1 yılCinsellikte duygu, birçok insan için çok önemli bir faktördür çünkü cinsel ilişki, sadece fiziksel bir eylem olmanın ötesine geçer ve duygusal bir bağ kurma, yakınlık ve güven inşa etme fırsatı sunar. Duygular, cinsel deneyimi daha tatmin edici ve anlamlı kılabilir. İyi bir duygusal bağ, cinsel deneyimde daha fazla rahatlık, özgürlük ve zevk sağlayabilir. Aynı zamanda, partnerler arasındaki güven ve yakınlık, cinsellik sırasında rahatlamayı ve daha derin bir bağ kurmayı teşvik eder.
Bununla birlikte, cinselliğin duygusal boyutu, kişisel tercihlere ve ilişki dinamiklerine göre değişebilir. Bazı insanlar, duygusal bağları cinselliği daha doyurucu kılarken, diğerleri daha az duygusal bir bağ ile cinsellikten tatmin olabilir. Özetle, cinsellikte duygu, pek çok kişi için önemli bir bileşen olsa da, her bireyin ve ilişkinin ihtiyaçları farklı olabilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 yılEtrafta çok kız var hangisiyle evlenilirki hepsini dizip denemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDuygusuz tuzsuz yağsız yemeğe benziyor
11 Yorumla
Soran1 yılAhahaha güzel bir benzetme
1 yılDuygu olmadan iş cinselliğe gitmez
08 Yorumla
Soran1 yılEminsin yani
- 1 yıl
İnsanlar ve bir kısım hayvanlar için bu işler böyle
Soran1 yılMesaj vermeye güzel bir şey demeye çalışıyorsun da. Hangi hayvan da böyle söyler misin? İçgüdüsel olarak çoğalma isteği var duygu vs yok onu bil de.
- 1 yıl
Misal penguenler ve kuğular tek eşli ve birbirlerini seviyorlar. Muhtemelen seçiyorlar ve bir ömür geçiriyorlar.
Soran1 yılSevdikleri veya duygusal olarak mi beraberler yoksa çoğalma içgüdüsü mü var? Sevmezlerse seks yapmaktan vaz mi geçiyorlar
- 1 yıl
İyi sen duygusuz yap ve çoğal ne diyim yaaa
Soran1 yılBen öyle bir şey demedim soru sordum. Senin iyi niyetle bir mesaj vermeye çalıştığını da biliyorum ama laf sokar gibi yanlış şekilde konuşmana sinirlendim.
- 1 yıl
🤦🏻♀️🤷🏻♀️🙋🏻♀️
1 yılOlmasa da olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim için çok önemli
00 Yorumla
1 yılBaya önemli
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem