Evlenmeden önce şöyle olur böyle olur diyordum her dk yapariz sanıyordum ama zaman içinde sıkılmaya başladım isteğim azaldı eşim de araya zaman sokmuyor özlemek istiyorum onu o isteyince geri ceviremiyorum bazen hic canım istemezken yapıyorum ama sürekli böyle devam edemez bazen bekar hayatımı özlediğimi hissediyorum. eşime karşı zorunluymusum gibi hissediyorum canim istemese de yapıyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim beni anlamasını nasil saglarim bazen soruyor istemiyor musun diye ben mahsustan istiyormuş gibi yapıyorum istemiyorum desem kirilacagini dusundum sizce doğru bir düşünce mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. böyle düşünürsen monoton olmaya başlar yalandan numara yaparak istekli olduğunu gösterirsen sonu kavga ve boşanmaya kadar gider ;) bekarlık sultanlık zaten evlenip boşanan içinde özgürlük 😂
02 Yorumla
Soran1 yılAnlamiyo ki kadınlar iyi numaracidir beyler anlamanız zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılEşinle konuş bu durumu canın istemediği zaman yapma bu şekilde devam edemezsin gadası
00 Yorumla
1 yılbekar olsan da benzeri bir hayat olucakti. 25 ten sonra isten vakit kalanlarin rahat isi olur. onların cocuk yoksa eger evlilik hayati da bekar hayatlari da ayni
06 Yorumla
Soran1 yılEvet hangi seçimi yaparsan yap aklın öbüründe kalıyor
- 1 yıl
belki aile yaninda rahat olan erkek ve kadinlsr icin sorumluluk altina girmek zorlayaci olabilir. muhtemelen evlilik benim için fazla aksiyon yok diye sıkıcı gelecek. diger seyler olsa da
Soran1 yılSevgililik gibi olmuyor maalesef bikere en önemli duyguyu öldürüyorsun özlem evlenmeden önce ben seni yanımdayken bile özlerim diyordum gezerken öyleydi cunku ama ayrilacagimizi biliyorduk zaman çok kıymetliydi simdi kendime dahs cok alan tanınmasını istiyorum aslında doğal bir süreç
- 1 yıl
özlemi seven mi varmis aci veren bi duygu. kiymetin onlarla alakasi yok o elde etme hevesi icin tutusan insan benliginin verdiği olabilecekler hakkindaki olasılıklara dair heves ve umut. ama gerçek hayat oyle pembe ruyalardan ibaret degil
Soran1 yılSurekli dip dibe olmak özlemekten dahs kotu
- 1 yıl
baska ugrasi olan insanlarda o cok olmaz. günlük 4-5 saat evde olsan boyle bir derdin olmazdi
1 yılHala bekarım ne özlemesi.
https://youtu.be/HN9Pmkf45qk?si=LhqH1pZp6fJb3gM900 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇünkü canın değişiklik ve farklılık istiyor. Aslında sürekli aynı kişiyle olmaktan bıktın ve sıradan geliyor. Hepsi bu.
Ne zaman evlendin kaç yaşındasın
03 Yorumla
Soran1 yılDaha 1 sene olmadı evlenelim 27 yaşındayım zaten aceleye getirdi onun ailesi ki ben 28 29 gibi düşünüyordum evlilik Yani 30 a varmayalım ama bikac sene daha gitsin boylr kafasındaydim sevgiliyken iyiydi hersey kırıp kızmaz ama bazen çok bunaltıyor beni bidefa kalbimi kırdı onds da özür dilemisti iş arkadaşımı bile kıskanmaya başladı bu samimiyeti nereden buluyor diye onun disinda kıyafetime karışıyor baska da biseyim yok zaten sevgiliyken tatli gelen şeyler evlilikte çekilmiyor kısaca iyi dusunuo taşınmak sart tüm bunları kenara koyarsam da aslinda huzurlu bor evliliğimiz var bozmak hic istemiyorum
Cevap sahibi1 yılAnladım hangi şehirde yaşıyorsun özel olmazsa ya bazen oluyor bu tür şeyler yani yeni de olsa hani dediğim gibi sürekli aynı kişiyle belli bir süre sonra monoton hale geliyor zaten hani insan doğasına ters bir şey göründüğü kadarıyla tek bir kişiyle bağlılık Yani bir süre sonra kıskançlık anlaşamam abi sürekli kavgalar iyice soğumalara da sebep oluyor. Çocuk var mı bu arada
Cevap sahibi1 yılMerak ettim şimdi
1 yılevlilik de cinsellik çok önemli sen vermezsen başkasına gider
03 Yorumla
Soran1 yılEvet onemli adamın enerjisini atmak lazimkj başka şeyler gelmesin aklına hahhaha aman benimki de tam yapışkan çıktı çok ilgileniyor ilgili seviyor diye evlenmiştir bide dusun
- 1 yıl
tamam daha ne istersin sende gönlünü hoş tut :D
Soran1 yılÖyle ilgilenmesi hoşta iste kotu yani da var çok kıskanç bunaltıyor beni iplemeyen adamlarda ilgilenmiyor ortasını bulamadık ortasını bulanlar sansliii
1 yılidare et , heyecanın bitmiş. bari biraz değişiklik yapsa
04 Yorumla
Soran1 yılAslinda evlenmeden önce cabuk sıkılan biriydim flortoz biriydim değiştim zannettim eski yaşamıma ara ara özlem duyuyorum zor bir durum ve gerçekten aşık olup severek evlendim
- 1 yıl
hayat monoton bir hale geldi sanırım. sonra buraya düşüyoruz :) heyecansız olmuyor. burcun ne?
Soran1 yılAkrep senin
- 1 yıl
Ben kovayım. bir an aynı burçta olduğumuzu sandım
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılSeni anlaması lazım kimi zaman olur kimi zaman olmaz bu kişinin ruh haline göre değişkenlik olabilir
00 Yorumla
1 yılTam bu yazdıklarını eşini karşına al aynısını söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen yalan söylesende o anlar ve istemesen bile kocanin ihtiyacini gidermelisin bence. erkek kısmı icin cok moral bozucu olur yanlis anlar
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılben evlenmiyorum cunku birisiyle bu seks muhabbetini surekli ayni seyler ile surduremem. hep ayni seyler.
Soran1 yılEvet öyle çocuk vs düşünmüyorsan evlenme
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet. Bazen çok özlüyorum. Keşke belar olsaydım diyorum. Sonra eşim ve çocuklarım aklıma geliyor. Hayat onlarla çok güzel diyip susuyorum.
06 Yorumla
Soran1 yılHer iki tarafın da arti eksileri var aslinda total düşünürsek evlilik bekarliktsn daha iyi denilebilir cocuk ortak kararınız miydi peki ben epey bi süre istemiyorum
Cevap sahibi1 yılEvet ortak kararımızdı. İsteyerek oldu. Ama sonradan kendimin kısıtlandığımı düşündüm. Eşimede kıyamadığımdan hep içime attım. maalesef hala kısıtlı olduğum konusında hem fikirim
Soran1 yılÇocuktan dolayı mı kısıtlanmış hissediyorsunuz Bende biraz özgürlüğüne düşkün biriyim çocukla nasıl başa cikarim Şu an bilmiyorum aslında evliliği bile ertelemek istiyordum eşimin ailesi aceleye getirdi biraz
Cevap sahibi1 yılÇocuk ilk zamanlarda özellikle anneyi tabiki kısıtlıyor. Çünkü ona muhtaç. Ama ben eşimden dolayı kısıtlanmış hissediyorum. Herşeyi beraber yapmak istiyor. Yalnız bir şey yapamıyorum
Soran1 yılAynı durumdayız gercekten neyse ki esim benim yapmak istediğim seylere uyum sağlıyor problem olmuyor ama heryere peşimden geliyor sanki kaçıyorum yok diyor ki sen benim minik bebeğimsin bebeğimi yalnız bırakamam sevgiliyken tatli geliyordu simdi o karakterde biri olmadığımı anladim
Cevap sahibi1 yılMaalesef ruhum özgür. Ama kısıtlandığım için bekarlığı özlüyorum
1 yılİnsan olduğu yeri özler mi? Hem neyini özleyeceksin ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsöyle başkalarıyla yapsın, o arada sen de vicdanını ve eş olma sorumluluklarını düşün.
02 Yorumla
Soran1 yılYazdığımızı okudunuz mu zaten hiçbir zaman geri cevirmedigimi belirtmiştim dimi
Cevap sahibi1 yıleşin için söylemedm hayatım senin için söyledim. dinlen kendine gel biraz evliliği düşün.
ayrıca eşin istemeyerek yaptığını bilse o da üzülür muhtemelen. iyi niyetli bi kadınsın, dürüst ol ve özgüven göster. anlayacaktır.
seviyesiz bi şaka gibi algılayabilirsin söylediğimi, kusuruma bakma lütfen.
- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılBen sürekli özlüyorum. Kendim kaşındım ama çok hızlı bir hayatim vardı. Şimdi pijama terlik tv. Hala istegim var. Ama parmakta yuzugu goren bulasmiyo. Bi de vakit de az flörtler icin. Yine de bi umut
04 Yorumla
Soran1 yılSen neden evlendin insan duruldum artık evlenme zamanım geldi sanıyor Bende flortoz biriydim çok hatta eşimle evlenmeden önce flört ettiğim ayak üstü çok erkek oluyordu ilgileri hosuma gidiyordu ama evlenince kısıtlanmış hissediyorum onsuz biyere gidemiyorum sadece isteyken vaktim oluyor onceden diyordum ki sende evden çalış ben seni özlerim ise gidince simdi diyorum ki iyi ki evden çalışmıyor
- 1 yıl
Sen de benim gibisin, sen neden evlendiysen aynı sebeplerden. Seni çok iyi anlıyorum aynen de beni tarif ettin. Ben de kısıtlanmış hissediyorum. Bir de ben müzisyenim ozgur ruhlu biriyim. Bu sabah eşim bir suru soylendi mesela, basit birsey için. Bunlari duydugun kisiye de cinsel olarak sempati dusuyo tabi. Ben de ayak ustu iki uc kadinla flort eden. Eli yuzu duzgun biriyim. Bakalim evlilik nereye kadar gidecek
Soran1 yılEvet ya mesela şu an evde olsa ben bu uygulamaya bile giremem surekli dibimde duruyor bide sevgiliylen anlamadim durumu ben karışma kizma huyu yoktu işi ciddiye bindirince kısıtlamalar artıyor sahipli gibi oluyoruz bir etkinlik olunca onuda götürmek zorunda kalıyorum o varken yanımda arkadaşlarımla rahat sakalasamiyorum sanki sorun çıkacak gibi
- 1 yıl
Bende de durumlar ayni Instagram hesabim ondada acik kafasina gore kadin takipcileri cikariyo falan baya sorun. Arkadasimla sik gorussem sorun oluyo. Hayat bu mu diyorum bazen. Bakalim ayrilik olur boyle giderse
Gizli Üye(36-45)1 yılBekâr hayatı derken neyi özledin orada ve eşine karşı ne oldu da isteklerin azaldı
03 Yorumla
Soran1 yılSorumluluk yoktu bu kadar bu sorumlulukların altında insan bazen tükeniyor
Cevap sahibi1 yılİşte bu yüzden insanlar kimisi evleniyor kimi bekar kalmaya devam ediyor. Yarın çocuk olursa ne yapacaksın peki
Soran1 yılOnun kararını vermedik daha Şu an düşünmüyoruz zor bir karar
1 yılbemce sen monotonlasmıssın. her gün yaklasıyor mu eşin?
011 Yorumla- 1 yıl
sen istemesen de?
Soran1 yılHergun denebilecek sıklıkta
- 1 yıl
her günse yeni evliisin muhtemelen 1 sene olmamıstır. ben cok iyi empati yaaparım bu bir yerden sonra seks ihtiyacının yerini evliliklerde sorumluluk alıyor. linidosu yuksek olması bemce guzel eşinin ama biraz seni kendi haline bırakığ hobılerinle veya yapmak istediğin seylerle mesgıl etmesi lazım seni
cunku seks yap temızlem dus al vs bıkmıssındır
Soran1 yılHobilerimiz var aslinda onda sıkıntı yok eşim benden ayrı duramıyor buda beni bunaltmaya basladi mutfağa girsem pesimden gelir salona gitsem gelir dissri ciksam gelir seni yalnız bırakamam diyor
- 1 yıl
ben de bunu dıyorum iste bıraz seni kendi haline bırakması lazım sen kendi islerinle ugrasmal istiyorsun onunda kendi isşlerşme bakmasını ıstıyorsun bırazcık alan tanımalı sama. kıskamıyor mu gıvenmıyor mu acaba
Soran1 yılCok guveniyor kiskanc biraz ama sevgiliyken böyle değildi içinde yaşıyordu bana karışmadı pek kıskandığını bilsem de bana tatlı geliyordu o zamanla iste ama şimdi işler değişti Bende kendi alanına dönme ihtiyacı başladı
Soran1 yılSevgiliylen giyinip çıkıyordum bisey diyemiyordu tatli tatli kızsa da mesela şimdi dissri çıkacak olsam bunu giydirmem diyor bazen uğraşmak istemiyorum alkol içmeme falan da karışıyor o yokken yok kimse karımı öyle göremez falan
Soran1 yılZaten ayda yılda bir boyle ortamlara girebiliyorum artık onsuz
- 1 yıl
off aşırı darlıyor seniii
bosanmayı dusunuyor msn?
Soran1 yılAklima geldi ama ciddi ciddi dusunmedim ama bu şekilde nereye gider bilmiyorum gun geçtikçe sanki daha çok ezilicekmisim gibi iş yerinden bir erkek arkadaşım aramıştım bidefasinda yakın zaman oldu güldük ettik bu samimiyeti nereden buluyor dedi çok yüz veriyorsun şunlara dedi ogun çok sorgulamistim
- 1 yıl
çocuk var mı peki? istersn tkp istği at detaylı konusalım.
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılİnsan elde ettiğinin nankörüdür.
02 Yorumla
Soran1 yılEe öyle insan arzulayan varlık arzu ettikleri elde ettiklerine dönüşünce sıkılma lar basliyor
- 1 yıl
Bu yüzden evlenmekten korkuyorum ben de.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İstemediğini neden söylemiyosun?
02 Yorumla
Soran1 yılO bana istemediğini söylese ben kırılırım o yüzden demiyorum aslinda
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Neden isteğin azaldı ki ne oldu yani
07 Yorumla
Soran1 yılZamanla alışıyorsun sıradanlasmaya başlıyor çok anlam yüklediğin kişi bir kademe bilenonemini yitirse böyle durumlar çıkabiliyor hormonal durumları da var oraya girmicem ama onun da etkisi var
Soran1 yılBende cok aşıktım hic sıkılmam sanıyordum özlemek bir lüksmüş onu anladım karaktere göre degisir gerci ben evlenmeden önce de böyleydim
Soran1 yılEvet ama asiri nadirdi fırsatımız olmuyordu fazla kucuk bi tatile çıkmadığımiz zamanlar beraber yaşamadık beraber yaşasaydım aynisj olurdu olay evlilik değil zaten
Soran1 yılSor silersin sonra
1 yılSürekli olmuyor mu yaaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. İstediğiniz gibi olmuyor maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne zamandır evlisiniz
02 Yorumla
Soran1 yıl10 ay dır
1 yılÖzledim ve döndüm. Artık bekarım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBekar oldugum icin problem yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılher şey tıpkı dediğin gibi
02 Yorumla
Soran1 yılHangi taraftan siz de mi zorunluluk hissediyorsunuz
Cevap sahibi1 yılEvet her şey sıradanlaştı monotonlaştı çoğu şeyler sadece ihtiyaç oldu ama zevk yok oldu bazı şeyler değişsin isterdim
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bazen. Daha rahattım.
04 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle sevgiliyken özgürdüm evlendim asla özgür hissetmiyorum eşim heryerepesimden geliyor
Soran1 yılSorma ya baba evinde daha rahattım kavga etmez ama karışması arttı evlenince ben yine laf dinlemiyorum o ayri
Gizli Üye(36-45)1 yılIstemeyince soyle
Azdirip yalamiyor muki00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet hatta evli hanımlar ilgi çekici
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Bende evlilik hayatını merak ediyorum
10 Yorumla
1 yılKocam seni fazla bunlatmış ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ozluyorum valla ben
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bekarlık sultanlık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorma çok özlüyorum hemde yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılPsikolojik bir durum rutin hayat dan çıkın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olmuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz