elimde değil zaten sinir öfke takıntı kin dengemi bozdu istemiyorum köpek gibi beni istiyosun demişti istemem ben
Öyle mi bana pek arkadaş olanı gelmedi arkadaş kanka gördüm birini derdimi anlattım yazıyodum bı anda dediki canım s. limek istiyor söyle s. tirme kendini şimdi falan dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yaptırmadım hayır
burada demin gizli soruma sen mi yorum yaptın küfür eden kişinin hesabı kapansın demiştim
Hayır noldu ki?
Instagram adını yazdım spam atın kapansın diye biri demiş ki takip edicem demsi bişey der mi hakkımda bana bulaşır diye korktum küfür etmişti taciz tecavüz eder diye korktum
İnstagram adresini mi yazdın?
Evet niye
Bişey olmaz yazarsa engelle gitsin
Der mi beni ben gizliydim de ama korktum yani şimdi bu sefer daha kötülük yaparsa diye
Hiç bişey yapamaz. Neden yazdın ki
Keyfi yerinde olması sinirimi bozuyo beni çok aşağılama yaptı küfür etti ezdi takipleştiği kadına ilsikiniz mi var yazdım ekran resmi atmış geldi küfürler 2. inci kez etmişti takıntı biriyim yani hazmedemeyorum kabullenemiyorum pis küfür edip o kadın için ezmesini istemiyorum asla zaten
Baktım öylesine bı dasak dalga geçer gibi stride yalnızım aralığında sisinde yazmış falan oysa yalnız değil elinin alti kadın dolu kafasina göre takipçi yükseltip engel atıp silen biri
Sıradan biri takma
Saol inşallah bı şey olmaz bulaşmasın bana elimde değil zaten sinir öfke takıntı kin dengemi bozdu istemiyorum köpek gibi beni istiyosun demişti istemem ben
Sallaaa😅😅
Tamam sen ne kadar rahat birisin😃
Korkmuyosun da küfür etti herşeyi yapabilir diye korktum
Kaç yaşındasın merak ettim vay be ne güzel salla kafası iyiymiş
Ne yapabilir ki umrumda değil hiçbişey
Gay mısın yaşın kaç
Gay ne alaka 😅 27
Ha iyi gaysan arkadaş olalım diycektim hani kadın sevmez onlar
Şimdi ne demem gerekir ki teşekkür mü etmeliyim 😅
Gay mı seviyosun
Öyle bı enrji aldım
Hayır tabiki. Ama yanlış düşünüyorsun kızla erkekte arkadaş olabilir.
Öyle mi bana pek arkadaş olanı gelmedi arkadaş kanka gördüm birini derdimi anlattım yazıyodum bı anda dediki canım s. limek istiyor söyle s. tirme kendini şimdi falan dedi
Onlar uçkur düşkünü. Benim kız arkadaşlarımda var aram gayet iyi.
🤲🙏🥹
Benim korkak olduğum belli mi yoksa cesur mu yum
🙂🙂
Ne yönden
Bilemm cesur mu korkak mıyım izlenimim nedir hissin
Cesur gibi duruyorsun.
Yaa nasıl anladın 😃🙂
Estağfurullah.
Cesur olduğunu test edelim mi?
Nasıl
Gizliden çıkarak 🤭
Zor ama bu